Va place sa dansati? Mie da!:x
Am si eu un hamster e adevarat ca nu le place lumina la hamsteri? astept raspuns. dau funda. mersii
Helppppppppppppppp.Perusului meu ii lipsesc de pe cap cativa putini multi fulgiii. i se vede si pielea...si un pic intr-o parte a ochiului.credeti cai de la femela care e mai certareata si la ciupit sau? (mai mult)
Am un pisoi de 8 luni. Este foarte curat. Face numai la litiera. De doua luni locuieste la noi o nepoata care doarme in camera cu fata noastra. De doua ori pana acum motanul si-a facut nevoile in patul...? (mai mult)
CUm pot sa imi pun postarile de la blog pe o singura pagina? DAu funda.
Acum e si randul meu sa cer ajutor, oi fi eu experta in animale dar la constructii nu ma pricem, vreau sa fac la tara o voilera pentru papagali, dimensiuni, construire, schema, ce pot face iarna cu...? (mai mult)
Cainii pot zambii sau pot plange?
Am si eu un catel de 3 luni si de 3 sap il scot afara, dar nu face deloc afara, cand il scot plange vrea in brate si cand urc sus se duce la pad si face pipi acolo...cum sa l invat sa faca afara?? (mai mult)
eu am acele jucarii din plus,, Webkinz" si in joc spune pe ziar ca sunt 5 retete noi de haine.Care sunt alea? dau fundita
Imi da si mie cine va un cod webkinz nefolosit dau funda
Stiti povesti de groaza? pM meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
E adevarat ca pe catelusii pechinezi nu trebuie sa ii mangai pe cap caci le ies ochii din orbite?
ziceti-mi si mie va rog nume de caini, baieti mai marfa asa, va roog multumesc anticipatt
Buna buna prieteni de pe TPU imi doresc o pisicuta mica (pui) unul dragut din oradea cat mai repede aprox pana saptamna viitoare luni ...multumesc mult daca aveti un ajutor pentru mine luati mail meu frumusik02_me@yahoo.com? (mai mult)
Bună! Cum aş putea să-mi dresez câinele să-şi facă nevoile DOAR la baie? Am pus ziare pe jos, dar el le roade, îi dau cu ziarul la fund, dar el crede că mă joc...Deci ce ar trebui să fac? Funda.? (mai mult)
Sall:X As vreau sa stiu si eu detalii despre cartile Vampire Diaries? Se schima ceva...sau este la fel numai ca sunt mai multe detalii? Vreau sa le cumpar! Pareri?[cea mai buna funditaaa]:*
Stiti un site in care zice caree diferenta intre mascul si femelalapesti in special la gurami?
Cam cat ar costa un hamster pitic cu o cusca mare cu de toate si cu mancare si cu rumegus? va rog spuneti-mi! am mare nevoie, pls
As dori sa stiu ce semne da cainele atunci cand este in perioada de gestatie? Adica atunci cand este gravid. FUNDA MARE!
Cine doreste hamsteri pitici Roborovski? Sa fie din Bucuresti pentru ca nu am cum sa-i transport in afara. Cine vrea sa lase mesaj prv.
Cum ii convingi pe parinti sa iti ia un hamster?
Cat costa un caine?
Cine vine la Rapa Rosie de 1 Mai(doar aeromodelisti)?
Buna vrea cineva sa adopte un pui de pekinez din bucuresti sector 5
Buna! A folosit cineva Appetine sau Ulei de somon salbatic pentru animalutzul lor? Care dintre ele este mai bun? Si care au fost rezultatele in urma folosirii? Eu as vrea sa iau pentru catelusa mea ca...? (mai mult)
Am un perus mascul ieri i-am luat pereche, azi dimineata am lasat-o pentru prima data sa zboare, insa s-a lovit odata de fereastra. Ce pot sa fac sa nu se mai loveasca?
In viitorul apropiat s-ar putea s-a m-a mut in Canada si am 2 pisici.Parintii mei spun ca nu avem cum sa le luam, dar eu tin foarte mult la ele. Ce pot face ca sa nu renunt la ele? Va rog ajutati-ma!...? (mai mult)
As vrea sa adop un bichon.este cineva din constanta?
am si eu o intrebare.de cateva zile catelusa unei prietene a nascut niste puii morti.catelusa a avut toate conditiile, deci nu inteleg de ce.ma puteti ajuta? catelusa e bichon maltez.va multumesc...? (mai mult)
Cine vine de 1 Mai la Rapa Rosie?
Spuneti-mi si mie ceva despre mentruatia cainilor. Cum trebuie sa procedez? Ce trebuie sa fac?
Buna! scuzati-ma ca nu este o intrebare. semnati va rog din inima si sufletul meu pentru acele animalute. http://www.ptroa.co.il/petition/index.php imi cer scuze si pentru ca a mai postat cine...? (mai mult)
HEI vreau sa-mi iau un scuter de 50 cmc su nu stiu ce model cine m-ar putea ajuta sa-mi recomande un scuter bun sa arate bina si sa fie de 50 cmc si sa fi pana in 1300 de euro; ) pentru scuterul care imi...? (mai mult)
Cum fac sa descarc si eu cel mai bun antivirus? funda:D:)
Cine poate sa-mi dea si mie un site cu poezii despre primavara in limba germana? Dau funda la raspunsul care ma ajuta cel mai mult :)
Cine poate sa-mi dea un linc cu diverse lucruri interesante de mina? Fundaa pntru cele mai multe si mai interesante.
Buna am doi papagali, iar acum cateva zile i-am mutat intr-o alta colivie si ei au esit printre gratii si zburau prin camera, iar alalta ieri, seara, am vrut sa-i pun inapoi in colivie.Am prins unul,...? (mai mult)
Heii, buna! vand si eu un hamster pitic... e super dulce si vioi sunt din constanta, cei interesati ii rog sa lase un mesaj :D sau daca stiti pe cineva care doreste :*
As vrea sa imi ziceti un nume de sunphoto cum ar fi: Ex: xDreams xWhiteBear xBombonika xBubble Dar nu le vreau pe astea pe care vi le-am zis eu. Vreau alte nume.Va muuultumesc celor care...? (mai mult)
stiti cumva cat costa o pisica birmaneza?
Si de unde pot lua un pui golden retriever va rog daca ma puteti ajuta va rog
Care stie un profesor de orga prin Buzau va rog am nevoie
Daca ai suflet semneaza aici, nu pentru mine. pentru animale :):(( Www.ptroa.co.il/petition/index.php Daca sunteti slabi de inger nu vizualizati clipul :((
Am un catel yorkshire terrier de 10 luni si nu mananca altceva decat carne fiarta amestecata cu bobite pentru catei de la pedigree. Ce altceva as putea sa ii dau sa manance?
Pisica sau Catel? De ce?
Am o porcusoara de Guineea de 3 ani si o luna( stiu cand s-a nascut) pe care am tinut-o in cusca cu un mascul mic. Acum este gestanta, si imi este frica sa nu i se intample ceva la nastere.Nu...? (mai mult)
Www.ptroa.co.il/petition/index.php Semnati petitia faceti asta pentru animale nu pentru mine =((
vreau si eu un caine bichon. dar nu prea stiu de unde sa il iau... oferte ceva? funda.
Deci am o intrebare, ca pe TPU. M-am uitat pe internet la cupcakes si am gasit, , cupcakes`` crosetate si as vrea sa invat si eu sa crosetez diferite chestii cum ar fi:mini tortulete, trandafiri,...? (mai mult)
Buna TPU ...De unde pot lua si eu jocul Ballance. Vreau lunk-ul Multumesc. fundita:X
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogdănel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?