are cineva idee de unde pot lua un golden retriever? Ador rasa aceasta.Astept informatii...Mutumesc
Joc Second Life de mult timp, dar ma framanta ceva : nu stiu cum se fac banii acolo. Imi puteti spune voi? Multumesc.
Heey salut :) care imi da si mie niste piese de teatru pentru 8 martie dedicata mamelor pana in data de 1 martie ca sa putem imparti rolurile si sa le invatam :D dau fundita :X:X:X
Ce jocuri de copii gen webkinz pandanda sau club penguin mai stiti? dau funda la cele mai multe
Cat costa un bichon havanez? :o3
Pisica mea are cancer mamar (ia esit o umflatura in jurul unui sfarc, m-am dus la doctor si mi-a spus ca in cateva luni moare) vreau sa imi sp ce sa fac plssss sunt disperat Funda :(
Cum imi sterg contul facebook!? URGENT! funda
Pai ce -i care spun ca au id-urile vedetelor de la hollywod mint nu-i asa? Sau egzista si sa poata sa le detina.Ma gandeam ca le pot cere personal... Ce parere aveti?
!? Am vrut sa invat sa folosesc codurile html, css... am invatat codurile de baza dar apoi toti cei 5 frati ai mei au spus ca este o prostie si sa nu mai invat, apoi profa de tic(informatica) a spus ca? (mai mult)
Ziceti-mi si mie un site care numara cuvintele de la o compunere de exemplu cel mai bun site primeste funda.
Salz toti fanii www.clopotel.ro! de unde se joaca jocul zilei pe www.clopotel.ro? FUNDA+VOY
Stiti un program bun de editat Video care sa pot pune 2 video in 1? fundita
O intrebare de curiozitate...` Miley va mai veni in Romania? Daca da cand(pe ce data)... Credeti ca v-a mai fi primita cu iubire? Daca da motiveaza raspunsul :))
Poti sa-i ajuti? Doar scrieti numele si adresa de e-mail, te rog:X http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/#signform http://www.ptroa.co.il/petition/ :o3:*
Unde pot gasi un link in care sa fac cutiute pentru martisor? Multumesc anticipat
Salut, dc nu mai merge ironju2? Am auzit ca acum e valkyrie mt2 da nici asta nu merge, ce sa fac sa ma mai pot jucat ironju2?
Spune-ti ce va trece prin minte acum? fundy
Buna mai de mult dupa terminarea programului minimax urma o emisiune(program) anime.era un desen cu un fel de pinguin(galben si portocaliu) si cu 2 prieteni aveti idee cum se numea, primul raspuns are...? (mai mult)
Stiti cumva cum se face nutela/?/...:))
Am auzit ca Shakira vine in romania pe 2 ( nu stiu in ce luna) am 2 intrebari 1. in ce luna vine 2. Cati megeti?
Mai am un hamster negru si nu stiu cum sa-l numesc.Cine ma ajuta? Dau funda :D
Cum pot vb cu prietenii pe hi5, in afara de mesaje.please?
As vrea sa imi cumpar un catelus ceva mic, alb, cara sa nu lase par ce imi sugerati?
Salut.Stie cineva ce rase sunt cateii Biancai Dragusanu?
De unde pot face rost de sims3 fara a mai da banii pe el sunt disperata de la un timp de vreme am tot downloadat tot felul de sims-uri sperand ca este sims 3 imi trebuie o locatie sigura de unde el pit...? (mai mult)
Buna TPU stiiti pe cineva care vinde chinchila? sunt din brasov... Dau funda:╳。╳。
Pentru expertii TPU ce inseamna RANK?
Ce nume i-as putea da porcusorului meu de guineea? Este mascul:)
Cu ce sperii cainii rai?
Dau fundita Cine stie niste jocuri online mai dragute? Sau stiti daca se poate juca sims online? Am gasit eu ceva dar sunt doar mini-game-uri Multumesc! :)
Hei.pentru cine stie trupa SHINee si e un mare fan cand ar aparea si in romania albumele lor... dau funda
Cui ii plac pisicile? Mie imi plac si pisicile si cateii(animalele mele preferate)! Ale voastre care sunt?
Cum probabil stiti, pe 21 aprilie, WWE-ul vine in Bucuresti. Fetelor, care mergeti, va rog frumos faceti prezenta aici :D Si daca nu va deranjeaza, precizati si varsta voastra si orasul din care veniti....? (mai mult)
Hello animalele sunt usor de intretiunut?
Cine are sa-mi dea si mie jocul "Drakan:Order of the Fame"?
Care joci FARMERAMA? :d Vreau si eu vecini. User -georgy17-
Chow chow sau Saint-Bernard? Voi ce ati alege?
Am avut o steluta de mare pe care pisica mea a gasit-o si i-a mancat picioarele.steaua era mica, credeti ca pisica ar putea patii ceva?
Trimiteti-mi poze cu cateii foarte draguti, va rog.
Vreu si eu un cont pe metin 2 ro gol golut cine are plz dau fundita celui care imi da contul de preferat war, saman, sure
De cand toata lumea din jurul meu are un animalut de casa m-am gandit sa-mi iau si eu un peste.imi spuneti si mie cateva informatii despre pesti si ce pesti rezista la singuratate(vreau doar unul)si fara...? (mai mult)
stie cineva un crescator de caini, dar serios si nu foarte scump? Sau un petshop? Sau o familie care are Schnauzer si vinde pui? Va rooog. Eu am gasit dar sunt mult prea scumpi. As dori sa cumpar...? (mai mult)
Vand pui de pikinez imperial (Bucuresti )100 E pentru detalii simona_cute
Hi stiti ca sa mearga metin 2 fun trebuie niste rootoroturi cine imi da un link sa le downloadez
Unde gasesc subtritare pentru dosarele x sezonul 3? DaU FunDA
Sper sa ma puteti ajuta cu o problema foarte importanta pentru mine. Catelul meu de la un timp se poarta foarte ciudat. Zilele trecute, a muscat-o pe mama de mana pana i-a dat sangele. Nu a facut...? (mai mult)
Voi ce desnati de obicei?:)):)):)) Scz de intrebare da n-am ce face :)):)):))
Ce stiti despre papagali si dresarea lor, incerc sa-i dresez dar sunt cam rai si ma ciupesc, va rog mult, doresc sa-i invat sa stea pe deget si sa ii fac sa nu ma mai ciupeasca.Multumesc anticipat! :*:*:X...? (mai mult)
De cate ori pe an naste o pisica?
Pentru crescatorii de perusi: perusa mea sta pe doua oua cam de doua saptamani si ceva si n-a iesit nimic. nu i-am luat ouale pentru ca nu vreau sa intervin prea mult in viata lor, vreau sa fie cat mai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Măiastra întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
9PM întreabă:
TarbanNicolae întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!