Iarna, unui chihuahua ii trebuie neaparat haine?
Stiti cumva un joc gen mall world (nu chiar asa) sa-mi fac haine cum vrau eu si sa le vind la cat vreau eu? dau FUNDA daca e un joc foarte fain.
Cat de des pe an naste un beagle?
Ce parere aveti despre blogul "Mitzu si cutzu ham-ham?
Am un papagal perus de vreo 4-6 ani.Eu ii dau drumul in fiecare zi sa zboare prin casa, dar d 1 an jumatate nu mai poate zbura mai sus de 5 cm.De ce? am vazut perusi de 9 ani care zburau fff bine!
Imi dati informatii despre mitologia Egipteana? Cele mai multe ia funda! ( si despre zei, alea, alea, alea )
Sall` TPU! Cum imi fac cont pe youtube adica dupa ce trec eu acolo cu e-mailul si parola ce parola trebuie sa o pun? Cea de la yahoo? Pe cea de la google nu o stiu(contul nu l`am facut eu)... Ce trebuie? (mai mult)
Hey TPU. Ma puteti ajuta cu o chestie As vrea sa stiu mai multe info despre trupa coreeana SHINee... dar nu legate de varsta membrilor ci info despre concerte si altele... si daca aveti idee cand vin? (mai mult)
Dati-mi si mie site-uri pe care sa-mi fac cont ca ma plictisesc de moarte
Http://amourderuss.wordpress.com/ Nu e blogul meu, e al unei prietene. M'a rugat sa cer cateva pareri :D
Ce trebuie sa nu le lipseasca papagalilor? in afara de apa, mancare?
Ma ajutati? Vreau sa devin criptozoolog. Vreau sa ma pregatesc de acum, imi spuneti ce trebuie sa fac ca sa ajung un Expert criptozoolog? Funda! Va rog, ajutati-ma! Nu vreau sa ma jingnesca vreun user...? (mai mult)
Cum sterg de la messenger Sweetim?
De ce conditi au nevoie papagali(perusi)sa faca pui. Ofer funda.Scuze daca categoria nu este buna.
Hey! Cum ii curat blanita de la ochisori unui bichon frise? De la o vreme este rosu prin jurul ochilor :|
Papagalul mananca mere rase si fara coaja?
Aveti cumva linkuri pentru Yu-Gi-Oh Power of Chaos Hex?
Hello TPU! Am o intrebare pentru cei care adora ca-popul si SHINee Care este melodia voastra preferata de la SHINee? :-?
Vreau GM pe un sv privat de mt2, fac ce mi se cere, orice...
De ce pisica mea miauna de fiecare data cand ma uit la ea? Asa a facut de cand era pui. :)) Azi cand am venit de la scoala i-am dat niste mancare si dupa aia m-am asezat in pat si am vrut sa vad daca se...? (mai mult)
Cine imi poate spune "proverbe" in engleza, asa...de pus pe blog?:D? De ex. Never say never. dare to be different sau genul asta.Multumesc! Si app, lasati-va link-ul cu blogul vostru la raspunsuri, este? (mai mult)
Recent mi-am luat o nimfa.adica acu` 3 saptamana; intrebarea este voua cat a durat sa o imblanziti? mersi anticipat(funda)
Mi'am facut server de sa:mp roleplay, ma inregistrez si ma joc... apoi cand vreau sa intru iar in joc, imi spune ca parola e gresita, chiar daca nu e.Am sters userul cu care m-am inregistrat, si am? (mai mult)
La cât timp se tunde părul de la ochi la bichoni? Câinele meu are 2 luni şi 2 săptămâni şi i-am tuns părul de la ochişori ieri. însă nu`mi placelaughing[ştiu că sună ciudat]. i-am tuns...? (mai mult)
Imi spune'ti va rog cam cat costa un bichon bolognez?;;) funda.:D
Va rog mult ajutati-ma! Pisica mea nu vrea sa se uite in ochii mei stiti ce inseamna asta? Adica daca ii tin capul spre mine face tot posibilul sa se uite in alta parte... Ia este cea mai recunoscatoare? (mai mult)
Cine are ceva caine de rasa pui si nu are ce face cu ei as vrea sa adopt unul
Heey :) Am vorbit cu un veterinar pentru un catel bichon frise :x a spus ca daca vreau comanda da sa ma gandesc mai bine ca cica is mai rari si mai scumpi si ce o mai zis el pe acolo rau ca sa imi aleg...? (mai mult)
As vrea sa-mi iau un caine si as vrea sa stiu daca dupa voi [ma refer la cei care au un animal de casa] este greu de intretinut. P. S.: lipsa de inspiratie in legatura cu intrebari=))
La cât timp se tunde părul de la ochi la bichoni? Câinele meu are 2 luni şi 2 săptămâni şi i-am tuns părul de la ochişori ieri. însă nu`mi place:))[ştiu că sună ciudat]. i-am tuns mai mult...? (mai mult)
O prietena ar vrea un peste...nu vrea cine stie ce dar problema e ca nu are unde sa-l tina pentru ca are o sora de 2 ani si umbla peste tot. o puteti ajuta?
Spuneti-mi si mie de ce la baschet cand am cazut si m-a luat profa in brate sa ma duca pe banca...toi cei din sala m-au aplaudat...imi puteti spune si mie de ce? Multumesc!
Cand eram mai mica aveam pe un CD un joc cu un tir:)) Trebuia sa conduc tirul pe unde vroiam si cat vroiam, erau si fenomene ale naturii si imi placea foarte mult. Stiiti jocuul?; ; ) Ca chiar...? (mai mult)
Am si eu ceva probleme cu Sims 3 : mi se blocheaza destul de des, imi merge un pic in reluare, undeori ma scoate din joc cu multe erori pe langa el... PC-ul meu : 1 GB RAM, PROCESOR 3 GHZ, PENTIUM(R)D? (mai mult)
Vreau si eu niste nume mai necunoscute cum ar fi Milei insa sa fie frumy fundita:X:X
Http://bravonet.ro/blog/pisici-cu-inimioare-pe-blana/2011/02/21/ Ce tare:)Nu? Cum ar fi sa ai o pisica ce s-a nascut cu inimioare pe blana?:)
Vreau și eu niște forumuri active de rpg sau oc și niște adrese de deviantart. ( fani rpc/ooc & rpg/rp)
Vreau un papagal! merita sa il cumpar?
Ce porecle pot pune la colegii din clasa mea? Spuneti-mi porecle mai amuzante, dar nu porcoase. Ii cheama Andrei, Richard, David, Edin, Vasile, Flavius si Adi!
Sper ca stiti jocul acela de pe facebook Monster Galaxy... stiti cumva cum il pot captura pe war lepus? este foarte greu de capturat... :(( nu stiu ce sa mai fac :(! ajutati-ma va roog dau fundita! :-*? (mai mult)
In ce lvl da flori speciale [oridecare]adica margrete si garoafe da ma refer la trandafiri sau orhidei?:*
Aveti animale de companie? daca da care animal ar fi ideal? plz sa imi raspundeti
Imi explica cu se joaca "iatzic" sau cam asa ceva, se joaca cu 5 zaruri, si mai era si ceva faza daca dai zaruri diferite e gherla, nu am mai jucat de mult si nu mai stiu cu se joaca... dau funda :X
Imi ziceti plsi un proces sa fac la perusul meu sa nu-i mai fie frica de mine si sa il invat sa stea pe deget.
Ce nume sa pun Hamsterului meu.Este mic si pufos si ma musca foarte tare. Dau funda pentru cel mai bun nume;)
Dati-mi linkuri cu adoptii pekinez sau alte rase mici de cainevreau sa fie pui pana-n 6luni. Pot merge-n vaslui iasi, bacau si in neamt dupa caine! Mz dau ceva maaaaaaaaare si prtocaliu :> + un vot inteligent...? (mai mult)
Buna :D imi poate spune cineva cum instalez MineCraft?
Cine se joaca vampire war pe facebook?
Mie metin2 nu imi merge, intru ma loghez, aleg caracterul, se incarca si nu mai apuc sa ma joc pentru ca dupa ce se termina de incarcat ma da din nou sa ma loghez.Nu aveti vreo idee ce are?
Caut programe de facut muzica! care imi zice cele ma faine si mai multe are funda! Nu uita, apropo!~ sa se poata salva muzica pe care o fac eu! FUNDOY
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Măiastra întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
9PM întreabă:
TarbanNicolae întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!