Ma numesc Diana si am 11 ani. Ador cartile SF. Am citit Amurg si Harry Potter, SeRIA Fetita celei de a sasea luni si Geno si sigiliul negru al domnei Crikken. Am mai citit si alte carti mai putin...? (mai mult)
Toate curiozitatile despre lentile de contact. funda
SFATURI: ofer fundoi, nu e gluma, de paste (adica cand e ziua mea) am de ales intre :o capra sau un catel, eu cred ca o capra e mai bine pentru ca ii pot lapte din biberon si cainelui nu ca face indigestie...? (mai mult)
Am un caine mic si e total dependent de mine! Nu ma lasa in pace deloc. Doarme numai peste mine si vrea sa se joace intruna cu mine... Ce fac? Vreau si eu macar 30 min pe zi sa fiu libera...
As vrea sa-mi iau un catel, aici e povestea mea. O prietena are un catel ce implineste 1 an in mai, si inca nu stie daca il va da spre monta sau nu, dar daca il da, puii vor veni pe lume in august,...? (mai mult)
Bunaa! Vreau si eu programe de modificat pozee:D Oferr fundita,...
Ce perusi ar fi mai bine sa imi iau doi baieti sau o fata si un baiat?
Ce trebuie sa fac ca sa-mi fac cont pe foopets si sa adopt un animal?(funda)
Facem un concurs? Alegeti care dintre urmatoarele: 1. Facemm concurs cine face cel mai super album pe sunphoto? 2.Cine pune cele mai frumos poze aici(cu animale)? 3.Cine descrie cel mai bine animalutul...(poate? (mai mult)
Cine stie de unde pot downloada sims 3 va rog va dau fundoi plz:((
Care imi da si mie un cod special de webkinz pentru un cont de webkiinz cu 6 animale!+fundita
Am un caniche negru si este plin de calti cum pot face sa ii dau jos in afara de a-l tunde pe timpul iernii?
stie cineva cum sa imi conving tatal sa imi ia un beagle(caine)... dau funda, adica nu-s genul de fata care sa se roage ex:"Taticule te rog mult fi bun cu mine ce ti-am facut eu tie. te iubesc!"? (mai mult)
Salut de unde downloadez gta 4 va rog ajutati-ma plssss mersi.
Cine are un cont pe MileyWorld care nu-l foloseste? Daca are cineva sa lase numele in Raspuns si parola pe privat. O.ca?
Ce melodi as putea puna la ziua surori mele? vrea melodi mai sprintene (nu de doliu) FUNDA pentru cele mai faine
Se apropie ziua surori mele. implineste 8 ani. si vreau sa organizes niste jocuri. ce idei aveti?
Am gasit o pisica cred ca are vreo 6 luni si vreau sa ii fac un vaccin de deparazitare i-am dat o pastila de paraziti interni si as dori sa stiu daca mai are nevoie de vaccin si cat mar costa.
As dori sa adopt un pui chihuahua cu par scurt mascul sunt din bucuresti nu am bani de unul acum insa imi doresc din tot sufletul promit sa il ingrijesc enorm de mult as dori ceva in genul acestuia http://norbisdogs.ro/data/categorie-galerie/73-267-pui-de-chihuahua-din-canisa-norbi-s-dogs_chihuahua-
Salut TPU:X! As vrea si eu niste conturi webkinz cu deluxe sau cu Zumbuddy ZANE doar daca nu va trebuie.sau altceva. altfel de cont fiindca al meu expira si parintii nu vor sa-mi cumpere altul:(...va rog? (mai mult)
Care are pui de porc guineea de donat?
As dori sa adopt un pui de beagle deoarece imi place rasa dar n-am bani de unul, sau macar cine doreste sa vanda un pui de beagle sa ma anunte ca poate, poate... Va rog! ID : pitbull4fun
Credeti ca daca ai gasit intrebari pe TPU care au deja un raspuns castigator mai are rost sa raspunzi?
Stie cineva revista Mari Corabii? Daca da, credeti ca este super? Eu as vrea sa imi cumpar revista dar nu prea sunt sigura. Ma ajutati?
De unde pot cumpara sims 3? Eu sunt din Bacau asa ca nu prea mi-ar conveni sa ma duc in alt oras doar pentru un joc. Repede!
Vreau si eu un nume de catelusa e alba:xsi vreau ceva "sclipitor":D
Hey, as vrea sa adopt si eu un puiut de pisica (alb, alb cu pete, sau tigrat) :D. As vrea sa aiba cel mult 2 luni :X. Chiar as fi foarte bucuroasa sa gasesc pe cineva darnic sa dea o pisicuta ^^. Stiu...? (mai mult)
Ce e ala un Scouter de fotbal? Fundita:*
De unde pot cumpara hrana congelata pentru pesti in brasov?
Vreau si eu sit. uri cu curs de limba italiana gratis dar sa nu scrie in italiana sa explice in romana! va rog frumos help me! :(( ... Multumesc anticipat! :-* :-*
Cu ce se poate trata rana deschisa la un caine? pe zi ce trece se tot mareste. :|.
Dati-mi adresa de mail a adminului siteului www.moove.ro am o problema!
Stiu ca nu e prea popular dar ma mai uit din cand in cand la serialul Mostenirea si as vrea niste site-uri care uploadeaza episoadele cu cel putin un episod inainte fata d tv deci daca gasiti niste linkuri...? (mai mult)
Dati-mi si mie cat nume de caini.Multumesc.
Ce credeti despre metin2tim? Funda va fi data dupa criteriile: Gözlənilməz zövqlərə bağlı GM, SGM, GA, SGA dəqiqləşdirilməsi; Server-ratel; -Metin2 siz rub görə; , Kim çevirir...? (mai mult)
Bună tuturor! Am și eu nevoie de ajutor din partea voastră:) În curând o să îmi iasă pui de porubeii și nu știu ce nume să le pun:D Ziceți`mi și mie ce nume de porumbei știți?:x
Am sims 3 si cand ii deschid fereastra imi apare semnul Play, downloads si altele. Dau play ca sa joc si imi cere un cod care este.cine stie ia funda.
Cine ma lamureste si pe mine? Acuma 3 zile mi-am cumparat un perus si prima data ma gandeam ca speriat.Este destul de calm.Este pui cam maxim 4-5 luni.Toata ziua sta plictisit in colivie.Paraca ii cad ochi...? (mai mult)
Buna as dori sa vand imi multe lucruri pentru a strange cativa bani pentru o cauza buna deci pentru inceput as vrea sa vand colectia twilight uan cate una deci sa discutam cat ati da pe...? (mai mult)
Dati exemple de jocuri asemanatoare cu GTA sau TOTAL OVERSODE. cel mai tare joc primeste fundita si voturi.
Ce caine e acesta? http://yoobaiatu.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?albumId=408936197&photoId=5469099165&ownerId=527839111 multumesc
am vazut la tv ceva gen vrajitoare vazuta pe cer in mexic cre. Voi ce credeti exista vrajitoare? pot face vraji pe oameni?
. Am 2 conturi la hi5 si joc pe ambele barn buddy si as vrea sa aflu pot sa transfer monede si credite.
Sall toti :*:*:*...Stie cineva cam cat costa un pui de cionanesc de bernese(berna)? Si cateva caracteristici?(varsta, afectiune, paza...etc)fundita mare mare!
Cine stie cum sa vand recolta la "Green Farm", jocul acela de pe hi5 :) funda;;)
Cum scap de lagul de la metin?
Plsssss saite de jocuri barbie cu ecran marit fara clopotel si roworld! primul fundisa!
{fundita}! La noi la scoala se va face preselectie la majoretele scolii.eu vreau sa particip, dar nu stiu pe ce muzica sa dansez.imi trebuie una de 1 minut nu de 3, 4 minute.si nu una lenta pe...? (mai mult)
DAU FUNDA, am un pui de gaina 2-3 luni si i-au degerat piciorusele... i-au cazut si trebuie sa ii fac viata fff buna sa ma revansez.nu e gluma as da orice sa se faca bine, raspuns rapid ce alt? (mai mult)
Buna!^^ As vrea sa ma apuc si eu de "Sims 2". Imi puteti da un site de unde-l pot downloada full free? Si banuiesc ca-mi trebuie si un cont. imi puteti explica cum sta treaba cu "sims2" ^.^?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Mirela0522 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!