Am o intrebare pentru detinatorii de hamteri :D Eu am un hamsteras Lord din familia piticilor, Roborovski mai exact. As fi curioasa cum ii ingrijiti si ce le oferiti pentru ai rasfata cat...? (mai mult)
Pisica mea cred ca tocmai a iesit din calduri...bine a facut cu un motan dar acum cateva zile facea fel si fel de chestii iar acum e ca la inceput si daca a facut cu mai multi motani o sa iasa pui difetiti? (mai mult)
Salutare.este vorba de pokestars, stiti? a aparut chestia aceea cu clubul, si am un club numai pentru romani.deocamdata suntem 20 de insi daca doresti si tu sa intri codul de invitatie este "0k23SgA$c0"...? (mai mult)
In caz ca intrebarea n-a ajuns la voi o repet:"Cine imi da un metin cu king sau otel la magazin non-hamachi sa fie online si site-ul va rog?
Cine imi da un metin cu king sau otel la magazin non-hamachi si sa fie online si va rog si site-ul?
Trebuie new root la metin2 ironju2?
Faceti-mi si mie un Top cu cele mai faine jocuri de strategie de descarcat! Cele mai faine primesc funda!
Are cineva papusi de portelan de vanzare? Daca "DA", ce preturi?
Apa poate fi adusa din stare licida in stare solida?
Hey.imi spuneti va rog parola de bani la the sims 2:D:D
Hello:x ma puteti ajuta? imi doresc mult d tot un catelus dar mama nu este de acord sa avem un kaine in casa pentru ca ii este frica de ei.am inkrkt in toate modurile posibile dar ii e frica rau cum o...? (mai mult)
Stiti unde pot gasi sims 1?
Buna cine ma poate ajuta si pe mine cu un cont de metin2 UK ninja blade (jinno daca se poate ) lvl 30 sau mai multe pls
Stie cumva cineva de aici daca Janlynn Cool Cord / Jumbo Pack se poate cumpara si din Romania? Ca ultima solutie il pot comanda de pe site-ul lor dar prefer sa il iau din tara. link - http://www.janlynn.com/detail.cfm?ID=7634 Daca...? (mai mult)
am si eu 2 papagali(perusi) si cam de o luna asta stau foarte posomorati, numai sunt asa veseli ca inainte, de mancat mananca, nu am treaba cu ei, dar dorm tot timpul si sunt tristi.Am fost la...? (mai mult)
Salut Cine poate sa ma ajute si pe mine cu un cont pe metin2 UK de ninja lvl 30 blade pls
Pe sims 3 cum devi tattoo artist... K sincer am uitat :(
Vaccinul de 4 luni la caine poate fi facut la 3 luni? DAU FUNDA.plz raspuns.
Buna TPU... spuneti'mi va rog numele din film/numele real/si cati ani are [ma refer la actorii din tenelovela Nini de pe disney chanel]
La perusi papagali: Asa din propria voastra experienta cam cand va dati seama cand perusul este speriat si cand nu sau ce inseamna cand este agitat se agata de toti pereti din colivie sau alte gesturi....? (mai mult)
De unde pot downloada hack+9 pentru metin2 fara bani?
am si eu o problema! Am o catelusa nu stiu varsta, si de ieri este foarte moale, doarme, nu bea apa, si nu mananca. Am dus-o la veterinar si i-a facut 2 injectii. I-a luat medicul temperatura,...? (mai mult)
Un nou website dedicat animalelor.Acolo puteti adauga anunturi pentru adoptii dar si alte pareri sunt binevenite. Este un site simplu insa sper sa ajute cu ceva si el animalutele. Va astept sa il vizitati. http://animale-constanta.cabanova.com...? (mai mult)
Cum se pot creste pesti cel mai simplu.Am auzit ca se poate sapa o groapa sa zicem de 3 metri latime si 2 adancime si se pune folie neagra.Alte variante aveti? mersi anticipat
As vrea sa imi cumpar un bichon, cam cat ar costa?
Animalele de companie mele oare ma plac? Cum aflu asta?
Daca am abonament Deluxe pe Webkinz, pot sa-mi fac un alt abonament cand expira cel vechi? Am nevoie urgent!
Cainele meu tuseste ca si cum ar vrea sa vomite de ieri. Cred ca a inghitit o bucata din patura pe care dormea pentru ca am gasit-o rupta.Azi dimineata a reusit sa vomite insa se pare ca tot continua sa...? (mai mult)
Eu am un catel care de un timp roade tot ce ii iese in cale:|ce as putea face?
Cam cat traieste un caniche mediu? Ofer funda. :D
Cum fac varium si bani pe epic duel?
Cune are zebre australiene? primul primeste fundita si urmatori prinesc vot [inteligent; folositor; amuzant]
Salut:) (scuzati categoria dar aceasta este cea mai vizionata) Unde as putea gasi brichete times-pioner in botosani sau suceava:D raspunsul cel mai bun primeste funda bineinteles:P
Zicetim codul de gemuri de pe ourworld de saptama aceasta funda
Salut de unde downloadez gta vice city va dau funda ma jur sau daca nu imi dati un site ca sa-l downloadez mersi
Buna TPU... dati-mi si mie niste melodi cu florencia berrtoti(nini)...sau cu frederico amador(thomas) sau cum canta imptreuna (sper ca stiti ca vorbesc de tenelovela nini) cele mai multe primesc fundita? (mai mult)
Care este cel mai frumos nume pentru catzei;;)? dau fundita si vot. am un caine de talie medie:D
Sall! Care joaca Trophy Manager? Am si eu o problema:-Unde vad cati bani am la club? si -Ce tactica de joc sa folosesc(4-4-2, 4-3-3, 4-5-1, ...)? P. S.: Sunt pe primul loc in divizia 7 asa ca sa nu credeti? (mai mult)
Caut si eu o invitatie FakeHLDS! va rog foarte mult.am nevoie urgent...va rog frumos...adaugati id rapper_true sau email_bestone va rog frumos
Imi dati si mie date despre Justin Bieber? Adica biografie acum imi place si mie Justin Bieber. P.S.Nu scrieti JB ca se intelege Jonas Brothers
Am un Caniche de 1 an jumate si ii miroase gura foarte urat.:-s...NU imi ziceti sa-i dau mar ca e verry fitos si nu mananca.:((
Buna! Vreau sa-mi fac un cont pe cainevirtual.ro dar nu pot pentru ca nu ma lasa. Dupa ce dau registrare imi scrie:sigura-te ca adresa e-mail e corecta, aici iti trimitem informatii importante in legatura...? (mai mult)
Cum recuperezi un catel de pe Clopotel daca ti-a fost confiscat?
Am si eu o rugaminte pentru cei care se pricep in Photoshop. De cateva zile mi-am pierdut pisica si doresc ca cineva sa faca un fel de poster de genul 'pierdut pisica...' sper ca intelegeti ce vreau sa? (mai mult)
stiti site-ul aforisme.ro? unde ma pot inregistra pe site? Funda si Vot!
Buna TPU ce puteti sa-mi spuneti de prima tura de pui la zebre australiene?
Http://www.youtube.com/watch?v=nz_IT3MVjHM imi poate explica cum a facut acest truc? si ce pachet de carti foloseste si de unde se poate lua. FUNDA
Catelusul meu a avut ceva la buza un fel de carne foarte moale si rosie-roz cam asa. I-a trecut acum are la ploape aceiasi faza. Ce poate fi?
dati-mi si mie un link de download la Abode Photoshop CS4
Va rogg zicetim cum ma loghez pe facebook de pe ourworld, ca exista unele coduri de gems care se pot baga doar daca esti conectat va rog zicetim fundita
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
anonimusszkkkhhf întreabă:
Mustafaonur1997 întreabă:
Eva1997 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului