Vreau sa ma apuc de sala si as vrea daca se poate sa-mi dati cateva sfaturi de initiere si mai ales ce proteine sa iau si unde se gasesc, si ce sa mananc ca sa-mi creasca masa musculara mai repede....? (mai mult)
Cn stie cat traieste un caine de rasa Shih-tzu maxim? Dau funda!;)
Vreau sa cumpar si eu o broasca testoasa de uscat sau de apa. e cineva care vinde? va rog am cautat peste tot!
Abia mi-am luat un hamster si el roade mereu gratile de la cusca. Am citit pe net ca atunci cand face asta inseamna ca are o problema, ceva., cam ce are mai exact?:| Mereu face asa si deja ma exaspereaza...? (mai mult)
Imi spuneti niste nume mai originale daca se poate de catei [bichon frize fata si baiat] plzz :o3 dau funda :X
In ce liga e brazilia la fifa 2008?
Am o problema la joc hi5 barn buddy Vreau sa imi extind pamantul si zice ca am nevoie de x bani si eu am atatia dar imi zice cumpara... ce fac?
Buna Am un catel micut si as vrea sa il dresez dar nu prea asculta... Imi puteti spune cum sa-l fac sa ma asculte? Adica sa-l dresez mai repede?:D {[fundita]}:P
Cat traiesc fluturii dupa ce se transforma din omizi in fluturi?
Am nevoie de cateva sfaturi.Imi doresc de mult timp o broasca testoasa.Eu locuiesc cu bunica.Astazi m-am dus si am platit un avans pentru o broscuta, saptamana viitoare urmeaza sa o iau acasa.Problema...? (mai mult)
Am un catel care nu mai creste decat 1cm57 ma ajuta si pe mine cineva...ca ma ingrijorez pentru ca daca va vedea mama si familia il va arunca din casa!:((
Rasp. Raiid(Rapiid) stiti cevaa. jocurii gen sims sau wonderland online sau imvu? FunditSsaa. cele maii multee.
as vrea sa imi ziceti ce rasa de caine va place mai mult huskye or bernard. Va rooooooog ziceti-mi ce parere aveti.:)
Hei TPU...ma joc lady popular si as vrea un cont mai mare imi da cineva va rog? dau funda
As dori sa joc cu cineva pwi (perfect world international)asa ca, cine joaca sa imi zica plz.
Exista magazine de arta in suceava(jud suceava loc suceava)cu mozaic hartie pentru quilling etc daca nu imi puteti recomanda un sit bun?
Papagalul perus poate sa se uite in oglinzi?
am o pisica maidaneza si stau la apartament. vreau sa o comving pe mama sa ma lase sa-mi iau o pisicuta ragdoll deoarece e rasa mea favorita si am auzit ca e perfecta pentru apartament si se intelege...? (mai mult)
Fundaaa!:-* Tot eu sunt; )) Ce nume as putea sa ii pun catelusului meu husky? o sa fie baietel :x ______ Eu as vrea "Shasta" ca in filmul "Snow buddies" :D alte idei? :> ____ Daca...? (mai mult)
Buna! Am un bichon havanez de 2 ani.Acum o ora am observat ca are marginile gingiilor rosii.Trebuie sa-l duc la doctor? sunt in Germania si nu prea am posibilitatea de-al duce, desi daca ar fi ceva grav...? (mai mult)
Fundaaa! :-* Peste 4 zile imi iau husky :x o sa aiba 8 saptamani:X ce trebuie sa stiu despre ei? el este vaccinat, deparazitat si are carnet de sanatate Actualii stapani il tin intr. o cusca,...? (mai mult)
Am un catel caniche de 5 luni si tot roade prin casa! Ce sa fac? Afara nu il pot tine, il musca ceilalti! Am mai lucrat cu caini, dar cu acesta nu pot, am sertarele pline de jucarii de caini...? (mai mult)
Cum pot sa fac/creez un website?
Iubesc origami si ma intrebam unde pot gasi un site ff bun cu modele? sunt unele pe care le stiu deja
Parinti mei nu ma lasa sa imi cumpar un caine... Stau la apartament. Cum ii pot convinge? (funda raspuns bun)
Va rog sa ma ajutati nu stiu cum sa imi conving parinti sa imi ia un caine; mama zice ca daca ar primi un chiuaua poate dar poate lar pastra dar noi stam la bloc, tatalui nmeu nu ii plac cainii mici daci...? (mai mult)
Sal TPU, are cineva un cod special webkinz? logic ca dau funda
Cine-mi da si mie un cod webkinz? va rooooog!
Care imi da cont la hi5 sa fie lv mai mare la barn buddy?
Am compus cateva versuri si as vrea niste pareri, idei... prima: Ma trezesc si adorm cu gandul doar la tine Tot ce am in miste e doar privirea ta Doar zambetul tau si ochii tai caprui Ma? (mai mult)
Salut. Aveti idee cand se lanseaza MMO-ul Star Wars The Old Republic?
Ce parere aveti de alexandra stan?
De unde pot sa-mi iau un acvariu ( mai bine spus un bol pentru pesti)? de la care petshop ( sunt din constanta )? cat costa un bol?
cat costa un bol ( pentru pesti, in care sa inoate )? eu am doar un peste si nu vreau sa-i iau un acvariu foarte mare, el e micut!
as avea si eu o intrebare pentru toti cei care iubesc cateii. Stie cineva care e cel mai bun deparazitant pentru catei si daca se gaseste in farmaciile veterinare, sau trebuie sa te duci doar la...? (mai mult)
VA ROG AJUTOR!:|. Pisica mea miauna intruna la geam, nu stiu ce sa-i fac, abia daca mai mananca. Are 4 luni aproape. Ma gandesc ca poate vrea motan. Ce as putea sa-i fac?
Porcusorii de guineea pot raspandi anumite boli oamenilor? si daca ati putea sa-mi spuneti de unde as putea sa-mi iau unul in Bucuresti funda:D
Cn are cont pe Foopets care mi-l poate da? As vrea sa fie cel putin foocadet si sa aiba cel putin 2 animale:DSa lasati id-ul vostru aici daca aveti va voi contacta!
Buna tpu.Am si eu o intrebare nu stie cineva jocuri cu aniamle gen foopets si littles pet shop si din astea. Pentru cel mai bun raspuns dau funda!
Vreau sa adopt un pui de pisica British Shorthair! Sunt din Oradea! Pls, help! Thx!:*
Ziceti-mi niste trucuri pentru piczo Funda
Sall care are sa imi dea un cont pe metin2 ro? daca aveti peste lvl 25 iteme nu conteaza doar sa aiba cal si masca emotiei daca se poate:D dati-mi add la idi alex_taker88 care are cont mz:)
Sall all ziceti-mi si mie un server privat de mt2.sa aiba minim 2 ch-uri sa fie destuli de multi jucatori.:D
Am decis pana la urma ca imi trec comic-urile pe Paint, si uite primul desen RaNdOm, si mentionez ca sunt incepatoare, serios, chiar sunt. http://i.imgur.com/oWIzf.jpg Ce parere aveti :D?
Vreau sa comunic pe net cu oameni noi, cu care nu ai cum sa te plictisesti, peste ceva vreme sa devenim "prieteni virtuali" si cine stie, poate peste citiva ani-prieteni in lumea reala:) Imi plac mult...? (mai mult)
Cm dau puncte pe TPU?
Cine imi poate da si mie un sait de pe care pot lua benzi desenate in romana dar sa fie si amuzante!
BunaTPU! Hai sa ne cunoastem!:) Mie imi place sa fac bratari colorate din ate(bratarile prieteniei-pentru cine stie:D). Voi ce pasiuni aveti? Fundita pentru cel mai interesant hobby:X:*>:D
Buna! :( Deci am un motan care in martie face 2 ani si de cateva zile ( cam 3) nu a venit acasa. Sunt foarte suparata ca nu vreau sa-l pierd si pe el. Catelul doar ce mi-a murit. Stiti cumva daca e...? (mai mult)
La scoala este un club si eu vreau sa fac imnul imi dati si mie idei trebuie sa scriu despre copii sau chesti clubul e universal si normal nu despre un anumit lucru im idati va rog si mie un inceput de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
anonimusszkkkhhf întreabă:
Mirela0522 întreabă:
Anushka23 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!