TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 1069
  • 1070
  • 1071
  • 1072
  • 1073
c0dik0
în 18 Ianuarie 2011 | c0dik0 întreabă:

Vreau sa ma apuc de sala si as vrea daca se poate sa-mi dati cateva sfaturi de initiere si mai ales ce proteine sa iau si unde se gasesc, si ce sa mananc ca sa-mi creasca masa musculara mai repede....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
skwoompykamonyka
în 18 Ianuarie 2011 | skwoompykamonyka întreabă:

Cn stie cat traieste un caine de rasa Shih-tzu maxim? Dau funda!;)

5
Răspunde Raportează
lory_8089
în 18 Ianuarie 2011 | lory_8089 întreabă:

Vreau sa cumpar si eu o broasca testoasa de uscat sau de apa. e cineva care vinde? va rog am cautat peste tot!

6
Răspunde Raportează
xxdd
în 18 Ianuarie 2011 | xxdd întreabă:

Abia mi-am luat un hamster si el roade mereu gratile de la cusca. Am citit pe net ca atunci cand face asta inseamna ca are o problema, ceva., cam ce are mai exact?:| Mereu face asa si deja ma exaspereaza...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
ZuzuVreaCiocolata
în 18 Ianuarie 2011 | ZuzuVreaCiocolata întreabă:

Imi spuneti niste nume mai originale daca se poate de catei [bichon frize fata si baiat] plzz :o3 dau funda :X

5
Răspunde Raportează
Andreimachoman
în 18 Ianuarie 2011 | Andreimachoman întreabă:

In ce liga e brazilia la fifa 2008?

2
Răspunde Raportează
cristipetra
în 18 Ianuarie 2011 | cristipetra întreabă:

Am o problema la joc hi5 barn buddy Vreau sa imi extind pamantul si zice ca am nevoie de x bani si eu am atatia dar imi zice cumpara... ce fac?

2
Răspunde Raportează
Flory200
în 18 Ianuarie 2011 | Flory200 întreabă:

Buna Am un catel micut si as vrea sa il dresez dar nu prea asculta... Imi puteti spune cum sa-l fac sa ma asculte? Adica sa-l dresez mai repede?:D {[fundita]}:P

8
Răspunde Raportează
purplestar14
în 18 Ianuarie 2011 | purplestar14 întreabă:

Cat traiesc fluturii dupa ce se transforma din omizi in fluturi?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Ianuarie 2011 |

Am nevoie de cateva sfaturi.Imi doresc de mult timp o broasca testoasa.Eu locuiesc cu bunica.Astazi m-am dus si am platit un avans pentru o broscuta, saptamana viitoare urmeaza sa o iau acasa.Problema...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
alinuta123
în 18 Ianuarie 2011 | alinuta123 întreabă:

Am un catel care nu mai creste decat 1cm57 ma ajuta si pe mine cineva...ca ma ingrijorez pentru ca daca va vedea mama si familia il va arunca din casa!:((

2
Răspunde Raportează
Byannca
în 18 Ianuarie 2011 | Byannca întreabă:

Rasp. Raiid(Rapiid) stiti cevaa. jocurii gen sims sau wonderland online sau imvu? FunditSsaa. cele maii multee.

1
Răspunde Raportează
AbyAndrei
în 18 Ianuarie 2011 | AbyAndrei întreabă:

as vrea sa imi ziceti ce rasa de caine va place mai mult huskye or bernard. Va rooooooog ziceti-mi ce parere aveti.:)

6
Răspunde Raportează
deutza16
în 18 Ianuarie 2011 | deutza16 întreabă:

Hei TPU...ma joc lady popular si as vrea un cont mai mare imi da cineva va rog? dau funda

1
Răspunde Raportează
AbyAndrei
în 18 Ianuarie 2011 | AbyAndrei întreabă:

As dori sa joc cu cineva pwi (perfect world international)asa ca, cine joaca sa imi zica plz.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Ianuarie 2011 |

Exista magazine de arta in suceava(jud suceava loc suceava)cu mozaic hartie pentru quilling etc daca nu imi puteti recomanda un sit bun?

1
Răspunde Raportează
cristianahsm
în 18 Ianuarie 2011 | cristianahsm întreabă:

Papagalul perus poate sa se uite in oglinzi?

6
Răspunde Raportează
dimitrievlad12
în 18 Ianuarie 2011 | dimitrievlad12 întreabă:

am o pisica maidaneza si stau la apartament. vreau sa o comving pe mama sa ma lase sa-mi iau o pisicuta ragdoll deoarece e rasa mea favorita si am auzit ca e perfecta pentru apartament si se intelege...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Ianuarie 2011 |

Fundaaa!:-* Tot eu sunt; )) Ce nume as putea sa ii pun catelusului meu husky? o sa fie baietel :x ______ Eu as vrea "Shasta" ca in filmul "Snow buddies" :D alte idei? :> ____ Daca...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
Ancutsa
în 18 Ianuarie 2011 | Ancutsa întreabă:

Buna! Am un bichon havanez de 2 ani.Acum o ora am observat ca are marginile gingiilor rosii.Trebuie sa-l duc la doctor? sunt in Germania si nu prea am posibilitatea de-al duce, desi daca ar fi ceva grav...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Ianuarie 2011 |

Fundaaa! :-* Peste 4 zile imi iau husky :x o sa aiba 8 saptamani:X ce trebuie sa stiu despre ei? el este vaccinat, deparazitat si are carnet de sanatate Actualii stapani il tin intr. o cusca,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
DrugFree
în 18 Ianuarie 2011 | DrugFree întreabă:

Am un catel caniche de 5 luni si tot roade prin casa! Ce sa fac? Afara nu il pot tine, il musca ceilalti! Am mai lucrat cu caini, dar cu acesta nu pot, am sertarele pline de jucarii de caini...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
GoguStrigoi
în 18 Ianuarie 2011 | GoguStrigoi întreabă:

Cum pot sa fac/creez un website?

1
Răspunde Raportează
bogdan10aqua
în 18 Ianuarie 2011 | bogdan10aqua întreabă:

Iubesc origami si ma intrebam unde pot gasi un site ff bun cu modele? sunt unele pe care le stiu deja

4
Răspunde Raportează
BiBILiKaMica
în 18 Ianuarie 2011 | BiBILiKaMica întreabă:

Parinti mei nu ma lasa sa imi cumpar un caine... Stau la apartament. Cum ii pot convinge? (funda raspuns bun)

7
Răspunde Raportează
kawaii69
în 18 Ianuarie 2011 | kawaii69 întreabă:

Va rog sa ma ajutati nu stiu cum sa imi conving parinti sa imi ia un caine; mama zice ca daca ar primi un chiuaua poate dar poate lar pastra dar noi stam la bloc, tatalui nmeu nu ii plac cainii mici daci...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
DontHateMe
în 18 Ianuarie 2011 | DontHateMe întreabă:

Sal TPU, are cineva un cod special webkinz? logic ca dau funda

1
Răspunde Raportează
AmyAmaLyAAA
în 18 Ianuarie 2011 | AmyAmaLyAAA întreabă:

Cine-mi da si mie un cod webkinz? va rooooog!

6
Răspunde Raportează
AlexAleex
în 18 Ianuarie 2011 | AlexAleex întreabă:

Care imi da cont la hi5 sa fie lv mai mare la barn buddy?

5
Răspunde Raportează
12543bhjhjv
în 18 Ianuarie 2011 | 12543bhjhjv întreabă:

Am compus cateva versuri si as vrea niste pareri, idei... prima: Ma trezesc si adorm cu gandul doar la tine Tot ce am in miste e doar privirea ta Doar zambetul tau si ochii tai caprui Ma? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
piatraneamt97
în 18 Ianuarie 2011 | piatraneamt97 întreabă:

Salut. Aveti idee cand se lanseaza MMO-ul Star Wars The Old Republic?

2
Răspunde Raportează
EllyCA
în 18 Ianuarie 2011 | EllyCA întreabă:

Ce parere aveti de alexandra stan?

12
Răspunde Raportează
EllyCA

De unde pot sa-mi iau un acvariu ( mai bine spus un bol pentru pesti)? de la care petshop ( sunt din constanta )? cat costa un bol?

2
Răspunde Raportează
EllyCA

cat costa un bol ( pentru pesti, in care sa inoate )? eu am doar un peste si nu vreau sa-i iau un acvariu foarte mare, el e micut!

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Ianuarie 2011 |

as avea si eu o intrebare pentru toti cei care iubesc cateii. Stie cineva care e cel mai bun deparazitant pentru catei si daca se gaseste in farmaciile veterinare, sau trebuie sa te duci doar la...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Andra098
în 18 Ianuarie 2011 | Andra098 întreabă:

VA ROG AJUTOR!:|. Pisica mea miauna intruna la geam, nu stiu ce sa-i fac, abia daca mai mananca. Are 4 luni aproape. Ma gandesc ca poate vrea motan. Ce as putea sa-i fac?

7
Răspunde Raportează
KinG_5058
în 18 Ianuarie 2011 | KinG_5058 întreabă:

Porcusorii de guineea pot raspandi anumite boli oamenilor? si daca ati putea sa-mi spuneti de unde as putea sa-mi iau unul in Bucuresti funda:D

4
Răspunde Raportează
andreAndre
în 18 Ianuarie 2011 | andreAndre întreabă:

Cn are cont pe Foopets care mi-l poate da? As vrea sa fie cel putin foocadet si sa aiba cel putin 2 animale:DSa lasati id-ul vostru aici daca aveti va voi contacta!

1
Răspunde Raportează
deutza16
în 18 Ianuarie 2011 | deutza16 întreabă:

Buna tpu.Am si eu o intrebare nu stie cineva jocuri cu aniamle gen foopets si littles pet shop si din astea. Pentru cel mai bun raspuns dau funda!

2
Răspunde Raportează
zeenath
în 18 Ianuarie 2011 | zeenath întreabă:

Vreau sa adopt un pui de pisica British Shorthair! Sunt din Oradea! Pls, help! Thx!:*

1
Răspunde Raportează
Effyyyy
în 18 Ianuarie 2011 | Effyyyy întreabă:

Ziceti-mi niste trucuri pentru piczo Funda

1
Răspunde Raportează
Graftzoor
în 18 Ianuarie 2011 | Graftzoor întreabă:

Sall care are sa imi dea un cont pe metin2 ro? daca aveti peste lvl 25 iteme nu conteaza doar sa aiba cal si masca emotiei daca se poate:D dati-mi add la idi alex_taker88 care are cont mz:)

2
Răspunde Raportează
SameHe
în 17 Ianuarie 2011 | SameHe întreabă:

Sall all ziceti-mi si mie un server privat de mt2.sa aiba minim 2 ch-uri sa fie destuli de multi jucatori.:D

2
Răspunde Raportează
Pisicuța
în 17 Ianuarie 2011 | Pisicuța întreabă:

Am decis pana la urma ca imi trec comic-urile pe Paint, si uite primul desen RaNdOm, si mentionez ca sunt incepatoare, serios, chiar sunt. http://i.imgur.com/oWIzf.jpg Ce parere aveti :D?

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Ianuarie 2011 |

Vreau sa comunic pe net cu oameni noi, cu care nu ai cum sa te plictisesti, peste ceva vreme sa devenim "prieteni virtuali" si cine stie, poate peste citiva ani-prieteni in lumea reala:) Imi plac mult...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
byabyaby
în 17 Ianuarie 2011 | byabyaby întreabă:

Cm dau puncte pe TPU?

3
Răspunde Raportează
oana1238105
în 17 Ianuarie 2011 | oana1238105 întreabă:

Cine imi poate da si mie un sait de pe care pot lua benzi desenate in romana dar sa fie si amuzante!

3
Răspunde Raportează
ooFuChsiAoo
în 17 Ianuarie 2011 | ooFuChsiAoo întreabă:

BunaTPU! Hai sa ne cunoastem!:) Mie imi place sa fac bratari colorate din ate(bratarile prieteniei-pentru cine stie:D). Voi ce pasiuni aveti? Fundita pentru cel mai interesant hobby:X:*>:D

7
Răspunde Raportează
???
în 17 Ianuarie 2011 | ??? întreabă:

Buna! :( Deci am un motan care in martie face 2 ani si de cateva zile ( cam 3) nu a venit acasa. Sunt foarte suparata ca nu vreau sa-l pierd si pe el. Catelul doar ce mi-a murit. Stiti cumva daca e...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Macriii
în 17 Ianuarie 2011 | Macriii întreabă:

La scoala este un club si eu vreau sa fac imnul imi dati si mie idei trebuie sa scriu despre copii sau chesti clubul e universal si normal nu despre un anumit lucru im idati va rog si mie un inceput de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 1069
  • 1070
  • 1071
  • 1072
  • 1073
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Aurel100009
    trimisă pe 14 Ianuarie

Aurel100009 întreabă:

Am vazut pe OLX si pe Facebook ca sunt persoane care vand dacii 1310 foarte vechi la niste sume de bani uriase, stau si ma gandesc, acum in anul 2026 cine este prost sa dea bani pe o dacie 1310? In anunturi...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • anonimusszkkkhhf
    trimisă acum 22 ore

anonimusszkkkhhf întreabă:

De ce este atat de greu sa iti gasesti un loc de munca? Stiu ca poate acum e o perioada moarta, dar nici cei care au nevoie nu vor sa ma primeasca. Am terminat liceul anul trecut, mi- am luat un ...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • Mirela0522
    trimisă acum 20 ore

Mirela0522 întreabă:

Hei, am nevoie de un sfat, o vorba buna, un prieten chiar.Trec printr- o perioada grea, confuza, de autocritica, depresiva as putea spune. Povestea mea e una ff lunga, va multumesc in avans acelora care...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • Anushka23
    trimisă acum 22 ore

Anushka23 întreabă:

Bună! Ce părere aveți de o plită cu inductie la bloc? Urmează să renovez un apartament de la 0 intr- un bloc comunist, inclusiv instalația electrică și am ințeles ca acest tip de plită consumă...? (mai mult)
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.961
  • Întrebări: 3.955.234
  • Răspunsuri: 17.670.613
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 40 minute
Ce zici de un quiz?
Connect-R

Connect-R

Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.116 Adolescenţi
  • 55.631 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.904 Auto & Moto
  • 144.272 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.139 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.462 Conversaţii