Voi cum va imaginati varcolaci?
Caut servar pentru communitae! Sv sa fie de Counter-strike sau alte jocuri! Detalii la add; rares_boss63 sau pe forumul communitatii : http://firezone.createforum.net! Va multumesc!
Facem petrecere da halloween la scoala, eu am propus asta. Imi puteti da sfaturi cum sa desenez monstri, sa fac lilieci sa fac ceva scarbos, cum ar fi chetchup in loc de sange, si alte decoratii puteti...? (mai mult)
Ce are 2 ochi si 150 de dinti? primul care zice corect ii dau fundita(indiciu: e un animal)
Deci pun intrebarea asta de 100 de ori daca e nev de unde iau liga 1 pentru pes 2011? si comentariu in limba romana
As vrea sa fac ceva prin casa ca sa o surprind pe mama dar nu prea stiu ce sa fac, idei ( m-am referit la curatenie )?
Stiti vreun site care da spre adoptie pui de bichon maltese? :-*:x
Care aveti patch pentru a baga liga 1 in pes 2011 si comentariu in romana la el funda
Dati-mi sfaturi cum sa desenez monstrii, nu poze, ceva inventat de voi, imi trebuie ceva original, noi acum dam o petrecere de halloween si stiu ca a trecut de mult, dar am propus eu ideea asta, si...? (mai mult)
Imi doresc tare mult un caine, dar parintii mei nu stunt de acord. Cum as putea sa ii conving sa imi cumpere un caine?
Mama mea pare din ce in ce mai interesata de catei. Dar i se par scumpi cu pretul intre 500 si 800 lei. Aveti niste site-uri cu anunturi de vanzare/adoptare ( preferabil de adoptat ) catei rasa bichon...? (mai mult)
Imi puteti spune ce vedete s-au nascut in ianuarie?(ma intereseaza cantareti sau cantarete). Multumesc
Caut niste site'uri din care sa invat sa fac bratari, lanturi si chestii dinacestea din margele. Dau funda pentru cel care imi da cele mai multe site'uri. :)
Ce rasa imi recomandati bichon maltese bichon bolognese sau bichon frise?
O sa trebuiasca sa desenez un monstru, ma pricep la desen, dar nu am idei cum sa-l desenaz, dati-mi detalii si poze, va rog! Nu uitati pentru desen fiecare detaliu conteaza! O sa aveti toti un vot la...? (mai mult)
Ce ati primit de Mos Craciun?
Hei buna, vreau si eu nume de catel [ baiat ] bichon frise :x Dau funda! Multumesc anticipat.
Odata, seara am vazut o umbra si am crezut ca mi s-a parut, Dar am vazut niste ochi rosii, si un varcolac! Ce se intampla? Chiar am vazut un varcolac sau e din vina filmelor?
As vrea sa stiu absolut totul despre Nimfe...
Cum cumpar un animal pe barn buddy stiu shop-animals dar dupa aceea?
Cum pot afla parola de la id meu daca nu mai stiu nici parola si nici datele de completare? Va rog ajuttima plsss
Am vazut la cativa prieteni pe barn buddy ca au niste curti diferite de ale mele! Cum pot face si eu asta?
Repede, cum cumpar un animal pe barn buddy?
Pt cine are bichon maltese : 1. L-ati dresat? 2. Este usor de dresat? 3. Face multa galagie? 4. Ce mananca? multumesc ca imi raspundeti la intrebari va iubesc
Cum sa o conving pe bunica sa ma lase sa imi mai iau inca un catel? :( parintii mei sunt plecati in spania si nu sunt acasa. am un bichon maltez si mai vreau un catel. ea zice la la bloc nu se poate 2,...? (mai mult)
Mai intreb odata! Care vrea sa imi dea si mie un cont IMVU pentru 5 fundite sa imi trimita mesaj cu contul! Mai dau si pentru cont o
Scz ca pun iar o intrebare de acest fel dar sunt absolut disperata. I-am spus mamei ca am vazut pe net ca se deschide un targ de animale pe caracal si m-a intrebat strada nr adresa completa dar nu am stiut...? (mai mult)
Cum se fac bani pe imvu? in afara de ala cu cainele. Vreau credits!
Ce rasa este cainele meu? FUNDITA! va dau un indiciu: este micut
Poate cineva sa-mi spuna cum fac sa trimit prin mail un dosar? Cand incerc imi da eroare. Ce sa fac?(funda+folositor)
Am un caine acasa.Si mereu este incapatanat si nu stiu cum sa-l dresez.Ma puteti ajuta?
Exista varcolaci?
IMi spuneti intamplari stranii, care vi s-au intamplat > (pot sa fie si inventate de voi )
Intrebare pentru cei care aveti catei : cum v-ati convins parintii sa vi-l ia ( precizati si ce rasa e catelul ) :D poate metodele voastre merg si la mine. funda si vot :-* :x
Voi jucati counter-strike, ce parere aveti despre el? :D
Aveti vreo idee cum sa strang bani ( in afara de job pentru ca nu am varsta ) am nevoie de bani urgent si nu prea am?
Am sims nightlife, ma pot transforma in vampir? Daca da cum, dar in varcolac?
Cine mai vrea sa fie prietenul meu pe TPU?
Ce creatura mitologica ati vrea sa fiti ?
Pe catelul cred ca il dor urechile, e caniche mascul si tot da din cap si scheune, ce pot sa-i fac?
Intrebarea este pentru cei ce joaca Burnout Paradise City...cum schimb controalele de pe tastatura pe volan vreau sa ma joc cu volanul nu cu tastatura :((
Imi puteti recomanda o chitara pentru incepatori? si nu uitati sa mentionati si pretul, si daca se poate niste imagini. Funda pentru cel mai bun raspuns:x
Vreau sa stiu jocuri pentru laptop notebook.Pentru ca nu i-mi intra in ecran si nu pot sa fac nimic la obtiuni...
Stiti ceva despre rasa retriever?
Ce stiti despre rasa beagle? dau funda
Salut as vrea sa intreb ce parere aveti voi de metin2? dau fundita:D
Poate cineva sa imi dea si mie site-uri de pe care sa imi downladez jocurile San Andreas si Donald Duck original?
Ce nume i ati pune unui catel? funda la care imi plac
Spuneti-mi un site cu si despre Bikeuri Funda ^^
Pentru cei ce au acest aparat acasa http://img156.imageshack.us/img156/7121/aparatemultifunctionale.jpg as vrea sa stiu si eu cum se fac exercitile daca aveti si filmulete este mai bine! program de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
LauriucStefanMihai întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!