Vaaaaaai ...deci o sa lesin :)) Cum se da fundita pe TPU? Am pus o intrebare si am promis fundita dar nu stiu cum se da :(. Am citit raspunsurile la alte intrebari si scria ca apare o fundita gri dreapta? (mai mult)
Mi-am cumparat un caine si am o trusa Hannah Montana de impletit si de pus bilute. Iam facut coafiura si a inceput sa latre si sa dea din coada dar cand i-am pus zgarda a deranjat tot parul fiindaca a inceput...? (mai mult)
Sunt fan wrestling si imi plac meciurile hardcore. Ce meciuri bune imi recomandati unde este sange si arme
am o nelamurire. Pun intrebarea asta doar pentru cei care au cont pe Webkinz. Acum a aparut chestia aia noua Castiga Cheia KinzVille, si la ultima misiune trebuie sa dai o petrecere. Cine imi zice...? (mai mult)
Fundoooi:x! Cine imi arata desene in creion? dar nu portrete... ex:chiatara, papuki, carti, adica obiecte... APP:am intrat deja pe desenez.ro sau desenatori.ro sau asa ceva.
Ce rasa de caine este acesta? http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lbnkzz5JGi1qzgjt4o1_1280.png?AWSAccessKeyId=0RYTHV9YYQ4W5Q3HQMG2& Expires=1293371811& Signature=Qm1ky77XXSqWKcw%2FTB1zpi93Ks8%3D...? (mai mult)
Am un catelus peckinez de 3 saptamani ce mananca doar lapte. Este un anumit tip de lapte
Ce specie de urs va place mai mult? Mie imi baribalul si ursul grizzly
Prima/ul care ghiceste culoarea mea favorita are funda!
Cum va-ti simti daca voi ati afla de la bunici vostri ca pisoiul vostru mult iubit ar fi murit de cand era mic!? Dar ati afla adevarul mult mai tarziu cand ajunge matur tot de la bunici vostri...? (mai mult)
Daca bag jocuri intr-un telefon cu touchscreen se strica touch-ul?
Ce jocuri gen gta imi recomandati? Multumesc mult
Http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.foxbirotica.ro/images/xxl_537.jpg& imgrefurl=http://www.foxbirotica.ro/index.php%3FcPath%3D37& h=300& w=280& sz=13& tbnid=mtBvgyXtZGm11M:& tbnh=232& tbnw=217&...? (mai mult)
Cum determini ca un cal este armasar? cine raspude frumos primeste funda
In primul rand sarbatori fericite! Cine imi poate da si mie niste mesaje frumoase de craciun pe care sa le scriu prietenilor de pe mess? Funda! :-*
Vreau si eu niste jocuri asemanatoare cu Vside...Mrs mult.
Sall! ziceti-mi si mie niste programe de facut filme usor! Fundaaa
Am primit de curand o camera video JaY-tech VideoShot5. va rog ajutati-ma nu stiu cum se incarca am primit acumulator dar nu si mufa de incarcat doar cablu usb si av pls help dau funda
Http://www.youtube.com/watch?v=Uvo62ZmSdy0 imi puteti spune ce stil de dans este? fetele se misca foarte bine dau funda!
Salut.Am si eu nevoie de un heck 4Story care trece usor de hackshield? care are sa imi dea dati-mi add la idiul asta alex_taker88;)
Pentru cei care au porci de guinea...Stie cineva de ce porcul meu de guinea nu sta pe spate? Oricum l-as tine, nu vrea sa stea pe spate, se agita... Dau FUNDITA. Mersi:D
Care este rasa voastra de caine preferat... dar animalul, specificati din ambele :D.
Care aveti coduri pentru hobo 4?
Deci am o intrebare:))lol asa am un hamster primit de carciun... e f dragut:)si il am decat de o zi adica aiz pe 24 l-am primit si as vrea sa stiu cam ce mananca ei si ce nume sa ii pun mie pentru? (mai mult)
Http://mariuka-d.blogspot.com/ Filmulet nou!:* Astept pareri!
Deci la cs 1.6 cand dau la find servers si dau la internet nu imi gaseste niciun server... si inainte mergea.acum scrie: "could not contact game server to retrieve server list".(am schimbat si cs`ul dar? (mai mult)
Buna! Pe ce site pot gasi telefoane cu touch screen Samsung la preturi super mici? Nu m-ar deranja daca nu ar fi de la noi sau daca ar fi second hand Fundita pentru cei ce imi dau cat mai multe linkuri...? (mai mult)
Voua va place cretaker?
Care are sa imi dea si mie un heck de 4Story care trece usor de hackshield care are si vrea sa imi dea bagati-ma in lista alex_taker88;)
Ce link-uri imi dati pentru a descarca jocuri mai repede?
Cu ce ii pot tunde si eu parul incurcat de pe urechi al catelului meu? Am un cocker.Are urechile super incurcate si nici nu prea sta dar asta nu e o problema ca pana la urma gasesc o metoda sa stea pentru...? (mai mult)
Cine stie joculete PENTRU catei? pls dau fundita
Voua ce user va place cel mai mult de pe TPU? Funda celui mai bun
Cat de des trebuie sa spal pisica siameza?
De unde pot cumpara o broasca testoasa de uscat?
De unde pot lua de pe net sims 3 gratis? Sau 2;) funda :X
Cate misiuni are the punisher (game)?
De unde pot lua(de pe net) Sims2 (gratis)?
Cum credeti ca o sa fie partea a 6 din TPU the movie alui cretaker?
Azi am vazut ca nu mai merge mondialmt2. cere username si password cl - t224 - 06ih ziceti va rog
Care imi poate explica cum sa iau sims 2 nightlife si cum sa il instalez?:D
Stie cineva daca a aparut nevermore 4 sau cand va aparea? e jocul ala de aventura cu un baietel olek.
In seara aceasta o sa fiu mos craciun la o fetita. Puteti sa-mi spuneti cam ce sa-i zic(un rol de mos craciun). Fetita are 2 ani. fundita:x
Cum se cheama melodia de la reclama cu Coca-Cola... zice cam asa la sfarsit"It's Christhmas Time"...plz dau fuda
Un nume bun pentru o vulpe roz-crem(intr-un site, doar nu in realitate)? Ma gandeam la Cream... Dar poate voi aveti idei mai bune!
Am un joc IMVU.Si as vrea sa dau credite unei prietene dar sunt promo. Asa ca nu le pot da. Cum pot sa le fac sa nu fie promo? Va rog ajutor:D
Cine poate sa-mi dea si mie un cod secret webkinz si un cod zumbelly(sorry nu stiu cum se scrie) va rog mult de tot mult(dau fundita!)
Ce filme gen Felon mai cunoasteti? :) Funda
Buna TPU aceasta intrebare este pentru detinatorii de porcusori de guineea. As dori sa stiu cum va jucati cu porcusorul vostru.Eu nu prea stiu cum sa ma mai joc cu ea, o iau in brate, o mangai, o las...? (mai mult)
Sims vacation de unde pot sa fac rost ...nu am gasit nici un site calumea dau fundita:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
emilianaliminita1234567 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!