Hey :X imi puteti spune carti asemanatoare cartii "Obiecte Ascutite"? Mia placut foarte mult cartea... Dau funda! PwPix :*
Semnifica ceva de ce canta cocosii la ora 23-24 aproape in fiecare seara? Semnifica ceva?
Funda. salut TPU.am avut un teckel(soricar unic la culoare, un maro deschis)si a scapat (:-?) prin 2 garduri(de la o vecina la alta)iar acum il aud la ea! scartaie, latra, si nimeni de pe strada mea...? (mai mult)
Mai vinde cineva chiuhuahua?
anul care vine as vrea sa dau la scoala de asistenti pentru farmacie, insa nu stiu daca este atat de greu pe cat cred eu. daca as termina fac si m-as angaja intr-o farmacie oare o sa inteleg scrisul...? (mai mult)
As vrea o idee...mama mi-a propus ca imi ia un caine(caci e ziua mea) de rasa pura eu m-am gandit la aceste rase:bichon, buldog englezesc, yorkshire, rotwailer sau un lup caucazian... c3 ziceti?
Voi unde traiti? :D (dau funda) eu personal in Moldova :)
Daca mananc grau incoltit are ceva:D?
Buna dragi colegi TPU.ro. Am aflat ca verisoara mea, are 2 catei mascul si femela. Ei au doar 1-2 luni. O mica problema are:nu stie ce nume sa la puna. Vreau mai multe variante de nume si Masculin si Feminin....? (mai mult)
Care e animalutul vostru preferat? Dau fundita la cel mai dragut si la cel mai bun argument! (de ce va place, de ce ati vrea sa aveti unul in cazul in care nu il aveti)
Un yorkshire terrier cumparat mai bine de la un crescator sau pet shop?
La webkinz cum pot face rost de jetoane pentru. fabrica de dorinte? Am auzit ca e ceva cu activitatile zilei :-? (Sunt cam grea de cap :)), vreau sa explicati exact ce trebuie sa fac; )) ) P....? (mai mult)
As dori si eu o parere despre caracterul meu de pe metin2 ro : war lvl 28 (in crestere) mental -m1 corp -8 pct atacul spiritului 1 pct zdrobire coif de fier + 6 leu + 6 papuci ornati cu aur + 6 coasa...? (mai mult)
Cum fac sa numai am lagul mare la cs la joc nu pentru serverul meu chiar daca nu ma puteti ajuta sa fie lagul de 20-30 macar de 50, 60, 70 sau 80 am windows xp sp3 si net de la romtelecom de ala modem...? (mai mult)
Sal la toata lumea imi poate spune si mie cineva cum gasesc si eu draivarele la un pc... ce trebuie sa fac si de unde le pot lua este un pc mai slab dau fund cine imi spune si mie detaliat pls
Voi iubiti animalele;))? (fundita.)
Hello, am si eu o intrebare, daca imi puteti spune avantajele si dezavantazele in a avea o "purcica" de guineea, adica o femela:)). Colegele mele care au mai avut animale spun sa imi iau baiat, pentru...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste site-uri de unde pot descarca gratuit jocuri dar sa nu fie demo si sa nu trebuiasca sa le fac imaginea neaparat si sa nu dureze mai mult de 4 ore. Daca merge veti primi o funda
Ziceti-mi si mie filme frumoase(comedii) fundiss:X!
Cum poti sa furi la barn buddy daca, cainele are mancare? fundita
Ce probleme de sanatate are un yorkshire terrier?(vreau sa imi cumpar unul in curand)
:). cum pot sa-i dau altcuiva credits pe Barn Buddy hi5?
Vreau si eu vecini la Barn Budyy! :X hi5: http://hidesmille.hi5.com link: http://www.hi5.com/friend/apps/displayAppCanvas.do?appId=40852& view-params=%7B%22r%22%3A%22539674305%22%2C%22src%22%3A%22refurl%22%7D...? (mai mult)
Am fost ieri cu motanul meu la veterinar.Are o boala a tractului urinar.Motanul vostru a avut vreodata asa ceva? S-a vindecat? Dati-mi mai multe detalii please please:((
Vreau si eu vecini la Barn Budyy! hi5: http://sobizare.hi5.com link: http://www.hi5.com/friend/apps/displayAppCanvas.do?appId=40852& view-params=%7B%22r%22%3A%22539674305%22%2C%22src%22%3A%22refurl%22%7D ...? (mai mult)
Am un caine care i-am dat nume de alint, Lesiluc. Cum o cheama? Primul venit, primul servit. Dau fundita! a)Lesi b)Linda c)Lisa sau d)Lulu
FUNDITA! Am vazut un catelus foarte dragut pe strazi si...as vrea sa-l pastrez.Am mai avut un caine si stiu ce trebuie sa fac. Dar asta a fost mult timp in urma, iar mama nu mai vrea caini. Vreau aclel? (mai mult)
Care stie de unde pot sa cumpar o soparla gecko din Cluj?
Cand apare codul farmerama azi 6 decembrie 2010 va rog sal postati aici primul are funda
Cand puneti bradul? Stiu ca pare stupid, dar eu vroiam de 1 Decembrie =))) Am o obsesie pentru brad ...Imi aduce aminte de multe si ma pune tot timpul cu gandul la o gramada de lucruri. Deci, revin? (mai mult)
Nu stiu ce sa aleg pentru dresajul cainelui. ori cartea lui Ciprian Radulescu : www.dresajul-cainelui.cabanova.com; www.dvddresaj.wgz.ro si cartea lui Chirita Valentin care nu stiu cat costa cu taxe...? (mai mult)
as ori si eu sa stiu cine joaca the-west pe ce lumi jucati si ce lvl aveti.Eu joc pe lumea 6 am lvl 69 aproape 70 si pe 8 am lvl 65, partea a doua daca ati luat cumva peria de pantofi ma refer...? (mai mult)
De craciun imi doresc un catel Yorkshire Terrier dar acum cateva zile am ost la coafor unde am intalnit o doamna care mi-a spus ca pe timpul vietii au probleme de comportament (asa i-a spus ei nu stiu cine)...? (mai mult)
Sunt curioasa ce aparat de fotografiat Sony este bun... dar si ieftin daca se poate. Si minim 6 MegaPixeli. :) FUNDAA`.
Pentru vanatorii de FUNDITE!:As vrea sa-mi cumpar un apartament si vreau sa capat cat mai repede 891! cum fac bani in afara de acele linkuri, siteuri si animalul care iti da 15.16.17 credite daca te joci...? (mai mult)
As dori un kzh nedetectabil pentru hns la cs. cine imi da cu tot ce trebuie ca sa mearga mie imi trebuie numa pentru ca sa pot face strafeuri atata tot funda! (No virus)... link bun daca se poate
Heyz! :D intrebare 2 in 1 : 1.Cum se numeste programul / site-ul de modificat poze in care faci ca fundalul sa apara neclar? 2. Ziceti-mi niste melodii triste... dar sa nu fie romanesti Funda!? (mai mult)
FUNDITA! Ce rasa de caine credeti ca este cea mai buna in paza casei? Rottweiler sau Pitbull? De ce? Dau FUNDITA
Nu am mai intrat de foarte mult timp pe TPU, deoarece am fost tot cu invatatul. As vrea sa va intreb ceva... Stiti niste site-uri unde scrie despre animale? Va multumesc!
Cum invat sa cant? au cant de mica, insa vreau sa am vocea mea originala. Sunt cea mai talentata din clasa la muzica pentru ca am voce, insa nu pot canta jos, sus, doar normal. E doar putin, vreau...? (mai mult)
stiti de unde pot sa cumpar caseta polly pocket, din acelea vechi...de ex: http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/_qhR77RshlUA/TOUv4iNwJPI/AAAAAAAAABk/lok5vrh-DJY/s1600/Old%2BPolly.jpg&? (mai mult)
Vreau linkuri cu jocuri superbe funda
Imi puteti spune va rog unde se gasesc webkinz ieftini si magazinul inmedio?
Stie cineva cam cat costa un catel de la adapostul pentru caini? Dau fundita. Multumesc.
Cam cat costa intretinerea unui cal daca il tin la baza hipica din sibiu?(pe luna)
Ce hobby-uri aveti? uite de exemplu eu colectionez machete de masini, imi place moda, deci am un hobby deoarece cumpar multe haine si fac asta de placere, cred ca e din cauza ca folosesc banii parintilor...? (mai mult)
Unde locuieste Mos Craciun?
Am pestisori in agvariu as putea sa le pun nisip adica ceva frumos sa para mai dragut? Am pietre si scoici! Fuditza;)
Cine considera ca puiutii de pisica sunt mai draguti de cat pisicile mari?
Pe C-strike sunt admin si am inprumutat un cfg de la owner da problema e ca de cate ori dau exec cfg intru cu numele si adminul lui... cum pot sa schimb numele din cfg? ma poate ajuta cineva?:(
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Contabandonat223 întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?