Stie cineva daca in Romania exista rasa de caine alaskan klee kai(huskey pitic)?
Cum se instalează hartile la counter strike 1.6?
Care este cel mai mic pret pentru un catel Bichon Maltez, Bolognese sau Chihuahua? Sunt interesat de un catelus, pentru un cadou sotiei mele.
HELLO. Am fost la dansuri dar acum 2 luni m-am lasat fiindca nu mai aveam timp de ele dar acum am si vreau s-a ma reinscriu dar nu stiu dac doamna ma pune tot ca avansat fiindca am absolvit primul grad...? (mai mult)
Ciao, va uitati va rog si la intrebarea mea de la categoria familii&relatii? mersi
De pe ce site pot descarca jocul gta vice city (gta vc)? dau funda adevatului
E cineva care doneaza cateii din tg-jiu sau din apropiere. sau pana in 300 ron :D... dau fundita
Hey. am o pisicuta de 3 luni... cand o sa trebuiasca sa ma duc cu ea la cabinet veterinar? si la ce varsta e normal sa ii iau un, , partener" :)) ca am auzit ca unele pisici, incep sa miaune mai tot timpul? (mai mult)
Am avut un CD original "Sims 2 Deluxe" si mi s-a rupt, e zgariat si nu mai pot sa instalez nimic de pe el in PC. E de vreo 2 ani in starea asta... Ce ar trebui sa fac? Imi este dor de sims 2 :( Va implor? (mai mult)
Hey! Am o problema cu catelusa mea... Cand isi face nevoile miroase foarte groaznic [ nu e atat de normal pentru un caine, miroase mai urat decat un om ] Poate avea vreo boala ceva? Am incercat sa o invat? (mai mult)
spuneti-mi va rog niste cadouri care mia-s putea dori de anul nou,,,,,:). funda!:)
Unde dau pe The West sa nu ma mai atace oricine? MS
:)))parintii ma-u intrebat ce cadou mi-as dori de anul nou, ajutati-ma, cine-mi spue mai multe cadouri primeste funda.:)))
Dintre TPU-isti... cine vinde hamsteri si e din iasi? plsss
as dori sa descarc jocul The Sims doi, de pe ce site pot sa il descarc?
Am o intrebare: nu stiti unde as putea gasi un pet shop care vinde chihuahua la un pret mai mic de 1000 lei? Sau nu neaprat un pet shop, un magazin online, sau cineva care aduce cainii la domiciliu....? (mai mult)
Dau funda ce parere aveti despre nokia x2
V-am mai povestit ca motanul meu a vomitat. In urmatoarele zile s-a simtit bine etc. Dar azi dimineata l-am gasit mai slab, nu vroia sa manance nimic, avea febra, miauna lesinat, nu torcea cand il...? (mai mult)
Buuna.am si eu o intrebare pentru cei ce joaca, , lady popular, , eu am inceput sa joc de aseara, pentru ca tot am vazut vorbindu-se pe aici, insa nu prea stiu prea multe despre joc.asa ca intrebarea...? (mai mult)
AM si eu un blog:D.http://crissblog22.blogspot.com si multumita unui anonim care mia raspun la o intrebare in care ziceam ca nu stiu sa imi pun chestii pe blog am reusit.AM 4 postari si vreau ideii cat...? (mai mult)
Cum adaug prieteni la vanataorea de vampiri?
Sall! ziceti-mi si mie cele mai bune jocuri de tip browser.
Pe The West acum 5 minute aveam 500 de dolari dinaia si voiam sa-mi iau o arma de duel cand am vazut ca mi-au disparut pur si simplu toti, inclusiv punctele de viata si sanatate. De ce? x( Si fara...? (mai mult)
Care e cel mai bun Nikon Coolpix : s3000, s5100, s8000, de ce? funditaaa
Deci; ; ) pentru cei care se joaca Cruce Online :d stiti voi; ; ) aplicatia aia "cruce as". De ieri nu mai pot intra in ea:d imi da Eroarea asta: "Aveti o versiune veche a aplicatiei. Stergeti va rog fisierele...? (mai mult)
Poate ca exista vre`un jucator de cruce online pe`aici;;). Cand vreau sa ma loghez imi da eroare;;). Ce`as putea face:D? Funda numaidecat.;)
Cam cat costa medalion personalizat pentru zgarda cateilor in magazinul animax? daca conteaza si cate litere contine numele catelului, numele catelului meu este Toto (deci 4 litere)
Http://www.sport.ro/liga-1/vezi-ce-faze-controversate-acuza-iancu-la-derby.html In spatele lui Iancu e Capello sau mi se pare mie?
Am nevoie cat mai repede posibil de odou-ri de veterinari pentru sfaturi si indrumari, am nevoie sa discut cu el in particular deoarece mi-e frica ca voi folosi un voc. obscen
Buna seara, as dori sa fac public anuntul meu (publicat si pe alte siteuri de anunturi): Ofer mascul bulldog francez pentru monta, o frumusete de baiat, un an si 3 luni, bine facut, import Franta,...? (mai mult)
Am cont pe webkinz, dar mi-ar placea foarte mult sa am si un cod secret, cine ma poate ajuta?
Hamsterii hiberneaza? Am avut o prietena care a avut si a "hibernat" si la aruncat la gunoi desi era viu? Imi este frica sa nu mi se intample si mie.
Ce jocuri intereasante online stiti? (cu logare si toate alea bineinteles)
Hey... imi ziceti si mie cum poti pe hi5 sa pui poze acolo la :despre minemuzica preferata! la profil:x mersi dau funda :d
Care este cea mai buna consola de jocuri? play station portabil sau nintendo ds?
Spuneti-mi si mie daca stiti parole pentru sims 3...plizzz
Cum se joaca sims 3 (reguli de baza)?
Dau insigne la vanatoarea de vampiri. Pentru detalii bagati in lista colorfull.smile@yahoo.com
e cam urgent, fundita...am o broscuta de florida.am auzit ca trebuie sa o pun sa hibernezenu stiu prea multe despre asta, dar nu vreau sa o pun sa hiberneze pentru ca am auzit ca exista riscul? (mai mult)
De unde pot downloada coral player fara sa-l cumpar? urgent... funda
vreau sa imi fac bani in imvu. prin faza aia cu conturile si cand im fac mai sus imi zice asta :IMVU was unable to process your request? si la alti nu le zice asa...ke se intampla? dau funda:X:X:? (mai mult)
Salk... Nuj cum sa va zic dar voi incerca.Deci eu de fff multe ori pe moment vroiam cate un animal si dupa aia ma plictiseam de el si nu mai aveam grija de el chestii de genul( nu ma intrebati de ce ).? (mai mult)
Voi mai aveti acel animalut de plus din copilarie? va mai amintiti de el? ce nume avea si ce era?
Cine are perusi? cum se comporta? Fac multa mizerie?
Dau FunitSa...Cine îmi poate face rost de regulamentul pentru a juca mini-volei? Îmi trebuie pentru când mergem în Ungaria.:D
Cine ma poate ajuta cu seterile la aparat foto nikon l21? scoate foto cam urat, nu foarte clar si ma gandesc ca nu l am setat eu bine.sau cand apas sa fac foto imi apare pe eran 1/2 si iese oribil. e cazul...? (mai mult)
M ajutati si pe mine sa nu fiu contaminat de boala Justin Bieber?
Va rog spuneti-mi si mie niste trucuri magice pe care le pot face (dar sa nu fie toate cu carti ) va promit funda!
Buna TPU cum sa fac sa nu ma mai trezeasca catelul meu mereu la 4 dimineata sau la 5-6 dimineata ce sa fac funda si vot
cineva pasionat sau caruia ii place stilul mai funky?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
Xena20 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?