TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
iustinul78
în 9 Octombrie 2018 | iustinul78 întreabă:

Ce parere aveti despre rasa chow chow? Nu este problema la plimbatul lui, sau la intretinerea ascestuia Vreau sa spun, daca sunt, as putra spune... Nu foarte autoritar si Nu vreau ca cainele sa ma ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Tarzhan
în 9 Octombrie 2018 | Tarzhan întreabă:

Cum este mai avantajos la un incalzitor de acvariu? Sa il scot din priza când nu mai e nevoie de el ( adică cand apa are o anumita temperatura ) sau sa il las continuu. Intreb din punct de vedere al...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
narcuz
în 9 Octombrie 2018 | narcuz întreabă:

Ce se intampla daca catelul meu are piciorul rupt si nu il duc la medic? I se va suda osul singur inapoi?

10
Răspunde Raportează
NoNamemartes
în 9 Octombrie 2018 | NoNamemartes întreabă:

niste cauciucuri fara camera SUB 50 LEI(pentru ca nu mai vreau sa fac pana) pentru aceasta bicicleta :https://www.emag.ro/bicicleta- mtb- 27- 5- eightyeight- marime- cadru- m- negru- rosu- ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andreea_Iulia_1995_VJE8
în 9 Octombrie 2018 | Andreea_Iulia_1995_VJE8 întreabă:

am un peruș mascul, oare dacă îi mai aduc o femelă se înțeleg?

2
Răspunde Raportează
narcuz
în 9 Octombrie 2018 | narcuz întreabă:

Tocmai ce a dat masina peste catelul meu si i- a rupt piciorul drept din spate. Ce trebuie sa fac, in afara sa ma duc cu el la veterinar? Sa ii prind piciorul in tije? Imi puteti explica cum sa fac, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Octombrie 2018 |

Eu am un hamster pitic in varsta de 1 an si cățelul meu bichon maltese in varsta de 3 luni l- a luat in gura pe hamster si l- a aruncat pe jos. M- am uitat la hamster si nu a avut nimica....se...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Razvan1lol
în 8 Octombrie 2018 | Razvan1lol întreabă:

Atunci cand mergi la veterinar, pot merge direct cu animalutul sau trebuie sa imi fac programare etc :o Adica mai mult intreb ca as vrea maine sa merg, dar nu vreau sa ma trezesc ca ma duc degeaba...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
WhatABeautifulDay
în 8 Octombrie 2018 | WhatABeautifulDay întreabă:

Trebuie neaparat sa se puna nisip in cutia de nevoi a unei pisici sau merge si cu ziare? Am vazut la un prieten ca foloseste ziare in loc de nisip si mi s- a parut mai eficient, insa el are caine. Merge...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
iustinul78
în 8 Octombrie 2018 | iustinul78 întreabă:

Salut TPU Cainele meu sta singur aproximativ 4 ore pe zi. Cum il pot face sa nu latre(nu vreau probleme cu vecinii) Pot sa ii iau jucarii, sau ceva de genul asta? (Nu vreau sa il duc la un dresor ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
NoNamemartes
în 8 Octombrie 2018 | NoNamemartes întreabă:

niste cauciucuri pentru aceasta bicicleta(sa fie un cauciuc sub 50 de lei, de exemplu unu 50 de lei si unu 50 de lei amandoua 100lei)? Accept si cauciucuri fara camera(cele fara camera nu ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Octombrie 2018 |

De ceva timp, motanul meu sângerează foarte tare. (sangele vine din funduleț) Abia astazi am aflat de ce pe covor si pe pat sunt pete uriase de sange...cand imi statea in brate si am obervat. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
GamerAlexD
în 8 Octombrie 2018 | GamerAlexD întreabă:

Stie cineva vreun magazin de unde pot cumpara hamster dar vreau sa fie din Focsani magazinul ps : dau funda rapid pls

1
Răspunde Raportează
Marcovreacatelmic
în 8 Octombrie 2018 | Marcovreacatelmic întreabă:

Am vazut ca ati raspuns la ultima intrebare si m- a ajutat. Multumesc! Dar mai am de intrebat ceva: De ce cand il scot pe Tuca (perusul meu) din colivie sta numai intr- un loc si nu se joaca adica...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GamerAlexD
în 7 Octombrie 2018 | GamerAlexD întreabă:

De unde imi pot cumpara hamster din Focsani? Dau funda si vreau altceva in afara de olx.

2
Răspunde Raportează
AnutaAna0213243
în 7 Octombrie 2018 | AnutaAna0213243 întreabă:

Am nevoie urgent, am o cățelușa de 3 luni e yorkshire si cred ca nu am fost atentă ieri cand a mâncat si a prins oase și de ieri a stat asa fara nici un chef si azi toata ziua tot ce mâncat vomita....? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Mihaiiiii989
în 7 Octombrie 2018 | Mihaiiiii989 întreabă:

Am un catel care a fost diagnosticat cu parvoviroza, avea 2 vaccinuri facute iar problemele au inceput seara dupa ce ii l- am facut pe al doilea. Are 3 zile de cand este la perfuzii este vioaie se joaca...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
raMLesS
în 7 Octombrie 2018 | raMLesS întreabă:

Soarecii, sobolanii simt durerea?

16
Răspunde Raportează
CuriozitatiStranii
în 7 Octombrie 2018 | CuriozitatiStranii întreabă:

Știu că va părea o glumă proastă, dar nu este. Vreau să aflu răspunsul, chiar mă macină întrebarea: puricii au buric? Cum sunt hrăniți înainte de maturitate? Mulțumesc!

9
Răspunde Raportează
Yoggy
în 7 Octombrie 2018 | Yoggy întreabă:

Pareri site "R-gol"

4
Răspunde Raportează
alexutul2002
în 7 Octombrie 2018 | alexutul2002 întreabă:

Am un ciobănesc german de aproape 3 luni și are abia 8- 9 kg e normal să aibă doar atât părinții erau mari când l.am luat și îi dau vitaminele recomandate de veterinar și mâncare de la pedigree....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Theo12346
în 7 Octombrie 2018 | Theo12346 întreabă:

Am si eu o problema, zilele astea, m- au cautat cei de la politie pentru a- mi inscrie metish- ul Amstaff, care este scris in carnetul sau de sanatate si vreau sa precizez ca are la zi vacinarile...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Tarzhan
în 7 Octombrie 2018 | Tarzhan întreabă:

Urgent! Am luat un incalzitor de acvariu. Temperatura apei este de 16°C, iar incalzitorul l- am setat la 20°C. Cel care mi l- a vândut mi- a spus ca incalzitorul v- a incalzi apa in 24 h, nu imediat....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Girly97
în 7 Octombrie 2018 | Girly97 întreabă:

Ar fi vreo diferenta de personalitate sa zicem intre cainele mascul si cainele femela?

4
Răspunde Raportează
wonderwoman123
în 6 Octombrie 2018 | wonderwoman123 întreabă:

Hey. Deci motanul de la ai mei de acasa si- o cam trage in fund cu cainele vecinei. Ambii sunt masculi. Oare poate fi posibil ca un caine sau o pisica sa fie gay? PS: Nu dicriminez comunitatea lgbt, ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Nirgomax
în 6 Octombrie 2018 | Nirgomax întreabă:

Mi-am rupt lantul de la bicicleta, cat costa altul? Celalalt l-am aruncat.

4
Răspunde Raportează
Angelindeed
în 6 Octombrie 2018 | Angelindeed întreabă:

Am un pui de pisica de o luna si dintr- o data a cazut pe jos si nu mai poate sa miste sau incearca sa se ridice si merge stramb si cade... Mama nu ma lasa sa o duc la veterinar si nici eu nu am bani sa...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Deela
în 5 Octombrie 2018 | Deela întreabă:

Buna :) Am o problema de ceva timp și nu știu ce sa mai fac. Dacă m- ați putea ajuta ar fi o ușurare pentru mine. Am o pisica din rasa sphynx și cam de un an isi face nevoile lângă litiera. Dacă...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Octombrie 2018 |

Buna! Am un pui de gaina, mic, si este lovit la picior (are degetele stranse ca si cand ar fi rupt). As putea face ceva sa il vindec?

1
Răspunde Raportează
IDarkFighter
în 5 Octombrie 2018 | IDarkFighter întreabă:

Am luat niste porumbei pava acum 1 luna si vreau sa ii las afara sa zboare, in cat timp pot sa ii las?

1
Răspunde Raportează
AlexMax768
în 3 Octombrie 2018 | AlexMax768 întreabă:

Bună seara, as vrea sa știu cum sa scap de stuful de pe marginea unui lac, este întins pe toata marginea lacului și este neplăcut pentru pescuit, și cum pot sa scap de asemenea de iarba marina...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ViperTEAM
în 3 Octombrie 2018 | ViperTEAM întreabă:

Ajutor. Am o pisica matura de 8 ani si cand ajung azi acasa mama imi spune ca a gasit un pui mic nascut de cateva saptamani care nici nu stiu daca avea 10 cm, dar probabil avea si pisica mea matura este...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Octombrie 2018 |

Daca papagalul meu ( perus ) nu scoate nici un sunet ar trebui sa ma ingrijorez? O ruda are alergie de la el si mi l- a dat sa am grija de el dar vad ca nu scoate nici un sunet, sta intr- un colt de cateva...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Rednmi
în 3 Octombrie 2018 | Rednmi întreabă:

Am doi hamsteri care la inceput se intelegeau bine. Dupa un timp unul dintre ei a inceput sa fie agresiv si acum daca nu ii separ se bat pana la sange. De ce are comportamentul acela si ce as putea...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Chippsy
în 3 Octombrie 2018 | Chippsy întreabă:

Functioneaza spayuri-le pentru atragerea cainilor sa isi faca nevoile pe scutec?

4
Răspunde Raportează
Anonim234578890
în 2 Octombrie 2018 | Anonim234578890 întreabă:

Un lipici bun, mai rezistent? In afara de picatura, super-glue etc. pentru ca este pentru un copil si nu ii pot da picatura.

1
Răspunde Raportează
TheMusicBoy
în 2 Octombrie 2018 | TheMusicBoy întreabă:

Scuze pentru categorie nu stiu unde sa plasez aceasta intrebare. Deci la noi in clasa va fi o excursie si unde ne vom caza va fi ceva "petrecere" de Halloween. Vreau sa ma costumez in ceva si...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Marcovreacatelmic
în 1 Octombrie 2018 | Marcovreacatelmic întreabă:

Perusul meu a mancat diffenbachia aseara (29 septembrie ora 11) iar azi (1 octombrie ora 11 dimineata) il vad sprinten si il vad destul de ok. Dar stie cineva simptome la perusi otraviti cu plante sau ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Catalion
în 1 Octombrie 2018 | Catalion întreabă:

In afara de off-road, cu o bicicleta cu roti de 26 urci mai usor o strada in rampa decat cu una cu roti de 29? Am auzit ca roata de 26 e mai agila, accelereaza mai usor si se pedaleaza mai usor.

1
Răspunde Raportează
giffy
în 1 Octombrie 2018 | giffy întreabă:

Salut, eu trebuie sa plec in Anglia si plec cu pisica. Intrebarea mea e in felul urmator: pot sa ii fac pasaportul la alt veterinar decat unde i- am facut carnetul de sanatare si respectiv microcipul?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
IWolfy
în 1 Octombrie 2018 | IWolfy întreabă:

Am nevoie de ajutor.Caut o farfurie cu un model vechi pe ea.Nu e tocmai cel mai unicat model dar e foarte important pentru mine să- l găsesc.E o farfurie alba cu o dunga roșie pe margine si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Kadxss
în 30 Septembrie 2018 | Kadxss întreabă:

I-am făcut un cont de insta la câinele meu. Ce nume sa ii pun pe el? Il cheamă ASTERIX, dar eu vreau sa il mai modific, nu stiu ceva asemănător cu ASTERIX_the_dog.

1
Răspunde Raportează
iustinul78
în 30 Septembrie 2018 | iustinul78 întreabă:

De unde pot achizitiona un pui de labrador la 500 de lei daca sunt din Piatra Neamț? DAU FUNDA!

2
Răspunde Raportează
wpAbby
în 29 Septembrie 2018 | wpAbby întreabă:

Am nevoie de un raspuns urgent! Sora mea a manacat niste cereale cu ciocolata si a lasat punga in pat.Cainele meu s- a urcat si a mancat din ele (nu stiu cate).Ce as putea sa fac? Nu da semne de...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Kax
în 29 Septembrie 2018 | Kax întreabă:

Mie mi- a disparut motanul astazi... Are numai 4 luni si imi statea in fata casei, avea o cusca si ii dadeam de mancare de fiecare data cand imi cerea... O sa se mai intoarca? Sunt foarte...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Baciu_Lucian_1999
în 29 Septembrie 2018 | Baciu_Lucian_1999 întreabă:

Am un Golden Retriever si cred ca daca nu voi fi atent si un membru al familiei ar intra in curte cu masina cățelul ar iesi afara din curte? Dau MEDALIE!

1
Răspunde Raportează
Iuliana7
în 29 Septembrie 2018 | Iuliana7 întreabă:

Am o catea rasa Saint Bernard care a fatat luni un puiut si dupa 3 zile un alt puiut. Cateaua este agitata, se screme si sapa in gradina. Ar mai putea avea alti puiuti? Dupa 5 zile de la primul...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Septembrie 2018 |

Eu am un bichon maltese in varsta de 2 luni si nu stiu ce sa fac ca sa nu mai miroase a caine. Il spăl odata la 2 saptamani cu șampon pentru câini și dupa ce il spăl nu mai miroase dar ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Cricy
în 28 Septembrie 2018 | Cricy întreabă:

Salz. Ce canise de ciobanesti germani de culoare negru stiti? Dau funda

1
Răspunde Raportează
Cricy
în 28 Septembrie 2018 | Cricy întreabă:

Sal'tare gogosei (ce naiba?), am si eu o intrebare si nu vreau hate la ea. Tata tocmai ce a luat un doberman (mai am un malinois) si vrea sa ii taie urechile si coada. Unde am putea face asta? Gen mergem...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • OpenLow
    trimisă pe 30 Noiembrie

OpenLow întreabă:

Salutare! Ce ați recomanda unui tânăr de 25 ani să facă în ziua de azii, legat de cariera sa? Eu personal m- am gândit să intru in politie. Dar având in vedere situatia mea ci mai exact ...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 30 Noiembrie

9PM întreabă:

Neavând gaz m-am spălat 3 zile la rand cu apa rece ca gheata, și pe cap, peste tot! Pot păți ceva? Menționez că nu am ieșit afară deloc! Simt că mă dor bijuteriile! Sunt puțin îngrijorat.
    11 răspunsuri
  • AlExAlEx2000Bz
    trimisă pe 30 Noiembrie

AlExAlEx2000Bz întreabă:

Salut TPU am un wifi tp link extender re305 si pe banda de 5ghz e semnal slab de ce?
    7 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 14 ore

LisaJulie întreabă:

De ce nu mai merg unele comentarii pe rețelele de socializare? Nu am cont de Facebook, Instagram sau Tiktok dar am observat ca multe persoane se plâng ca pun comentarii și nu apar, de parca ar fi ...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.073
  • Întrebări: 3.953.679
  • Răspunsuri: 17.657.556
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Arrow

Arrow

Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!

Start quiz
Categorii
  • 652.045 Adolescenţi
  • 55.596 Afaceri & Financiar
  • 22.872 Artă şi Cultură
  • 72.839 Auto & Moto
  • 144.241 Beauty & Fashion
  • 16.486 Benzi desenate
  • 55.081 Carieră
  • 20.352 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.215 Conversaţii