TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Srn11357
în 20 Martie 2022 | Srn11357 întreabă:

Buna seara! Am o mică problema cu motanul meu, British Shorthair. De o luna și puțin ii curge ochișorul drept, par a fi lacrimi, neavând o culoare anume care sa ne faca sa credem ca ar putea avea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mariaonmars
în 20 Martie 2022 | mariaonmars întreabă:

Salut guys, i have a question. Are cineva idee in ce gradina zoo as putea vedea exemplare de capybara in momentul acesta? Intreb pentru ca nu am gasit niciun articol recent pe internet. Multumesc

3
Răspunde Raportează
FredericChopin
în 20 Martie 2022 | FredericChopin întreabă:

Salut, in cate luni "naste" pisica parca in 6 luni nu?

2
Răspunde Raportează
Skittles1
în 20 Martie 2022 | Skittles1 întreabă:

Mama nu mă lasă să îmi iau un șarpe. Aș vrea să- mi dați o soluție pentru ca mama mea să mă lase să îmi cumpăr acel șarpe. Chiar mi- l doresc foarte tare. Vă rog dați- mi un răspuns! ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
itachi23
în 19 Martie 2022 | itachi23 întreabă:

Bună, am o întrebare pentru persoanele ce au o pisica de mai mult timp și se pricep, deci acum 2 luni pisica mea a fost în călduri, nu puteam dormi noaptea de ea asa ca m- am gândit sa aduc un...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
NYK4u
în 17 Martie 2022 | NYK4u întreabă:

Salut. Pasionați de numismatica avem pe aici pe site? Dacă răspunsul este "DA". Care este cea mai veche bancnota/ moneda din colecția personala.

4
Răspunde Raportează
MichaelParker03
în 17 Martie 2022 | MichaelParker03 întreabă:

Bună! Azi mi- am castrat pisica si mi- e frică sa nu se lingă la operatie. Am primit de la doctor, un guler dar nu vrea să- l țină si țipă până il dau jos. Aveți idee cum o pot opri in a...? (mai mult)

37
Răspunde Raportează
Adrian_Adi_1995_yPVt
în 17 Martie 2022 | Adrian_Adi_1995_yPVt întreabă:

Cum pot să învaț o catelusa aport sau sa aducă lucrul pe care îl arunc?

7
Răspunde Raportează
Lauraluca
în 17 Martie 2022 | Lauraluca întreabă:

Buna! Am o catelusa care a fătat trei puiuti pe 07.02 si pe 15.03 am dat ultimul catelus. I s- au umflat f tare țățelele, am dat- o cu Ecvagel, dar nu prea vad o ameliorare. Ce as putea sa ii mai...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
robi12412
în 17 Martie 2022 | robi12412 întreabă:

De 1 an jumatate mi- am achizitionat porumbei, le- am facut o voliera, iar dupa 1 an jumatate de an cand le deschid spunik- ul nu iese niciunul. Doar 3 din ei au iesit la zbor si  s- au intors dupa ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
FELIXER
în 17 Martie 2022 | FELIXER întreabă:

Este in regula de a avea un vultur ca si animal de companie?

11
Răspunde Raportează
robi12412
în 16 Martie 2022 | robi12412 întreabă:

Buna ziua. As avea si eu o intrebare. De jumatate de an mi- am achizitionat porumbei, le- am facut o voliera, iar dupa jumatate de an cand le deschid spunik- ul nu iese niciunul. Doar 2 din ei au iesit...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dyia67
în 16 Martie 2022 | Dyia67 întreabă:

Buna, de unde pot cumpara o maimuța?

3
Răspunde Raportează
Regina112345611
în 14 Martie 2022 | Regina112345611 întreabă:

Unde pot cumpara o maimuta? In Cluj.

3
Răspunde Raportează
GEORGEGEO5
în 14 Martie 2022 | GEORGEGEO5 întreabă:

Salutare.Am adoptat o pisică acum 2 zile și nu prea mă descurc cu ea. Vreau sa știu cum o scap de căderea blănii

2
Răspunde Raportează
Bula385475780001236885896
în 13 Martie 2022 | Bula385475780001236885896 întreabă:

Am o problema care as vrea sa o luati in serios O pisica insarcina (nu stiu in cate luni ) daca a fost lovita (mai precis am prins- o din greseala in usa dar nu i- am prins burta )are ceva impact asupra...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
HaiSaBem
în 13 Martie 2022 | HaiSaBem întreabă:

Shalut! Are cineva vreo idee daca Sony Cyber-shot DSC-F828 este o camera dslr sau mirorrless? Multumesc anticipat

3
Răspunde Raportează
flavius24
în 12 Martie 2022 | flavius24 întreabă:

Am un golden retriever si nu stiu cum sa-l fac sa-si faca nevoile afara, nu in casa.Ma puteti ajuta?

4
Răspunde Raportează
Mirris
în 12 Martie 2022 | Mirris întreabă:

Buna! Daca am mai multe zebre australiene într-o colivie(nr.4),dar cuiburi separate, e posibil să se înmulțească?

6
Răspunde Raportează
Andreasx
în 12 Martie 2022 | Andreasx întreabă:

Buna! As dori sa adopt un motan de 4 ani, pentru a- l tine in apartament.Este castrat, vaccinat.Nu am mai avut pana acum nici un pisic si nu stiu ce presupune, la cate luni sa- i fac deparazitare etc....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
VANTE
în 11 Martie 2022 | VANTE întreabă:

Am nevoie si eu de un sfat urgent. Am un pui de bichon havanese in varsta de 4 luni jumate aproape 5 pe 17 acum sunt programat cu el la vaccin pentru schema finală de vaccinare Intrebarea mea ar ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
MarusAlexe
în 11 Martie 2022 | MarusAlexe întreabă:

De ce este ilegal sa tii un cal în apartment?

14
Răspunde Raportează
cami12234
în 10 Martie 2022 | cami12234 întreabă:

Buna, acum o săptămână am cumpărat un papagal Budgie și încă nu i- am dat drumul din cușcă pentru că am încercat să îi curat cușcă și când l- am prins i- am smuls din greșeală coada,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
sorinduras
în 8 Martie 2022 | sorinduras întreabă:

Salut. Recent o pereche de porumbei si- au facut cuib la mine in balcon la etajul 8 in Bucuresti. Apoi au facut si doua oua. Dupa cateva zile am observat ca mai era doar un ou, iar dupa alte cateva...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Martie 2022 |

Bună, sunt din Constanța și am nevoie de ajutor. Acum câteva minute chinchilla mea și-a prins piciorul la cușcă și s-a lovit RĂU! Am nevoie de veterinari din Constanța urgent!

3
Răspunde Raportează
Nastas11
în 7 Martie 2022 | Nastas11 întreabă:

Am un ciobănesc belgian de peste 25 kg și a mâncat o stafidă va fi ok?

6
Răspunde Raportează
DonEduardo
în 7 Martie 2022 | DonEduardo întreabă:

Ce rase de pisici tin la stapanii lor si, de asemenea, sunt jucause cat timp sunt tinere?

10
Răspunde Raportează
raxxoaiden
în 7 Martie 2022 | raxxoaiden întreabă:

Hello! Sa incepem, am 3 caini, 2 sunt ale bunicii mele, 1 este al meu, cheltuielile sunt diferite! Eu platesc doar 1 catel (golden retriever, il tin in cusca, dar ii dau drumul zilnic), dar de mult...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Animals890
în 6 Martie 2022 | Animals890 întreabă:

Buna, am doi hamsteri pitici rusesti. Masculul are 9 luni iar femela am cumparat- o recent acum 2 zile. Se tot bat. Au o cusca suficient de mare, o casuta mica si mancare suficienta. Imi puteti spune...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Costi125
în 5 Martie 2022 | Costi125 întreabă:

Am făcut vaccin antirabic cățelușilor mei iar după o săptămână se simt rău toți, ce pot face?

2
Răspunde Raportează
morena90
în 4 Martie 2022 | morena90 întreabă:

Bună. Am o catelusa în vârstă de 7.8 luni. De aseară mi-a apărut un câine pe lângă casa și nu vrea sa plece nici de cum. Oare este cateaua în călduri?

2
Răspunde Raportează
Dariakusss
în 2 Martie 2022 | Dariakusss întreabă:

Buna. Cățelușa mea are 9 luni si nu face afara, credeti ca e prea târziu sau inca se poate învăța sa faca afara? E de talie mica

2
Răspunde Raportează
Mariacld
în 2 Martie 2022 | Mariacld întreabă:

Am nevoie URGENT de ajutor! Am o cățelușă(bichon havanez) care in 2 luni va împlini varsta de un an. Inca nu s- a învățat sa faca afara... I- am batut pe ai mei la cap mult ca sa accepte ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
13AlinaM
în 2 Martie 2022 | 13AlinaM întreabă:

Buna TPU. As dori sa cumpar doi perusi, nu doresc sa iau mascul și femela deoarece nu vreau sa se împerecheze. Oare sa iau doi masculi sau doua femele sau mai bine unul singur? Mulțumesc

3
Răspunde Raportează
DenisAurelian
în 1 Martie 2022 | DenisAurelian întreabă:

Unde se pot gasi mini porci de companie la noi in tara?

6
Răspunde Raportează
DzEk0
în 1 Martie 2022 | DzEk0 întreabă:

Salut, de 2 săptămâni m- am trezit cu un porumbel voiajor cu inel la mine in curte, i- am dat de mâncare mă gândeam că va pleca dar a rămas la mine până în seara asta când am ieșit la fix...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Bustid
în 27 Februarie 2022 | Bustid întreabă:

Buna TPU. Mama are o pisica in varsta de 7- 8 luni si a intrat de vreo luna in calduri. Este programata pentru sterilizat pe data de 24 martie. Acum este din nou in calduri si este foarte galagioasa, ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Lucian1989
în 27 Februarie 2022 | Lucian1989 întreabă:

Salut! Am o intrebare! Mi- am cumparat un apartament, iar pe balcon am o pereche de porumbei cu pui care inca nu pot zbura. Cam cat dureaza pana puii incep sa zboare ca sa pot curata balconul? Nu vreau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Februarie 2022 |

Buna. Am un caine de 2 ani si a scos viermi dupa deparazitare, veterinarul mi- a spus sa repet deparazitarea peste 10- 14 zile dar pe prospect scrie ca nu se poate decat dupa 3 luni. Oare e ok sa ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Girly97
în 26 Februarie 2022 | Girly97 întreabă:

De unde pot comanda de la Fornetti sa vina acasa?

7
Răspunde Raportează
Deadman113
în 25 Februarie 2022 | Deadman113 întreabă:

Buna ziua, as fi interesat de obținerea unui pasaport pentru cainele meu, bichon maltez. Ideea e ca l- am primit recent de la o ruda care nu l- a mai putit tine, si nu are niciun act cum ar fi carnet...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
UnAltAnonimCelebru
în 25 Februarie 2022 | UnAltAnonimCelebru întreabă:

Salut. Am un catel de 6 luni. Cand l-am cumparat am fost informat ca are pedigree, dar in carnetul de sanatate nu este trecut. Oare il poat afla? Se poate face teste pedigree?

5
Răspunde Raportează
AndreeaAHR
în 24 Februarie 2022 | AndreeaAHR întreabă:

Buna, caut sa cumpăr/adopt o soparla gecko leopard, agama cu barba sau alta specie. Are cineva sau știți unde găsesc?

1
Răspunde Raportează
Alexandru34383
în 24 Februarie 2022 | Alexandru34383 întreabă:

Salutare TPU, nu mai vreau sa stau asa mult pe telefon, simt ca nu mai sunt in apele mele, vreau sa fac ceva orice! Sunt stresat si putin anxios, am palpitatii si imi e frica sa fac sport in continuare,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bella_Iza_1998
în 24 Februarie 2022 | Bella_Iza_1998 întreabă:

Bună seara. Am doi cățeluși. Un bichon de 3 ani și o cățelușa yorkshire în vârstă de 2ani. Cred că s-au împerecheat? Nu știu ce să fac. Dați-mi un sfat.

1
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
Întrebare recomandată în 23 Februarie 2022 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Un telescop decent pentru incepatori ca sa pot vedea orion nebula decent?

2
Răspunde Raportează
Andrei1235432
în 23 Februarie 2022 | Andrei1235432 întreabă:

Cum pot sa leg un carlig pe fir de 0.22 (pescuit)?

6
Răspunde Raportează
blablablab
în 23 Februarie 2022 | blablablab întreabă:

Buna, am o pisica si de vreo 2 zile este rosie in jurul ochilor, ca si cum ar avea cearcane, e un motiv de ingrijorare? S- a iritat de la ceva? Trebuie dusa la veterinar? Am cautat pe google dar... ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SofiaMaria32567
în 23 Februarie 2022 | SofiaMaria32567 întreabă:

Va rog ajutați- mă, acum o lună motanul meu a fugit de acasă. El sta și afara dar și în casă și aveam grija de el la maxim și el ne iubea foarte mult deci nu a fugit că nu îi dădeam mâncare...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Februarie 2022 |

Salut TPU. Am 1.80 si 98.7 kg. de fel sunt mai tare la alcool. Cam cata vodka ar trebui sa beau pana as ajunge la limita maxima sa zic asa? Ultima data cand am baut am dat juma de litru de whyskey si eram...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Manugabi
    trimisă acum 9 ore

Manugabi întreabă:

Crede-ti ca merita sa lucrezi 30 de zile din 30 fără nici o libera pentru 6000 lei + pe luna?
    11 răspunsuri
  • stayawwayyyyyystayawayyyyyyy1991nevermind
    trimisă acum 16 ore

stayawwayyyyyystayawayyyyyyy1991... întreabă:

Buna dimineata, am si eu o problema, de aproape doua luni trec printr- o despartire cauzata intr- un fel de mine iar acest lucru ma face sa nu ma pot ierta pur si simplu am o multime de remuscari, plang...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • UnchiulRamiz
    trimisă acum 4 ore

UnchiulRamiz întreabă:

Https://stirileprotv.ro/stiri/politic/fostul- presedinte- traian- basescu- avertizeaza- pe- 28- septembrie- seara- putin- si- ai- lui- pot- fi- la- granita- romaniei.html?utm_source=referrer&utm_medium=cross_intern&utm_campaign=sportro_hp&_ga=2.141354161.2028395045.1757621786-...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • octav005
    trimisă acum 7 ore

octav005 întreabă:

Bună seara. Am văzut prin metrou oameni ce foloseau laptop-ul in loc de.telefon. Este un accesoriu m-ai bun ca smartfonul?
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.095
  • Întrebări: 3.950.925
  • Răspunsuri: 17.638.826
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 40 minute
Ce zici de un quiz?
Sistemul solar

Sistemul solar

Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.

Start quiz
Categorii
  • 651.873 Adolescenţi
  • 55.501 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.663 Auto & Moto
  • 144.200 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.955 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.805 Conversaţii