Ce rasa de bichon mi-ati recomanda sa-mi iau? Care este mai frumoasa, desteapta, jucausa, etc?
Am un hamster, dar il am de vreun an, asa deci Este alb si este micut? As dori sa stiu ce rasa este :)? Multumesc anticipat!
Hei sunt din bucuresti si imi doresc din tot sufletul un pui de golden retriver. singura problema este ca nu stiu de unde sa mi-l iau. p. s. va rog nu imi recomandati petshopuri Va rog ajutati-ma! Multumesc...? (mai mult)
Care e cartea voastra preferata? A mea e volumul 1 si 2 din Apolodor de Gellu Naum.
Buna TPU:(( Papagalul meu(fata) tocmai a murit:(( in mana mea s`a stins:(( baiatul a ramas singur, acum l`am dat afara sa vb cu celalalte pasari de afara:( Am procedat bine? sa ii iau alta pereche? va...? (mai mult)
Buna TPU. Pisik mea are pui, sunt 2 galbeni identici, cam ce nume as putea sa le dau daca e un baiat si o fata? Dar daca sunt amandoi baieti? Sau daca sunt amandoua fete?
Care este facebook-ul tau?
Cine vinde pui de caini Shitzu? sa imi dea un mesaj privat
Daca am facut balet de la 4 ani pana la 10, adica 6 ani mai pe scurt, acum am 12 ani, mai pot face balet? Apreciez mult raspusul vostru!
Ce e mai dragut:caine sau pisica? Votati! Cel mai intelept vot castiga funda!
Am o intrebare care vi se pare voua mai dragut bichonul sau yorkhire? Si de ce este yorkhire mai mic decat un bichon? Dar nu este diferenta mare in greutate sau in inaltime nu?
Dati-mi si mie nume dragute de catelusi! Dau funda la cele mai multe:):X si la cele mai frumoase evident
Eu sunt un portar foarte bun la hambal dar imi este frica sa nu fiu lovita in fata(mi s-a dar de 2 ori) sau in capul pieptului.Cand am fost la competitie am luat doar un gol nu stiu ce sa fac sa continui...? (mai mult)
Aveti conturi sau coduri webkinz preferabil (nu cont de proba) care nu mai aveti nevoie de ele? Voi avea mare grija de ele!
La hamsteri e o problema daca se imperecheaza fratii intre ei? adica cum e la oameni ...stiti voi sa iasa nisthe pui... wow?!?!?!?!?
Hey! Am si eu o intrebare: am gasit 3 caini(pui miciiii), nu de rasa si mi-e mila de ei, au o mama numai ca aceasta nu prea isi petrece timpul cu ei. Sunt tocmai in spatele gradini mele si nu stiu cum...? (mai mult)
Care e diferenta dintre zgarda si lesa? Lesa o pui cand scoti cainele la plimbare nu? Zgarda e aia cu medalion nu? Atunci la ce-ti foloseste zgarda? Cand plimbi cainele pui lesa, dar cand folosesti zgarda?...? (mai mult)
As vrea sa stiu ce sa fac ca sa am cel mai bun site? Sau macar sa fie placut cititorilor. Dau funda la cel mai complet raspuns sau la primul, sau la cel mai interesant:? Raspunde-ti ca sa vedeti...
Imi spuneti si mie nume de cateluse?
Azi cand ma plimbam cu bicicleta era sa calc o vrabiuta (pui-dar are ceva la o aripa)si l-am luat acasa si am facut un fel de compost pentru pasari (apa cu faina-tarate din aia )dar nu mananca si am incercat...? (mai mult)
Cine stie care pisici zgarie? adica rasele.
am si eu o problema. In fata blocului meu este o vila cu 2 etaje, eu stand la etaju 4 vad tot ce este pe acoperis si acum cateva saptamini pe acoperis si-a facut o mama pescarus un cuib pe care...? (mai mult)
Cine stie cand este finala Eurovision 2011?
Va rog eu foarte frumos din suflet dati-mi un cod sau un username si parola va rog mult
Cine doresti catelusi din rasele "yorkshire terrier (230 euro), mops (220euro), beagle(135euro), bulldog englez (400 euro)? " catelusii sunt vaccinati, deparazitati conform varstei cu carnet de sanatate...? (mai mult)
Tot la tine apelez...As dori niste curiozitati despre delfini,(ce stiti voi sau ce ati auzit de pe la televizor)daca se poate...Multumesc anticipat!
Animalele din ghina sunt chinuite groaznic de rau sunt rupte chinuite fel si fel. daca doresti sa le ajuti semneaza o petitie grtuit. Le poti ajuta si prin donarea unor pentru crearea unor caminuri dar...? (mai mult)
Cand se da Eurovisionul, in reluare?! fundă.
am si eu nevoie de ajutor.as vrea sa adopt o pisica pui pana intr-o luna:D am gasit pe net am trimis mail si mi-am laut teapa ca nu mi-au raspuns de cateva zile. oricum daca stiti de unde pot adopta...? (mai mult)
Ce mancare pentru catei junior folositi? Eu zic ca e mai bun Dante junior de la kaufland
Am facut un pariu azi cu un baiat ca pot sa il bat la skanderberg(armwrestling) si nu sunt sigur totusi ca pot in 3 saptamani are loc pariul ce imi recomandati dintre exercitii sa fac si ceva tehnica ca...? (mai mult)
Buna TPU.Pentru toti membri care au in lista lor hobbie-ul de a citi:Tocmai am terminat de citit "Nici Moarta Nici Maritata" de Maryjanice Davidson.Nu puteti sa imi recomandati niste carti despre vampiri...? (mai mult)
Vreau sa-mi iau o pisicuta peste 1 saptamana 2. VReau sa stiu daca are cineva dintre voi sa doneze o persana sau birmaneza.Sa nu-mi dati site-uri. vreau pisicutele de la voi daca aveti. daca nu, nu va...? (mai mult)
Ce imi recomandati sa-mi cumpar: un terrier jack russel sau un chihuahua?
Cat costa un chihuahua? Si unde se gaseste in Bucuresti? Funda+Vot
Are cineva pui de golden retriver de dat/de cumparat?
Daca ii fac pisicii operatia de sterilizare mai este necesara si operatia de castrare pentru a nu intra in perioada de imperechere? La masculi e la fel?
Salut.Am un prieten cu un pechinez.Cainele nu vrea in lesa.Va rog daca stiti dati raspunsuri.
O sa-mi iau o pisica si nu stiu ce nume sa-i dau, e fata?
Ce curs de calificare sa aleg? cursul de cosmetician e greu? ce te invata sa faci? mersi
De unde pot sa imi iau un tamagotchi? sunt din deva! sau cine are de vanzare si e dispus sa trimita prin posta romana?
am si eu un perus pe nume cocuta si nu stiu ce are ca de la un timp nu mai poate sa zboara...
Aveti va rog coduri sau conturi webkinz nefolosite? va rog voi avea grija mare de ele si nu le voi lasa sa moara!
as vrea niste nume de papagali (baiat) plizz
Aveti conturi webkinz?
Va rog aveti coduri sau conturi de webkinz? daca nu va mai trebuiesc va rog!
Hei care BICHON[maltez, frise, bolognez, havanez] costa mai putin[ieftin] si care este cel mai scump?
Cine vrea pui de hamsteri pitici pana in 30 de lei (negociabil)? Adresa mea e crisque_cg_kittty_195@yahoo.com. P. S: Sunt din Bacau!
trebuie sa fac pentru scoala ceva produse pentru animale cum ar fi:jucarii, zgarde...etc.ma puteti ajuta plzz cu ceva idei pentru ca nu stiu ce produse sa fac:o3 funda:D
Am un catel de 5 luni si i-am facut ieri vaccinul...si dupa vaccinare a ametit iar azi-dimineata a vomitat iar acum e tare moale si mi se pare ca merge intr-o parte... e ceva normal?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TipaAia369 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Cleo96 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!