| Todor_Roxana_1994 a întrebat:

Am luat de pe strada un pui de pisica si creste foarte rapid este vulgara,musca,sare la gatu cainilor mei si a omorat motanul vecinului. Multa lume imi zice ca este sabatica, dupa ce imi dau seama ca este? mie nu imi are treaba dar altor persoane da! A trebuit sa platesc pisica vecinului. Are doar 3 luni si stiu asta datorita faptului ca avea ochii inchisi cand am adus-o si apoi timp de 6 zile i-am dat lapte pe biberon ...are 5 kilograme si nu stiu ce sa mai fac cu ea ...deci intrebarea este : cum pot sa imi dau seama daca este salbatica sau nu?

Răspuns Câştigător
| karsivan a răspuns:

Este pentru prima oara in viata cand aud de o pisica care a omorat o alta pisica. Daca este agresiva trebuie sterilizata si exista niste pastile Relax pentru cele ca ea.
Pisica sălbatică are coada groasă în mod egal pe toată lungimea. Inclusiv vârful este gros şi rotunjit. Acesta are întotdeauna o zonă de culoare negră de 4-5 centimetri lungime, urmată de câteva inele de asemenea negre, bine conturate şi distincte, urmate de alte câteva inele închise la culoare, dar mai slab conturate
descopera.ro/natura/12086115-pisica-salbatica-o-umbra-prin-padurile-romaniei

8 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Poate e un ras, du-l la gradina zoologica.

| biencutza123456 a răspuns:

Vreau sa vad o poza cu ea

| T0T a răspuns (pentru biencutza123456):

Ar fii ceva să îți arate ceva de genul: :))

http://www.reporterntv.ro/imagini/2012/09/22/48888.jpg

| Todor_Roxana_1994 explică (pentru T0T):

E tigrata dar nu asa laughing))

| Todor_Roxana_1994 explică (pentru biencutza123456):

Https://www.facebook.com/....../photo.php Scuze doar poza care am pus-o cu ea pe facebook am putut sa ti-o arat :( scuze

| T0T a răspuns (pentru Todor_Roxana_1994):

Ce pisicuțăăă drăguțăăăă! Păstreaz-o!

| biencutza123456 a răspuns (pentru Todor_Roxana_1994):

Pare normala.Un medic veterinar iti poate spune din ce cauza are acest comportament.

| laurthelegend a răspuns:

Trimite-o la zoo pentru ca din ce ne-ai spus este pisica salbatica