|

Am un câine în vârstă de aproximativ 7 ani si de curând, când îl dezleg (la țară, ziua stă legat și noaptea e liber), o rupe la fugă, ca de obicei, cu diferența ca se oprește și se culca singur jos și începe sa miște din picioare ușor, de parcă s-ar zbate, timp de câteva secunde și după își revine se ridică și e derutat, nu știe ce i s-a întâmplat. Sa fie cumva epilepsie?

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Se elibereaza psihic de povara de care are parte in fiecare zi, mai bine l-ai tine dezlegat mereu, probabil are si stari de anxietate.Are in ani omenesti cam 49, aproape de 50 se apropie, e cam batranel si simte nevoia de libertate si de a se simti confortabil in propria curte.Pentru el statu in lant timp de atatia ani a devenit ca o presiune psihica, si cand i se da drumu apuca sa isi reincarce bateriile si se simte cum trebuie, fara stres.

| a răspuns:

Nu sunt expert in asta, sau veterinar. Dar s-ar putea sa fie epuizare. El avand deja 7 ani si cum ii arde de alergat. Cand prinde ocazia alearga pana la epuizare. Dar s-ar putea sa fie si epilepsie. Daca ti mult la el poti sa il duci la un control

| explică (pentru Laver_Edi_1997):

N are treaba epuizarea, toată ziua stă în lanț, și după o rupe la fugă câțiva metrii, și după efectiv cade jos