|

Buna! Am o catea CaneCorso in varsta de 5 saptamani, ea nu se poate tine bine pe picioare, e vioaie si dornica sa se joace, dar nu poate, deoarece cand vrea sa se ridice, se ridica un pic ii tremura picioarele si se pune jos, oare o fi ca am luat-o prea devreme de la mama ei? Am luat-o de la 3 saptamani, o fi lispa de calciu?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu am luat un metis de Golden Retriever, ai carui parinti erau un ciobanesc mioritic si un Golden Retriever metis cu un Terrier. L-am luat pe la 4 saptamani, cand avea foarte mari probleme gastrice, de care a scapat, oricum. Ideea e ca avea aceeasi problema la inceput: dornic sa se joace dar nu se putea tine pe picioare decat cateva secunde, dupa care se aseza din nou. In opinia mea, este nevoie sa incepi sa ii dai calciu (care oricum e necesar de la o varsta, cam pe acum, pana la 1 an-1 an si jumatate, in functie de rasa). Asa am facut si cu cainele meu. Acum are 8 luni si 30 kg, iar veterinarul estimeaza ca va ajunge la peste 40. CaneCorso este o rasa de talie mare, care ajunge la peste 50 kg si cred ca este nevoie sa ii iei pastile de calciu. Din nou, asta este strict opinia mea si in primul rand cred ca este nevoie sa consulti un medic veterinar.

| explică (pentru SalutCeFaceti):

Ce fel de pastile de calciu i-ai dat?

| a răspuns (pentru gdc1999):

Nu mai tin minte doza de pui. Acum, insa, ii dau pastile Canine Plus Growth, de la VETRI-SCIENCE, cu aroma de ficat de vita. Capsula de 90 pastile si ii dau 5 pstile pe zi. Intreaba medicul veterinar despre tipul de pastile de care ai nevoie.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuia sa o iei de langa mama ei la minim 6 saptamani

| explică (pentru Meliodas007):

Acuma am dus-o inapoi. Si mama ei inca o alapteaza, sper sa se faca mai bine