| HGreenPandaGH a întrebat:

Buna TPU. Sunt foarte ingrijorat.
Puiul meu de pisica se simte destul de rau si din pacate cel mai apropiat veterinar este la 16 km si nici nu am masina ca sa o duc.
Simptomele ei sunt:
Ochi galbui, urechi reci si galbene, corpul ei e rece, nu mananca, e slabita, respira greu, practic e moarta dar inca respira.
Si nu vreau sa o pierd. Mama mea mi-a zis de ea acum o ora si de atunci stau ca ultimul prost fara sa fiu capabil sa fac ceva.
Abia se tine pe picioare.
Are in jur de 6 luni deja dar ea a ramas de statura mica, nu stiu de ce. Si in sezonul de imperechere vin ceva motani aici si mi-e ca nu care cumva sa-i fi rupt unul ceva ei in interior gen coaste sau. Cine stie...
Ea de obicei nici macar nu statea, dar acum e mult mult prea slabita sa mai fuga. Ce sa fac? Ajutati-ma va rog din tot sufletul

8 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Tu, daca erai bolnav, slăbit, și aveai ochii galbeni, ce făcea mama ta? Te lăsa să mori acasa, fără să îți ofere o șansă? Oare ce inseamnă "departe" când ții la viața cuiva? happy
O iei in brațe, fiindca nu are 50 kg, iei o mașină (taxi, ori o masina de ocazie) și cauti un veterinar. Sună-l din timp, să știe sigur că vii.

| HGreenPandaGH explică (pentru floresdemayo):

Taximetristii nu ma lasa cu o pisica fara cusca nevaccinata, si bolnava la ei in masina. N-ar fi prima data cand unul dintre ei mi-ar atrage atentia cu privire la asta

| floresdemayo a răspuns (pentru HGreenPandaGH):

O invelesti intr-o pătura și o ții in brate!
Cand suni la o firmă de taxi pentru comanda, anunti ca ai o pisica, si ei vor trimite un om care accepta! Intotdeauna exista cineva care vine, fie si pentru bani, nu mai tine cont de animal, doar ca iti spune sa il tii in brate, pentru a nu lăsa păr prin mașina. Nu trebuie sa le spui ca e nevaccinata, fiindca nici nu-i intereseaza!
Du-te urgent. sper ca ai facut-o pana acum.

| Kevinn2000 a răspuns:

Eu în locul tău mă duceam pe jos dacă era nevoie, cu pas repezit.
1 km = 5 minute
16 km = o oră și 20 de minute. ( Depinde câți ani ai, în caz că vrei să faci asta, dacă ești mic, nu te duce pe jos )
Poți lua un taxi sau poți sta la ocazie sau poți chema un veterinar pe internet din apropiere și îl suni și întrebi dacă poate veni la tine. Asta au zis și cei de mai sus.

| CosminCD a răspuns:

Nu cred ca te poate ajuta cineva mai bine decat un veterinar. Incearca sa vorbesti cu cineva care are masina sau sa dai un telefon la un dr veterinar si sa-i spui simptomele. Apoi, poate reusesti sa te duci la doctor. Mai este, totusi, o varianta - sa existe un veterinar ca sa vina la domiciliu. Cauta si tu pe net pentru zona ta.

| HGreenPandaGH explică:

Am mers dupa 5 ore de la postarea intrebarii la veterinar, dar din pacate nu I-ar fi putut face nimic asa mi-a zis... si mi-a murit in brate in drum spre casa. Veterinarul nici macar nu i-a dat un diagnostic, ci doar "nu pot sa-i mai fac nimic, imi pare rau."

| Oana1308 a răspuns:

Cred ca cea mai buna optiune asta sa o duci cat mai repede la un medic veterinar, înainte să se întâmple un eveniment nefericit.