|

Bună ziua, cățelul meu (are 3 luni) își face nevoile pe covor deși i-am pus lădița cu nisip și când îl pun acolo foarte rar face și în majoritatea cazurilor el doar se așează acolo. Îl scot dimineața și seara afară dar pe timp de noapte sunt nevoita sa ma trezesc sa curat în urma lui. Cum ar trebui sa procedez să-l fac sa aibă un program sa se învețe sa facă doar afară? Mulțumesc anticipat!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Https://:///......com/search

raspunsul corect: dresaj!
si trebuie sa te implici in asta, altfel, poate sa devina si violent!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ziftode):

Cainii nu pot fi dresati cand sa faca caca si unde. La comanda, iar apoi sa-i dai un biscuite.
Trebuie scosi cat mai des afara mai ales in perioada asta, pentru a se invata. Scos afara in parc cu alti caini, ca sa miroasa urina lor, si sa isi marcheze si el teritoriu acolo in parc. Al meu se tinea pana in parc, rareori facea pisu sau caca in drum spre parc. Acolo era locu lui unde isi facea nevoile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ladita e pentru pisici, Raspunsul e, il scoti afara cat mai des, acum in perioada cat e pui. Ii controlezi mancarea si orele, la fel si apa, la ce ora bea apa ultma oara, si tot asa. In functie si de anotimp. Ca vara un caine va bea mai multa apa.
Practic trebuie sa il scoti dimineata la 6, la 11-12, la 4-5, si la 8-9. Dupa ora 5 nu ii mai dai nimic de mancare. Ultima masa i-o faci la 5, si cu apa. O controlezi, Nu ii pui ca la vaci, troaca plina de apa sa bea el la discretie. Al meu venea la mine cand ii era sete, si se ducea la apa si imi arata ca nu mai are happy Si stiam mereu cand ii este sete. Ca venea singur sa ceara.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai incearca cand il vezi ca face nevoile pe covor sa il iei si sal duci unde vrei sa se obisnuiasca si va face.


Dar recomandarea mea este ca are la hipermarket niste presulete de catei absorbante


Mie mi-a mers

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează