| AvalohAlin a întrebat:

E ciudat că sunt pasionat de tot ce tine de transportul in comun.Autobuze,tramvaie,microbuze,maxi taxi? Chiar și jocurile pe care le joc sunt cu autobuze,microbuze etc.
Multi nu înțeleg pasiunea mea dar de mic copil bunicul meu mă plimba cu autobuzul și tramvaiul sa vad orașul și de atunci a început să îmi placă să călătoresc cu mașinile, autobuzele, tramvaiele etc.
Multi nu îmi înțeleg pasiunea..De ce oare? Pur și simplu îmi place saa plimb cu autobuzul,tramvaiul, maxi-taxi și asta fac și în jocurile de tip simulator.

5 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Ce e rau e ca nu poti sa te faci sofer pe autobuz, sa traiesti pasiunea.

| AvalohAlin explică (pentru minrest):

Pentru ca..antidepresivelaughing

| minrest a răspuns (pentru AvalohAlin):

Frate Alin, greu e sa ajungi acolo, dar sa conduci autobuzul iti varsa la adrenalina in sange si la serotonina in creier, ca nu mai sti sa explici ce e aia depresie.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu e deloc ciudat, dimpotrivă, e foarte frumos. happy Dacă cineva nu îți înțelege pasiunea înseamnă că nu știe să se pună în locul tău și să se gândească la faptul că pasiunile nu se discută. Urmează-ti pasiunea indiferent de părerea altora, contează ce îți place ție și ce te mulțumește cu adevărat, nu ce spune lumea. Și eu îmi fac de multe ori griji despre ce vor spune alții și mă afectează părerile lor negative, dar am ajuns la concluzia că nu este bine. Mult succes în tot ceea ce ți-ai propus să faci legat de pasiunea ta!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Daca ti-ai lua si tu carnetul de sofer ai putea transforma aceasta pasiune in bani si asa vei face si ce iti place. De ce nu incerci?