| Emi23em a întrebat:

Hey, TPU! De curand pisica mea mi-a nascut 2 pui, eu i-am gasit abia a doua zi in gradina, supravietuiau, erau sub trambulina, faza este ca dupa vreo 2-3 zile de alaptare unul din pui s-a ales cu o umflatura la ochi... s-a mai intamplat si anul trecut la motanii anteriori, dar dupa o saptamana de la nastere, cand acestia deschiseseră ochii, abia atunci s-a umflat ochiul... intrebarea este: Cum scot puroiul daca nici nu au deschis ochii? (P.S: nu am medic veterinar in sat, deci nu pot apela la el)

Răspuns Câştigător
| Dintrebare a răspuns:

Secretia oculara este obisnuita la puii de pisica, dar nu e ok pentru ca poate afecta apoi ochii pe termen lung si cand creste o sa tot lacrimeze si o sa aiba probleme. Daca zici ca nu ai farmacie veterinara in zona, atunci poti face ceai de musetel (daca ai ceai din flori, nu din ala la plic, e perfect) si sa cureti ochiul de cateva ori pe zi cu o discheta demachianta sau tifon daca ai, inmuiat in ceai caldut. Sau daca ai o farmacie pentru oameni poti cumpara niste ser fiziologic sau o solutie salina si tot asa, cu un tifon sa cureti. Nu apasa ochii foarte tare, o sa se deschida ei.

| Emi23em explică (pentru Dintrebare):

Multumesc mult! Nu mai este umflat, dar inca ii curge puroi de fiecare data cand ii sterg ochiul. Voi lua in considerare sfaturile tale, multumesc frumos!❤️

3 răspunsuri:
| batranulintelept77 a răspuns:

E ceva normal. Știe pisica mai bine ce și cum.

| hacktek a răspuns:

Nasterea este specifica oamenilor. Noi romanii spunem ca pisica a fatat.
Baftalo!