| ahlrh a întrebat:

Mă adresez persoanelor care au ca animal de companie pisica, despre microcip. Ieri la veterinar, doctorul veterinar mi-a recomandat să nu îl microcipez pe pisic dacă nu am de gând să călătoresc cu acesta în afara țării, fiindcă spre deosebire de microciparea câinilor, la pisici nu ar exista o bază de date cu numele stăpânilor aferentă microcipului și că, este mai degrabă inutil din moment ce, un/o pisic/ă pierdută și adus/ă la veterinar pentru identificare, nu ar putea identifica proprietarul ci „doar că are microcip".
Voi ce părere aveți?

Răspuns Câştigător
| Lizuca1234 a răspuns:

Nu este adevarat. Poti pune microcip linistit. Noi am ramas setati sa cipam doar cateii,la pisici nu ne-am mai gandit. Dar vet-ul tau a gresit cand a spus ca nu exista o baza de date,ba exista si se numeste RECS(registrul de evidenta al cainilor cu stapan) asadar,daca ii pui cip pisicutei si o pierzi, cineva poate o gaseste si o duce la vet la scanat. Si normal ca vor aparea datele stapanului acolo. Pustoaica mea are cip, curand o sa aiba si GPS, ca ma mut la tara si o las prin curte. Deci, ii poti pune linistit!
Meow❤

| ahlrh explică (pentru Lizuca1234):

Mulțumesc pentru răspuns, m-ai făcut interesat de acea variantă cu GPS-ul!

| Lizuca1234 a răspuns (pentru ahlrh):

Da,e misto. E o zgarda la care e atasat un dispozitiv gps, conectat la tel tau astfel incat poti gasi blanosul daca are chef de plimbari la multi km departare de casa happy

2 răspunsuri: