| RoxMuffin a întrebat:

Pisica mea în vârstă de 6 luni a fost plecată 3 zile de acasă iar când a venit acum 2 zile avea bubiţe pe urechi şi pe langă ochi, pe bărbie şi la nas. Am fost cu el imediat la medicul veterinar şi acesta i-a îndepărtat bubiţele cu tot cu piele, arăta groaznic sărăcuţul, nu ştiam cum să mă abţin să nu plâng! Medicul veterinar mi-a spus că s-ar putea să aibă „ râie " doar că nu seamănă cu râia deoarece bubiţele din interiorul urechi erau de culoarea pielii iar cele de la râie sunt maroni. La uns cu o cremă de la antibiotice şi mi-la dat acasă.
Mâine este vorba să merg cu el la medic vet. ca să văd cum evoluează. În aceste 2 zile i-au apărut din nou nişte pete maroni deschis, eu cred că i-ar îi apar bubiţe, tatăl meu spune că este coaja de la piele care creşte la loc.
Nu ştiu ce să cred, îmi este frică deoarece dacă nu îşi revine îi vor face injecţie să moară iar eu nu vreau asta deoarece ţin la motanul meu! înainte să facă aceste bubiţe nu avea nimic, doar că stătea numai afară de când s-a făcut cald şi nu mai mănâncă mâncare de pisici şi pedigree de câine...
Aş vrea să ştiu dacă vi-sa întâmplat şi voua la fel cu pisica sau căţelul, că să ştiu în ce să cred, şi să ştiu dacă medicul vet. a făcut cea ce trebuia deoarece acesta a spus că nu s-a mai confruntat cu boala asta.
Normal, acord fundiţă!

1 răspuns:
| PoohZeta a răspuns:

Stai calma duo in siguranta ca stiu ei ce au de facut!happy