| kenpsi a întrebat:

Salut TPU!
De aproximativ un an si cateva luni am o pisica in curte care a fost adusa de mama ei cand era pui cu fratii, iar acum am ramas doar cu ea si doi motani, care nu sunt frati cu ea. Desi este foarte mica in marime, a facut 2 pui acum 4 zile.
Din pacate, a decis ca nu vrea sa ii faca la mine in curte, desi i-am pregatit o cutiuta intr-un loc destul de ferit. I-a facut la vecinul meu, sub niste fiare. Am reusit cand a venit sa manance sa gasim puii, insa nu i-am atins deoarece cineva mi-a zis ca daca ii ating o sa ii omoare. Vecinul meu a zis ca vrea sa duca fiarele la fier vechi. O sa incerc sa discut cu el sa le mai tina pana o sa isi aduca pisica puii la mine, dar vreau sa va pun cateva intrebari:
1.In cat timp o sa aduca puii la mine?
2.Pot sa ating puii?
3.In cazul in care nu pot sa conving vecinul sa isi pastreze fiarele, cum as putea sa o conving sa isi mute puii intr-un loc sigur, la mine in curte?
Multumesc frumos.

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Dumitru_Oana_Catalina_1992 a răspuns:

1. Nu stiu in cat timp o sa aduca pui la tine
2. Eu am atins puii pisici si nu s-a intamplat nimic grav cu ei dupa aia, nu au murit, nu i-a omorat pisica, nu i-a parasit. Cred ca ar fi bine sa ii iei de acolo sa ii pui in alta parte, insa pisica s-ar putea sa ii care inapoi, sau in alt loc ascuns de tine.
3. Daca te intelegi bine cu vecinu il rogi sa te anunte cand vrea sa isi ia fiarele de acolo, ca sa poti lua pisoii. Bafta