Cam cat costa sa-ti faci un tatuaj mic cam cat jumatate de palma pentru tatuat numele cat costa?
Salut am si eu o problema deci cand ma joc metin2 mi se stinge monitorul din senin da calculatorul merge pe joc numai monitorul este stins am reformatat windowsul azi si poate sa fie din cauza asta? HELP...? (mai mult)
Imi ziceti va rog si mie cum ar putea slabi un barbat 6 kg intr-o saptamana
Va rog dati-mi un site de unde se pot cumpara carcase pentru samsung corby.(FUNDA)
Cu ce se curata petele lasate pe maini de nucile verzi? Va rog ajutati`ma! Dau FuNdItSSa!
De ce nu pot descarca fisiere mari? Cu browserele FireFox, si Google Chrome, la un fisier de 1GB, in 10 min e gata, dar din 1GB, are doar 100MB... ce pot sa fac? DA|_| F|_|NDA!
Am o MARE problema cu un prieten: el e cam morocanos(se supara pe mine daca nu fac ce vrea el) si in pauze vine si incepe sa ma persecute fizic. Vreu sa stiu cum fac prietenul sa inceteze sa ma persecute...? (mai mult)
Salutare! Cine îmi poate da/face un tutorial în care să arate cum se instalează Windows pe mobil (Symbian, Nokia C5) cât mai explictic. Fundă+Vot Mulţumesc!
Hey! As vrea sa imi dati niste site-uri despre satanism, iluminism sau cum afecteaza aceste oculte industria muzicala. Am cautat si nu am gasit cine stie ce. Daca puteti sa-mi dati documntare...? (mai mult)
Stie cineva locuri de munca pentru timp de vara in timisoara?
Ca sa scoti album trebuie sa ai 18 ani?
Stiu ca v-am cam zapacit cu spania dar cineva mi-a spus ca bugatti veyron si bmw se fabrica si in aceasta tara. Si altele precum italia. Este adevarat. Funda mare + vot.
Am un stick Kingston de 2 gb cu ceva date importante pe el, faza e ca s-a rupt mufa care intra in usb, si nu stiu ce sa fac, cum se poate repara si unde? plzz help :D
Funda!:) Care paleta de ping pong e mai buna? Una normala sau una profesionala.De ce?
Care ar fi taxele vamale pentru un obiect cumparat din china cu $139? Ma refer la http://www.peel520.net/buy/category/peel-520-ii-2nd-generation/ daca e nevoie de gramaj.
Ce credeti despre videoclipurile de pe youtube in legatura cu DEMASCAREA INDUSTRIEI MUZICALE? (adevarate sau false)
Este adevarat ca astazi 15.06.2011 miercuri este ultimul episod din Iubiri Secrete?
Sal Tpu.Deci Vreau si eu sa imi ascund ip-ul cu unul de italia/franta Imi puteti recomanda un program va rog MS FUNDA+V0T
Care este definitia nuvelei, schitei, basmului si fabulei... dau funda
Cum pot schimba parola de la facebook? Stiam dar acum am uitat! repede ca dau funda
Cum aflu cand imi scoate warnu' de pe facebook?
Buna de ieri incerc sa la-s raspunsuri si nu pot DC :((Dau fundita.:DDD :*
Buna TPU:*... vreau sa-mi fac niste poze artistice...si nu am idei:):))nu vreau din alea EMO:)vreau ceva mai unicat:)stiti vreou sit linkuri ceva?;)):)
Hey, sa va spun ceva:daca tot e sfarsit de an m-am gandit sa fac un cadou la profa de mate si unu la profu de romana.la profa i-am facut, dar la frofu de romana nu stiu ce sa ii fac, dar chestia e ca...? (mai mult)
Ajutoooor! Funda si vot! stie cineva cum se numeste programul acela de editat fotografii cu care poti sa faci ca obiectul principal sa fie mai evidentiat?(adica el sa se vada clar iat celelate parti...? (mai mult)
Am un ipod de 80 gb si eu il folosesc ca si stick usb. Este cumva un program care atunci cand windows-ul sau cine stie ce... sa copie fisiere pe ipod fisiere automat sa imi ceara parola. (ma refer? (mai mult)
Cum sa imi fac si eu un blog?
Cum fac powerpoint in romana?
Cum se numeste site-ul acela pe care poti citi ce mesaje ai primit pe telefon?
E cineva din calarasi din scoala 5? Sau doar din calarasi?
In ce tari se mai fabrica bugatti veyron si bmw in afara de germania? Inclusiv tari europene sa-mi spune-ti unde se mai fabrica.
Cine are rezumat scurt la calatoriile lui guliver?
Spuneti-mi si mie un cod pentru samsung c3050 ca sa se auda mai tare! DAU FUNDA!
cum pot adauga in programul sam broadcaster un sound fx?
Buna TPU. Cum se calculeaza media generala (sunt in clasa a 7-a), daca sunt scutit la sport pe un semestru?
DAU FUNDA! AJUTOR! a si eu o problema. imi merge foarte greu browserul de internet si l-am dezinstalat si am instalat iar insa nu era nimic schimbat la el si erau pastrate si paginile pe care intrase. ce...? (mai mult)
Salut din nou, as dori sa stiu si eu cum pot executa un fisier html dintr-un alt fisier html, am incercat si cu > dar degeaba nu merge; Deci am un fisier tutcom.html (un index mai bine zis) si am...? (mai mult)
am si eu o intrebare de unde pot comanda acele injectii cu colagen stiti vreun site, plz.
Hei! Azi mi-am facut un nou id si u merge sa bag persoane in lista. A mers sa bag cativa dar nu ma merge.Nu e din cauza programului ca la id vechi imi merge sa bag. Ajutorr va roog!
De ce sub scaunul din avion se afla o vesta de salvare si nu o parasuta?
As dori sa aflu daca a aparut Fast and Furious 5(Fast Five) Xvid sa nu fie TS. Daca a aparut va rog lasati un link de download. Va multumesc anticipat.
Stie cineva cum este la liceul viilor? Am auzit ca este un liceu de drogati...este adevarat?
Un program care sa scoata o imagine cu forma unui cd adica imaginea sa fie rotunda sa fie ca pentru un cd. Care ma poate ajuta va rog. dau funda. mersi mult.
Cum fac partitia d pe windows 7? dau funta la raspuns corect
Merita sa achizitionezi un Iphone 4 si la ce pret? nu e cam mult pretul din magazine?
Cum se ajunge la spit sf pantelimon din bucuresti? eu stau in berceni. stiu ca iau 102 pana la capat, la cora pantelimon, si de acolo am inteles ca 104 2 statii. dar de unde?
Cat dureaza eliberarea unui act de identitate{buletin}? Cateva ore sau zile?
imi puteti explica si mie cum s-a format sistemul montan?
Unde pot gasi site-ul acela cu calcularea mediei pentru admiterea la liceu? Nu cum se face. direct sa calculez. ( media din examene + media clasele 5-8 ).
SAMSUNG S5230 stiti cumva daca are net?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Bzvzbz întreabă:
Zaka întreabă:
angel6lust întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...