Sunt in clasa a VIII-a si mai sunt 2 saptamani pana la evaluarea nationala. Daca cineva si va rog din suflet stie daca subiectele propuse sunt afisate pe internet sau poate sa mi le dea va rog mult.:X Id:...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie daca pe un laptop packard bell imi merge gta 4. Va rog mult ajutati-ma.
Unde pot vedea emisiunea lui dan diaconescu din 31 mai 2011? era legata de cazul elevului Dinu de la Sf Iosif...va rog, cine-mi face rost de filmare primeste fundita, pe bune :)
dati-mi si mie un manual despre cum e facuta bomba c4 si ce ingrediente trebuie ca am nevoie de acest manual. Si mai vreau un alt manual care este scris in el istoria c4-ului (adica de cine a fost...? (mai mult)
Deci...Referitor la Hellios2 cine joaca si stie sa imi faca cont.Pe site nu merge...Imi da tot textul dat la intrebarea anterioara(Registrierung fehlgeschlagen: bitte alle Felder richtig angeben Alle Felder? (mai mult)
Sal TPU. Imi spuneti va rog oare ce senzatie ai daca ai catalepsie si te trezesti in mormant? Stiu ca nu ati trait asa ceva dar va intreb de curiozitate. Dau funda
Deci profu de mate o zis ca imi da media 6 daca imi calculez ce nota imi mai trebuie sa imi iese 5.50 (notele sunt : 5, 4, 6, 5, 7, 5 si in teza 5) imi spuneti (si calcula) ce nota imi trebuie sa imi...? (mai mult)
Salut am o intrebare cand intru pe metin 2ro si vreau sa-mi creez un caracter scrie "nu poti crea acest caracter" nu stiu de ce voi daca stiti raspundeti.
In ce limba e textul de mai jos? Mi-l poate traduce cineva?:D Registrierung fehlgeschlagen: bitte alle Felder richtig angeben Alle Felder sind Pflichtfelder unde müssen ausgefüllt werden.
Deci profu de mate o zis ca imi da media 6 daca imi calculez ce nota imi mai trebuie sa imi iese 5.50 (notele sunt : 5, 4, 6, 5, 7, 5) imi spuneti (si calcula) ce nota imi trebuie sa imi iese 5.50...? (mai mult)
FUNDA Vreau sa ii trimit unui prieten din Bucuresti o suma de bani. Ce pot face ca sa ajunga banii la el, Ce modalitati am?
Buna ma ajuta cineva cu informatii despre taxa poluare a fost modificata sau ce se mai asteapta
Maine merg la bazin si vreau si eu sa aflu cum sa ma protejez de radiatile ultraviolete care imi afecteaza pielea, am si ulei de protectie, dar vreau sa mai imi dati voi un sfat:X funda:X
Buna TPU:*, ce exercitii sa fac pentru a numai fi cocosata?:([funda]
Am deschis un radio pe FastCast4u.com si nu stiu sa pun melodii va rog ajutor la vasile_angel96@yahoo.com Ofer dj:D si funda:d
Cum sa downloadez melodii pe calculator? am cautat peste tot dar ...nimic...ajutati-ma si pe mine plz:)
Vreau si eu un site de unde sa descarc sau sa vad rezolvarile la subiectele de bac informatica(pascal)2007, va rog frumos! Dau funda!:)
Vreau totii Sfintii din calendarul crestin-ortodox, luna mai. [cre aveti acasa uitatzi-va pleaze si spuneti-mii! 1 dau fundA!
Bună. Vreau să îmi schimb telefonul mobil. Vreau să îmi iau un telefon mobil nou cu touch screen, cu o marcă bună și destul de performant(să aibă touch-ul bun, nu dinăla care se strică...? (mai mult)
Bunaaaa TPU! Am o intrebare mie imi place mate-info( mai ales info) dar nu stiu ce pot devenii daca merg la facultatea de Informatica? PLZ funda!
Aveti idee de proiecte in limba engleza despre egipt? Un site cu imagini sau informatii pentru proiect.
Am mai pus odata aceasta intrebare dar ce icare mi-au raspuns nu m-au lamurit. Un coleg mi-a spus ca a vazut pe internet ca in spania la politie este un bugatti veyron, ferrari enzo si audi tt. Totusi...? (mai mult)
stiti ca este un site cu care poti sa te uiti de exemplu pe PrimaTv online la ce este atunci la tv. Stie cineva cum se numeste site-ul? Funda pentru cel mai rapid raspuns.
Repet intrebarea... Ziceti-mi niste metine private care sa aiba arme epice si armuri +site-ul de download si de register FUNDAAAA![+vot]
Cum pun fetisoare sambitoare (galbene) ca la mess.La comentarile de la TPU?
Stie cineva daca se mai fac plimbari cu barca sau cu vaporul in Herastrau? Nu am mai fost de cativa ani si am zis ca poate merg vara asta si mi-ar placea o mica plimbare cu vaporul sau cu barca. M-ar interesa...? (mai mult)
Un coleg mi-a spus ca a vazut pe internet ca in spania la politie sunt si mercedes slr mclaren, ferrari enzo, nissan quasquai, gran turismo, audi tt, audi q8, q6, r8, chrisler, bugatti veyron....? (mai mult)
Ziceti-mi niste metine private care sa aiba arme epice si armuri si sa fie no hamachi.Si site-ul oficial unde sa imi fac cont...
Am nevoie urgent de ajutor. Am un id care i-am uitat parola, eu stiu sa raspund la intrebarile alea care ti le da, si stiu si codul postal, data nasterii, doar ca mie imi trebuie alt email si nu mai...? (mai mult)
Sall cum dau funda?
De cateva zile inccerc sa mi adaug pe blog gadetul fallowers si nu imi apare.Imi spune ceva de genul " Ne pare rau, elementul pe care il cautati nu a fost gasit sau a fost sters.Incercati din nou"....? (mai mult)
Vreau nume pentru. mess.cu carct spc fara site:|fnd
vreau sa imi fac un abonament delfin 4 (4.17 Euro/luna) la orange si am citit ca daca suni de ex la taxi, se baga la cost si nu iti ia din minutele incluse in abonament. Este adevarat? Ce ar trebui...? (mai mult)
raspunsuri urgente si cat mai multe va rog! e o fata la noi in clasa care ma enerveaza (e pitzipoanca)! Ia manipulat pe toti colegii sa fie contra mea...va rog mult sa-mi dati idei de a o face de? (mai mult)
Daca vreau sa devin spion, sa lucrez sub acoperire ce facultate ar trebui sa urmez? mersi anticipat:)
Daca a plecat cineva azi de dupa masa cu masina din Germania cand ajunge?
Cum dau medali?
Ajutor am de facut la chimie un referat despre medicamente nascute din ierburi
Cum pot sa imi parolez calculatorul...va rog, ajutati-ma, e urgent si nu stiu cum... vreau sa il fac sa fie parolat de fiecare data cand il deschid, sa introduc parolaaa, stiti voi. Ofer funditaaaaa+? (mai mult)
Imi puteti da si mie un site unde pot urmari " Numai Iubirea" ca am gasit dar se intrerupe intruna! :) Multumescc
La ce va uitati la TV?
Jocurile care merg la ps2 merg si la ps1?
Jake and blacke ii joaca doar o persoana sau sunt doua persoane ca frati gemeni?
Vreau sa stiu cum se afla coeficientii la formulele chimice rezultate in urma reactilor(combinare, descompunere, inlocuire si schimb). Mai simplu:Profa ne cere sa afla coeficientii dar eu nu stiu cum.Are...? (mai mult)
Imi spuneti un soft ca sa i scot pe uni de pe mess... aveam unul si puteam sa blochez si idul pe 24 de ore
Pot arde paduchii cu placa de par? nu glumesc plzz rasp serioase si nu radetzi!:((( FUNDA =((
Buna:* vreau si eu sa imi fac un id nou. ceva idei? ma numesc Claudia sau puteti sa folositi si Elly. dau fundita:*
Deci vreau sa imi schimb numele la yahoo messenger 10 :d si nu pot sa dau sa imi apara la toti acelasi nume. x_x cum fac.:|
Am un laptop acer aspire 5920, care se deschide da nu se vede nimic pe ecran, am incercat sa-l bag pe monitor si nu merge nici asa. ceva variante?
Cum sa aflu nr.de la o cartela Oringe? Fundaaa...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
RaicuIleana întreabă:
AsgaardSephiroth întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!