TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Informaţii Utilitare

Informaţii Utilitare

• 1997
  • 1998
  • 1999
  • 2000
  • 2001
anonim_4396
în 7 Iunie 2011 |

Sunt in clasa a VIII-a si mai sunt 2 saptamani pana la evaluarea nationala. Daca cineva si va rog din suflet stie daca subiectele propuse sunt afisate pe internet sau poate sa mi le dea va rog mult.:X Id:...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
lungu_4406
în 7 Iunie 2011 | lungu_4406 întreabă:

Spuneti-mi si mie daca pe un laptop packard bell imi merge gta 4. Va rog mult ajutati-ma.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iunie 2011 |

Unde pot vedea emisiunea lui dan diaconescu din 31 mai 2011? era legata de cazul elevului Dinu de la Sf Iosif...va rog, cine-mi face rost de filmare primeste fundita, pe bune :)

2
Răspunde Raportează
Vlad9371
în 7 Iunie 2011 | Vlad9371 întreabă:

dati-mi si mie un manual despre cum e facuta bomba c4 si ce ingrediente trebuie ca am nevoie de acest manual. Si mai vreau un alt manual care este scris in el istoria c4-ului (adica de cine a fost...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Captive
în 7 Iunie 2011 | Captive întreabă:

Deci...Referitor la Hellios2 cine joaca si stie sa imi faca cont.Pe site nu merge...Imi da tot textul dat la intrebarea anterioara(Registrierung fehlgeschlagen: bitte alle Felder richtig angeben Alle Felder? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
dendendenis
în 7 Iunie 2011 | dendendenis întreabă:

Sal TPU. Imi spuneti va rog oare ce senzatie ai daca ai catalepsie si te trezesti in mormant? Stiu ca nu ati trait asa ceva dar va intreb de curiozitate. Dau funda

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iunie 2011 |

Deci profu de mate o zis ca imi da media 6 daca imi calculez ce nota imi mai trebuie sa imi iese 5.50 (notele sunt : 5, 4, 6, 5, 7, 5 si in teza 5) imi spuneti (si calcula) ce nota imi trebuie sa imi...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
alyboss1
în 7 Iunie 2011 | alyboss1 întreabă:

Salut am o intrebare cand intru pe metin 2ro si vreau sa-mi creez un caracter scrie "nu poti crea acest caracter" nu stiu de ce voi daca stiti raspundeti.

3
Răspunde Raportează
Captive
în 7 Iunie 2011 | Captive întreabă:

In ce limba e textul de mai jos? Mi-l poate traduce cineva?:D Registrierung fehlgeschlagen: bitte alle Felder richtig angeben Alle Felder sind Pflichtfelder unde müssen ausgefüllt werden.

27
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iunie 2011 |

Deci profu de mate o zis ca imi da media 6 daca imi calculez ce nota imi mai trebuie sa imi iese 5.50 (notele sunt : 5, 4, 6, 5, 7, 5) imi spuneti (si calcula) ce nota imi trebuie sa imi iese 5.50...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
GW1521
în 7 Iunie 2011 | GW1521 întreabă:

FUNDA Vreau sa ii trimit unui prieten din Bucuresti o suma de bani. Ce pot face ca sa ajunga banii la el, Ce modalitati am?

4
Răspunde Raportează
sscorpionu63
în 7 Iunie 2011 | sscorpionu63 întreabă:

Buna ma ajuta cineva cu informatii despre taxa poluare a fost modificata sau ce se mai asteapta

1
Răspunde Raportează
RiskofDeath
în 7 Iunie 2011 | RiskofDeath întreabă:

Maine merg la bazin si vreau si eu sa aflu cum sa ma protejez de radiatile ultraviolete care imi afecteaza pielea, am si ulei de protectie, dar vreau sa mai imi dati voi un sfat:X funda:X

3
Răspunde Raportează
Alișa00000000000
în 7 Iunie 2011 | Alișa00000000000 întreabă:

Buna TPU:*, ce exercitii sa fac pentru a numai fi cocosata?:([funda]

3
Răspunde Raportează
vasy24
în 7 Iunie 2011 | vasy24 întreabă:

Am deschis un radio pe FastCast4u.com si nu stiu sa pun melodii va rog ajutor la vasile_angel96@yahoo.com Ofer dj:D si funda:d

1
Răspunde Raportează
seby10
în 7 Iunie 2011 | seby10 întreabă:

Cum sa downloadez melodii pe calculator? am cautat peste tot dar ...nimic...ajutati-ma si pe mine plz:)

2
Răspunde Raportează
SummerDays
în 7 Iunie 2011 | SummerDays întreabă:

Vreau si eu un site de unde sa descarc sau sa vad rezolvarile la subiectele de bac informatica(pascal)2007, va rog frumos! Dau funda!:)

1
Răspunde Raportează
Poison0fL0v3
în 7 Iunie 2011 | Poison0fL0v3 întreabă:

Vreau totii Sfintii din calendarul crestin-ortodox, luna mai. [cre aveti acasa uitatzi-va pleaze si spuneti-mii! 1 dau fundA!

2
Răspunde Raportează
Maariiaa
în 7 Iunie 2011 | Maariiaa întreabă:

Bună. Vreau să îmi schimb telefonul mobil. Vreau să îmi iau un telefon mobil nou cu touch screen, cu o marcă bună și destul de performant(să aibă touch-ul bun, nu dinăla care se strică...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
liveplus
în 7 Iunie 2011 | liveplus întreabă:

Bunaaaa TPU! Am o intrebare mie imi place mate-info( mai ales info) dar nu stiu ce pot devenii daca merg la facultatea de Informatica? PLZ funda!

4
Răspunde Raportează
МŶĶÁŶ
în 7 Iunie 2011 | МŶĶÁŶ întreabă:

Aveti idee de proiecte in limba engleza despre egipt? Un site cu imagini sau informatii pentru proiect.

4
Răspunde Raportează
lungu_4406

Am mai pus odata aceasta intrebare dar ce icare mi-au raspuns nu m-au lamurit. Un coleg mi-a spus ca a vazut pe internet ca in spania la politie este un bugatti veyron, ferrari enzo si audi tt. Totusi...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
PerfectAngel
în 7 Iunie 2011 | PerfectAngel întreabă:

stiti ca este un site cu care poti sa te uiti de exemplu pe PrimaTv online la ce este atunci la tv. Stie cineva cum se numeste site-ul? Funda pentru cel mai rapid raspuns.

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iunie 2011 |

Repet intrebarea... Ziceti-mi niste metine private care sa aiba arme epice si armuri +site-ul de download si de register FUNDAAAA![+vot]

1
Răspunde Raportează
werewolfbruno
în 7 Iunie 2011 | werewolfbruno întreabă:

Cum pun fetisoare sambitoare (galbene) ca la mess.La comentarile de la TPU?

2
Răspunde Raportează
Lollypop
în 7 Iunie 2011 | Lollypop întreabă:

Stie cineva daca se mai fac plimbari cu barca sau cu vaporul in Herastrau? Nu am mai fost de cativa ani si am zis ca poate merg vara asta si mi-ar placea o mica plimbare cu vaporul sau cu barca. M-ar interesa...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
lungu_4406

Un coleg mi-a spus ca a vazut pe internet ca in spania la politie sunt si mercedes slr mclaren, ferrari enzo, nissan quasquai, gran turismo, audi tt, audi q8, q6, r8, chrisler, bugatti veyron....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iunie 2011 |

Ziceti-mi niste metine private care sa aiba arme epice si armuri si sa fie no hamachi.Si site-ul oficial unde sa imi fac cont...

2
Răspunde Raportează
FeFy`
în 7 Iunie 2011 | FeFy` întreabă:

Am nevoie urgent de ajutor. Am un id care i-am uitat parola, eu stiu sa raspund la intrebarile alea care ti le da, si stiu si codul postal, data nasterii, doar ca mie imi trebuie alt email si nu mai...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
sasukefan
în 7 Iunie 2011 | sasukefan întreabă:

Sall cum dau funda?

27
Răspunde Raportează
Oana_2509
în 7 Iunie 2011 | Oana_2509 întreabă:

De cateva zile inccerc sa mi adaug pe blog gadetul fallowers si nu imi apare.Imi spune ceva de genul " Ne pare rau, elementul pe care il cautati nu a fost gasit sau a fost sters.Incercati din nou"....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Icss
în 7 Iunie 2011 | Icss întreabă:

Vreau nume pentru. mess.cu carct spc fara site:|fnd

3
Răspunde Raportează
klausss
în 7 Iunie 2011 | klausss întreabă:

vreau sa imi fac un abonament delfin 4 (4.17 Euro/luna) la orange si am citit ca daca suni de ex la taxi, se baga la cost si nu iti ia din minutele incluse in abonament. Este adevarat? Ce ar trebui...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
deliamy
în 7 Iunie 2011 | deliamy întreabă:

raspunsuri urgente si cat mai multe va rog! e o fata la noi in clasa care ma enerveaza (e pitzipoanca)! Ia manipulat pe toti colegii sa fie contra mea...va rog mult sa-mi dati idei de a o face de? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
tweety_8071
în 7 Iunie 2011 | tweety_8071 întreabă:

Daca vreau sa devin spion, sa lucrez sub acoperire ce facultate ar trebui sa urmez? mersi anticipat:)

8
Răspunde Raportează
alexa6808
în 7 Iunie 2011 | alexa6808 întreabă:

Daca a plecat cineva azi de dupa masa cu masina din Germania cand ajunge?

4
Răspunde Raportează
sasukefan
în 7 Iunie 2011 | sasukefan întreabă:

Cum dau medali?

4
Răspunde Raportează
Beatriceeee
în 7 Iunie 2011 | Beatriceeee întreabă:

Ajutor am de facut la chimie un referat despre medicamente nascute din ierburi

1
Răspunde Raportează
13DoXy13
în 7 Iunie 2011 | 13DoXy13 întreabă:

Cum pot sa imi parolez calculatorul...va rog, ajutati-ma, e urgent si nu stiu cum... vreau sa il fac sa fie parolat de fiecare data cand il deschid, sa introduc parolaaa, stiti voi. Ofer funditaaaaa+? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
annemarrie74
în 7 Iunie 2011 | annemarrie74 întreabă:

Imi puteti da si mie un site unde pot urmari " Numai Iubirea" ca am gasit dar se intrerupe intruna! :) Multumescc

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iunie 2011 |

La ce va uitati la TV?

6
Răspunde Raportează
sandersan
în 7 Iunie 2011 | sandersan întreabă:

Jocurile care merg la ps2 merg si la ps1?

2
Răspunde Raportează
ROCKERforever14
în 7 Iunie 2011 | ROCKERforever14 întreabă:

Jake and blacke ii joaca doar o persoana sau sunt doua persoane ca frati gemeni?

4
Răspunde Raportează
waXonwaXoff
în 7 Iunie 2011 | waXonwaXoff întreabă:

Vreau sa stiu cum se afla coeficientii la formulele chimice rezultate in urma reactilor(combinare, descompunere, inlocuire si schimb). Mai simplu:Profa ne cere sa afla coeficientii dar eu nu stiu cum.Are...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
fanepop
în 7 Iunie 2011 | fanepop întreabă:

Imi spuneti un soft ca sa i scot pe uni de pe mess... aveam unul si puteam sa blochez si idul pe 24 de ore

4
Răspunde Raportează
miss_6026
în 7 Iunie 2011 | miss_6026 întreabă:

Pot arde paduchii cu placa de par? nu glumesc plzz rasp serioase si nu radetzi!:((( FUNDA =((

8
Răspunde Raportează
EllysS_4019
în 7 Iunie 2011 | EllysS_4019 întreabă:

Buna:* vreau si eu sa imi fac un id nou. ceva idei? ma numesc Claudia sau puteti sa folositi si Elly. dau fundita:*

3
Răspunde Raportează
crystyan_1879
în 7 Iunie 2011 | crystyan_1879 întreabă:

Deci vreau sa imi schimb numele la yahoo messenger 10 :d si nu pot sa dau sa imi apara la toti acelasi nume. x_x cum fac.:|

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iunie 2011 |

Am un laptop acer aspire 5920, care se deschide da nu se vede nimic pe ecran, am incercat sa-l bag pe monitor si nu merge nici asa. ceva variante?

2
Răspunde Raportează
13DoXy13
în 7 Iunie 2011 | 13DoXy13 întreabă:

Cum sa aflu nr.de la o cartela Oringe? Fundaaa...

5
Răspunde Raportează
  • 1997
  • 1998
  • 1999
  • 2000
  • 2001
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 8 ore

9PM întreabă:

Daca niste hoți s- ar baga in seama cu voi cum ați proceda? Le dați feedback? Sau ii ignorați complet? La mine in zona vad că în ultimul timp se tot fura din magazine, și fete am văzut că ciordesc!...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • RaicuIleana
    trimisă acum 20 ore

RaicuIleana întreabă:

Un bărbat când este sincer și spune adevărul cu o femeie, când e beat sau când e treaz?
    20 răspunsuri
  • AsgaardSephiroth
    trimisă acum 6 ore

AsgaardSephiroth întreabă:

Salutare tuturor. Probabil ați auzit sau citit în mass media că acum doua săptămâni premiul cel mare la loto 6/49 a fost câștigat de un tânăr inginer (30 de ani), care a jucat o varianta simpla...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • Furnicuta000
    trimisă acum 2 ore

Furnicuta000 întreabă:

E adevarat ca cine are iphone nu are chat gpt? Cum rezistati fara el?
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.926
  • Întrebări: 3.953.403
  • Răspunsuri: 17.655.946
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
UEFA Champions League

UEFA Champions League

Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!

Start quiz
Categorii
  • 652.027 Adolescenţi
  • 55.584 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.825 Auto & Moto
  • 144.237 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.068 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.175 Conversaţii