Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Salut, vreau si eu sa fac un schimb de monitoare si vreau sa imi spuneti cei care va pricepeti daca e ok ce fac, am un philips briliance 190cw si vreau sa il schimb cu un samsung syncMaster 940nw, sincer...? (mai mult)
Buna!:) Stiti cumva cum pot sa fac ca cineva sa nu imi mai eticheteze pozele pe Facebook? :) Dau fundita!:)
Ma numesc Ana si vreau sa ma ajutati cu ceva.am de pregatit pentru ora de logica un proiect, de fapt un filmulet cu titlul "ploaia cade pentru toata lumea". suntem o echipa de 7 fete si trebuie sa...? (mai mult)
Care windows sa-mi insatlez/dintre xp? 1. Windows Xp Pro Sp3 Final - Gold Cobra 2.Microsoft.Windows.XP.Professional.SP3.Integrated.January.2011
dati-mi si mie o idee de un proiect care il pot realiza cu colaboratori dintr-o tara straina, este o tema daca puteti in franceza dar nu neaparat[-o
Hey:* deci...:)) pe facebook! Cum sa fac sa nu imi mai apara adresa de email pe profil? Funda;)
Sal TPU care este cel mai vizitat site in Romania? Eu am auzit ca ar fi www.kissfm.ro in fiecare zi are peste 50.000 de vizualizari? Mai este si alt site?
Dau fundita :X persoanei care poate sa imi o aplicatie pentru telefon... care sa poata sa faca ca volumul de la telefon sa se auda mai tare am un lg ku990i si nu-mi place ca se aude incet help xD
Vreau sa imi cumpar un sony ericsson vivaz u5 si as vrea sa cer parerea celor care detin acest telefon este bun de ceva iar cel mai mult ma intereseaza sunetul se aude tare sau nu?
Probleme imprimanta, in spatele imprimantei sunt doua mufe, una conectata la curent, cealalta conectata la calculator, prin doua cabluri. Si s-a stricat mufa care se conecteaza prin cablu la USB. Cum...? (mai mult)
Eu in continuare cred in Spania scolile sunt ca in America. Nu stiu asta este parerea mea. Spun asta pentru ca au economia dezvoltata. Printre primele tari la acest capitol. Astept parerile voastre.
Care windows xp este cel mai bun? La ora actuala 1. Windows xp pack 3 final golden 2. Windows xp pack 3 Student edition 3. Windows xp pack 3 profesional 4. windows xo pack 3 dark edition v7 5.etc Care...? (mai mult)
La liceul Gheorghe Sincai se poarta uniforme? Si daca da, ce uniforme?
Salut TPU. M-am gandit si eu ca as putea sa imi cumpar o placa video. Dar nu prea gasesc compatibila cu memoria ram.La ce ma refer? Memoria ram are DDR 400 si eu m-am cam orientat pe o placa cu DDR 3,...? (mai mult)
Buna TPU am un telefon nochia 1800, 1700 si am radio si si am casti si mere castile dar cand dau pe radio im bazaie si cand dau la optiuni scrie setare frecventa si e setat la 87.50 la cat trebuie sal...? (mai mult)
Ce aveti toti cu ``Sfarsitul lumii``? De unde ati mai scos`o ca va veni ba azi, ba maine ba raspoimaine :|?
Am vazut ca mai toate sursele de la emag au conectori de 4, 2 pini, da majoritatea ventilatoarelor au 3 pini, atunci unde se baga?
Am un ventilator cu intrare de 3 pini si molex, ma intereseaza daca aceasta sursa are asa ceva : http://www.emag.ro/surse/sursa-atx-delux-450w--pDELUX450W
Voi puteti da logout pe facebook sau sa jucati jocuri?
Este adevarat ca sambata ( 21.mai.2011 ) este sfarsitul lumii? :|
Caut windows xp foarte bun, ma refer la xp
Ziceti-mi si mie 5 parabole(nerezolvate:D)!:)
La sursa asta dela emag : http://www.emag.ro/surse/sursa-atx-delux-450w--pDELUX450W#ocazii cate ventilatoare, coolere, pot pune?
Un prieten de al meu are o imprimanta Lexmark S300 si el si-a reancarcat cartusul negru, iar acum cand vrea sa scoata ceva la imprimanta ii zice sa inlocuiasca cartusul, si apare o eroare cu...? (mai mult)
As vreaa si euu niste nume de id; de hi5; de la numele meuu; sau ceva de genuu, sa fiie mijjto rauu, va roog mullt, daca aveti ceva ideii, ziceti-mii,:X
am si eu o intrebare ce priveste facultatea de educatie fizica si sport, in special cea din suceava. m-ar interesa sa intru si dupa cum am citit are sectie de kinetoterapie si motricitate care m-ar...? (mai mult)
Buna AM vazut ceva ft ciudat Cica pe 21 mai vine ziua Judecatii adica sf lumii http://stirileprotv.ro/exclusiv-online/bizar/afisele-care-anunta-sfarsitul-lumii-au-ajuns-in-romania-foto.html http://stirileprotv.ro/exclusiv-online/bizar/ultima-teorie-judecata-de-apoi-vine-pe-21-mai-afla-la-ce-o
Cum fac sa blochez un site si sa pot sa il deblochez decat cu parola? Funda garantat promit
Buna Am un intel core 2cpu procesor 4300 1.8ghz, 2gb rami, placa video GF 7600. Am windows 7 ultimate pe 64 biti, si vreau sa-mi bag microsoft windows xp professional sp3 integrated january 2011...? (mai mult)
Fiecare cablu(adica mufa) care iasa din surasa de pc are 12v?
Cine imi poate spune cum salvez un video in format mp4 din programul pinnacle studio 14 funda+ vot
Nu stiu cum sa imi mai aranjez parul:D il am cam scurt, putin mai jos de umeri dati-mi si mie idei, va rog sau macar cum vi-l prindeti voi funda:)
, a fost un teatru in orasul meu si trebuia sa mergem cu scoala si sa strangem de la fiecare cate 3 lei.Eu uitasem acei 3 lei.Si eu nu am putut merge la teatru ca nu aveam acei 3 lei.Si domnul...? (mai mult)
ce puteti sa-mi spuneti despre tel nokia 5230? e bun, merge bine?
Buna ziua TPU am achizitionat un blackberry 8320 si am o problema i-am scos bateria azi sa bag cartela in el si dupa ce am bagat iar bateria imi arata pe ecran o baterie taiata cu o dunga rosie. cand bag...? (mai mult)
Va rooog mult de tot sa imi spuneti cat puteti de repede de unde pot sa comand pe internet vopsele la tub? Intai sa va povestesc de ce:doamna invatatoare a spus ca sambata(21-5-2011) vom avea ora deschisa...? (mai mult)
Am vazut un super telefon cu 1 milion. Dealerul mi-a spus ca imi face contract + garantie + fara rate. Sa am incredere? In magazin unul din ala il cumpar cu 3-4 milioane. Si e magazin cu telefoane 2hand...? (mai mult)
Va astept cu pareri, opinii si sugestii pe : http://lyrica-rosalyn.blogspot.com/ Deci ce parere aveti?
Am un motor Gilera DNA, si am probleme cu el de ceva timp. Acele probleme sunt ca nu se tureaza motoru, de cand i-am schimbat pompa de apa nu se mai tureaza normal, i-am schimbat setul, am incercat...? (mai mult)
Cum o cheama pe utilizatorul pufulet in realitate?
Inainte sau dupa nr de telefon se pun niste numere care sa apara lipsa numar. puteti sa mi le ziceti?
Voi ce stiti este permisa vanzarea de diferite obiecte pe TPU? Am vazut cateva articole deschise in care pustii vand diferite "chestii". Eu imi amintesc ca am deschis odata un topic de asta si mi-a fost...? (mai mult)
Ventilator sau Cooler, merge la sursa?(ma refer la sursa goala, fara sa fie ceva bagat in unitate in placa de baza, hdd, etc) asa normal sa bag sursa in priza si sa bag cooleru sau ventilatoru la conectori...? (mai mult)
Am cumparat acest ventilator de carcasa de la emag priviti : http://www.emag.ro/ventilatoare_/ventilator-deepcool-xfan-80l-80x80x25-mm-led-albastru--pXfan80L si vreau o sursa care sa se potriveasca la...? (mai mult)
As vrea un tutorial photoshop in care sa imi arate cum pot sa imi pun imaginea langa o vedeta!
Cum este la Olimpiada cititorului, în comparaţie cu Evaluarea naţională în educaţie? Mai uşor, mai greu... Merci. :)
am nevoie De Muzica House! din astea cu bass si smechere Cele mai mUlte si mai misto Iau FUnda!
spuneti va rog cum sa dau denumire la site-ul meu, mi-am instalat joomla si am facut un site dar nu stiu cum sa-i dau un nume. este scris localhost/joomla, dar as vrea sa-i dau vreo denumire www...? (mai mult)
Am un Atestat de competente profesionale nivel mediu de programare. Iti ofera acest atesta calificarea in programare?
Desi nu primesc raspunsuri la intrebari am sa mai incerc odata. A luat cineva vreodata tichete cu reduceri de npe net? gen kuponiada, deal fever? sunt reale? sau?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!