Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Saltu imi poate zice si mie cineva unde intru sa vad cati ram, giga am in pc? ca nu-mi merge sa-mi bag Windows 7 doar Windows Xp :(( plz ajutati-ma lasati-mi mesaj aici sau contactati-ma pe YM :...? (mai mult)
astazi pot merge in pantaloni scurti sunt cam 22 sau 23 de grade este prea frig? Help me!
Stie cineva sa-mi zica si mie un traseu bun pentru off road. ceva asa mai challenging, nu doar zguduiala.
Care sunt programele care imi trebuie pentru a vedea ceva pe net fara probleme. FUNDA
Imi mai scrie si asta: The certificate is not trusted because the issuer certificate has expired. The certificate will not be valid until 11/14/2010 4:00 PM. De ce imi apare asta?! Nu merge niciun browser...? (mai mult)
|funda| + |VoT| Cand deschid pagina de gmail pe browserul Google Chrome imi apare asta si imi blocheaza siteul. Această pagină web are o buclă de redirecţionare Pagina web https://mail.google.com/mail/?hl=ro&...? (mai mult)
Hello :) va rog sa ma ajutati. De o saptamana am dat teza la romana si dupa aceea am obervat ca imi cade parul.,... ce pot sa fac pentru a nu imi mai cadea...va rog ajutati-ma. funda!
Stiu ca am mai pus intrebarea asta, dar nu am primit nici un raspuns. Deci cine stie cand e ziua portilor deschise la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu? Eu stiam ca pe 1 iunie, dar...? (mai mult)
Cine stie ce inseamna stiinte socio-umane? Astept raspunsuri pentru ca vad mereu la liceee si nu stiu ce inseamna!
Cum postez un filmulet pe youtube?
Sal TPU vreau sa-mi iau un telefon...sa aiba mp3, camerade cel utin 3 mp, internet, si sa fie cu butoanele asemanatoare blckberry-ului (asta nu e neaparat)spuneti-mi cateva telefoane de genu asta...:)? (mai mult)
Cine stie cum pot schimba imaginea de fundal a unei melodi... stiti cand o pun pe telefon imi apare o imagine referitoare la fisier. Stiam eu de mult cumva cu arhiva...arhivam fisierul si imi? (mai mult)
Hi TPU! vreau si eu content manager plus pentru trainz 2006... dau funda de unde il pot lua:D
Buna ziua am windows 7 si de curand am vrut sa imi bag internet wirlees cuu roter wirlees. bun am cumparata pieasa si am conectato dar nu mi-a mers am mers la magazi si miau zis astel:windows tau nu este...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta si pe mine? Mi-am luat de curand telefon nou, LG GS290. Nu inteleg nimic, parca nu-mi merge nimic la el, imi apar multe iconite pe ecran, nu stiu cum sa le sterg, ...? (mai mult)
Buna la toti. am si eu o intreebaree;;) cum vi se pare laptopul' Dell Latitude D610... daca are cineva. poate sa imi spuna. cat de bun e? sau chiar daca n'are.:-? fundtiza :x
Stiti cumva vreun site de wallpaper-uri?
3 funde pentru cine ma ajuta! [adica fac 3 intrebari speciale...] Cat costa o veioza cu 3 faze? de aia, daca o atingi se deschide la lumina mica, apoi mai atingi data lumina medie mai atingi o data? (mai mult)
Cine stie cand e ziua portilor deschise la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu? Eu stiam ca pe 1 iunie, dar nu stiu la ce ora! Cine ma poate ajuta? Dar la Colegiul National Gheorghe Sincai?...? (mai mult)
Trebuie neaparat sa folosesc functia if conditia fii ca elevii sub media 5 sa fie cu negru iar daca au peste 5 sa fie cu rosu Si chiar nu gasesc cum sa fac. Va rog ajutati-ma Cine ma poate ajuta add...? (mai mult)
Trebuie neaparat sa folosesc functia if conditia fii ca elevii sub media 5 sa fie cu negru iar daca au peste 5 sa fie cu rosu Si chiar nu gasesc cum sa fac. Va rog ajutati-ma Cine ma poate ajuta add vasile_angel96@yahoo.com...? (mai mult)
am o problema eu am 1.70 - 1, 71 si la admiterea la liceul sportiv trebuie sa scot inaltime 1, 75 cum sa scot? helpp me:))
mi-am facut o noua adresa de yahoo si cand imi trimite un mail sa activez cont la matin2, 4story din astea imi da Yahoo! Mail Beta va fi disponibil în curând! Yahoo! Mail Beta nu este încă...? (mai mult)
Cum pot sa imi albesc dintii mai repede? fara dentist... Funda
Cu ce se poate indeparta piatra de pe o vaza de cristal?
Dc mi se stinge pc-ul in timp ce lucrez la el, si imi apare un fond albastru si un scris alb? E din cauza windows-ului? Funda!
Cine imi zice si mie cum schimb skinu' blogului? ca habar nu am. ma bate blogu
Sal TPU. Maine va fi un concurs la chimie si cred ca am proiectul castigator dar imi lipseste un element f imp numit gheata uscara (dry ice). Cunoasteti cumva un magazin de unde sa pot lua imediat? Ms si...? (mai mult)
Cum se cheama chestia aia care o pui pe mana si poti lovi mai tari din fier.stiti voi e folosita cateodata pentru box cand triseaza unii si la wrestling
Ma puteti ajuta si pe mine? 1kW=? 1MW=? 1uW=?
Ce personalitate din trecut(din Anglia)cunoasteti?
Spuneti-mi si mie ramurile turismului Romanesc:D Funda.
Cine imi poate spune si mie ce inseamna semnul acesta "}{"? Dau fundita dar va rog sa imi spuneti si cum se da o fundita (acum mi-am facut contul si nu prea stiu cum se face:|)
Buna am de facut un atestat despre plansee din lemn si nu gasesc documentatie va rog ajutati-ma
Voi ce ati alege dintre telefon [nokia e63. adica un fel de blackberry]. sau alte lucruri. gen... [ ex. haine, accesorii.]. De ce? Multumesc; x
La cosmote la serv clienti (1234) ca sa nu stau sa vb cu robotu, ca sa dau sa vb cu un reprezentant carei numarul, care-i codu dupa 1234. Si sa nu imi zice-ti sa astept ca-mi zice ca nu zice, am incercat...? (mai mult)
am 16 ani si as vrea sa imi pun aparat dentar fix, am fost la mai multe cabinete din Timisoara dar pretul depaseste 800-900 euro. Stii un cabinet unde pretul sa fie mai rezonabil? Dauu funda!
Imi puteti da detalii despre comuna Brahasesti. -eu nu gasesc nimic.
Heii:)) Mi-am schimbat parola la hi5 :). Si am pus numarul meu de telefon. in fine. Am salvat si dupaceea, nu s-a mai conectat. Cred ca am gresit ceva. As mai putea afla parola? MENTIONEZ: Id-ul cu care...? (mai mult)
Cine raspunde coorect primul primeste fuunda...: -2+{[-3*(-4)+70*(-39) - (+70)] :12 }=?
Mi s-a spart display-ul la telefon! Cam cat ar costa repararea pentru un LG KP501?
Toti santem constienti ca exista Dumnezeu, am invatat ca fiecare om isi creaza singur drumul in viata dar daca citim Biblia vedem ca s-a scris deja din Vechiul Testament ce trebuie sa se intample in Noul...? (mai mult)
Ce ochelari au protectie mai mare de soare? Cu UV400 sau UV350?
Hey! urasc cand cineva cere sa isi faca temele pe TPU. de aceea, intrebarea mea este: stie cineva un site cu formule la mate[mai ales la geometrie] pentru ca profa ne-a pus sa afcem fise cu toate formulele...? (mai mult)
Cand este sfarsitul lumii?
Buna TPU.va rog frms :x. am si eu nevoie de o scrisoare amicala sau familiala., DAR SA NU FIE PREA LUNGA >SCURTA. va rog, dau funda:X:X:X
Buna TPU vreau sa stiu toate detaliile prin care se face o pagina de net dau funda +vot!;)
Cum transform o melodie din format mp3 in wav? ce program sa folosesc?
Am un aparat mobil, si imi iese o masea " de 12 ani", cand beau, mananc scot si pun aparatul, ma doare extrem de tare. Ma apuca plansul. Adica, efectiv, imi dau lacrimile. Iau Nurofen si mi-am pus...? (mai mult)
As dori si eu niste statusuri de pritenie care sa se termine cu ceva de genu "oare chiar merita?" daca nu mere si fara :p cel mai frumos status fundita
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!