Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Cum trimit unei persoane pe messenger microfonul meu? precizez ca merge dar n ustiu pe ce sa dau :D fundita desigur :p
O intrebare mai mult pentru barbati: vreau sa stiu care e cel mai bun producator de bormasini, demolitoare, ciocane rotopercutoare etc?
Stie cineva ce cintece noi mai are acum copilul de aur?
Hei! stie cineva vreo chestie tare ceva, ca sa te lasi de fumat vreun secret ceva?
Buna TPU. Detin un radio pe www.radioakkey.tk cum fac sa pun mai multi dj? De exemplu de la 12 la 13 sa fie unu de la 14 la 15 altul? cce trebuie sa fac?
Ce parere aveti... e bun windows-ul Deluxe 2010? ce avantaje are.are ceva special? dau funda?!
Imi puteri spune si mie cateva nume de facultati de actorie din Bucuresti si detalii despre ele? de ex:cati ani de studii se fac, ca taxe trebuie sa platesc etc. FUNDA:D
Cam cat costa in medie un cartus de imprimanta de tipul FINE 510 negru pentru o imprimanta de tipul Canon MP 250? Al meu nu mai functioneaza tocmai corespunzator.Si daca stiti as vrea sa-mi spuneti cam...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutaati! ziua celei mai bune prietene a mea din lume e pe 19 mai si nu stiu ce sa ii iau cadou. Ce asi putea sa-i iau avand in vedere ca stilul ei e de skater dar vrea sa fie emo a si face...? (mai mult)
Salutare! Ştiu că era un site care uploadai o poză şi îţi băga efectul acela de pencil paint (desen în creion). îl ştie cineva?
Dati-mi si mie poze cu Justin Bieber(noi)!
Care este cea mai scumpa placa video din lune?
Ce sa aleg dintr-o excursie de doua nopti cu colegi, sa stam pana tarziu sa discutam, sa spunem povesti de groaza sau sa imi cumpar ceva ce imi doresc mult de tot.
Ce coeficiente la casele de pariuri a fost anult trecut la Final champions league...(bayern-inter).
Brasoveni, am o mica intrebare pentru voi : Cum e vremea pe la Brasov? Mai e zapada, chestii? Pls raspundeti, urmeaza sa plec la Brasov si as dori sa aflu aceste informatii inainte. :) Mersi!...? (mai mult)
Imi poate sugera cineva un screen recorder care sa poate inregistra si muzica sau un program cu, care pot atasa la un videoclip muzica?
Ceaiul verde ajuta la slabit?
Cutiuta cu minuni de la oriflame ce poate face? E buna pentru cosuri sau unghi?:-? la altceva nu o pot folosi numai daca e buna la una din astea sau pentru decolteu... dati-mi exemple pentru ce o pot folosi? (mai mult)
!---FUNDA---! Care imi dati literele gen : ă ţ... toate pls. ca nu le am la tastatura de la laptop. !---FUNDA---!
spuneti-mi si mie informatii despre religia catolica.
Ce inseamna mai exact Spam? un fel de virus? Va dau fundita :)
Puteti sa imi spuneti cum pot flooda un server etc.cu ce program? Nu vreau raspunsuri imbecile.(Raspunsuri demne de citit.)
Cat costa un memorator de romana? Si cu aproximatie e bine, ca nu stiu cati bani sa iau la mine :)) Va dau funda
Caut jocuri pc care sa mearga pe 2 GB ram 2.1 GHz AMD Athlon (tm) 64 processor 3200+. Mie imi plac gen gta. nfs. shooter. Dau funda >>!
Ce va sugereaza expresia "a fost odata ca niciodata"? Ca am un exemplu in manual. Stiu ce sugereza, dar nu stiu sa explic in cuvinte.
As vrea sa stiu si eu in legatura cu adunarea numerelor intregi! Daca e cu + scriem semnul celuri mai mare sau celui mai aproape de baza? Si la Scadere cum e? Funditaa!
Sall.Deci, mi-am instalat internetul pe telefon (Samsung S5230) si as vrea si eu sa stiu cum pot sa intru pe messenger de pe el.Plsss...FUNDA;) pup;)
Trebuie sa fac buletin saptmana asta. ce acte trebuie sa am la mine?
cine imi spune cum trebuie sa trimiti un desen la revista 'Bravo Girl!"? si sa imi dati toti pasii necesari, cum ar fi:-daca trebuie sa il trimit prin posta sau pot si prin E-mail; -ce date...? (mai mult)
Doare rau daca imi fac un pierce asa:http://mommywhatsthat.blogspot.com/2009/08/i-mentioned-my-smiley-piercing-in-my.html smile pierce:-s sunt hotarata sa mi-l fac.si nu am nevoie de nu stiu ce teorie....? (mai mult)
Saluuuut la toti! am si eu o problemma. amm un telefon nou samsung corby txt 3210. si am net pe mobil, am aplicatia shMESsenger. si dau sa se conecteze si imi spune sa verific setarile internetului...? (mai mult)
Cum sa imi leg bandana? Stiu cum o leg de gat, dar am vazut ca unii o poarta si pe mana, pe picior... Dau funda-Multumesc!
TPU ce se sarbatoreste de 1 mai?
Care e diferenta dintre vafa si folie de tort comestibila(in legatura cu torturile)/chiar nu inteleg... dau funda
Imi puteti spune cum sa invat doua nimfe o femela si un mascul(femela e mai rea)cu mine ii am din ianurie. funda vot
Cine are activation code pentru cyberdefender(early detection center 3.0)plz ca mi-a gasit vreo 50 de virusi din care 4 mai periculosi! va rog mult funda.
Ce programe de descarcat, in special muzica, folositi?
Cine imi zice si mie cum se numesc toate schemele lui randy orton? de ex(dropkick) etc...
Cum pot afla termenele limita pentru depunerea dosarelor la liceu? Sunt in clasa a 8-a si vreau sa stiu pana cand pot sa duc actele la liceul respectiv. Dau funda pentru cel mai folositor raspuns.
Vreau si eu neaparat un interviu despre Bleach cu Tite Kubo
De ce nu este bine sa mirosi pasta croectoare?
Hey! Putin ajutor va rog! Cum imi schimb numele pe facebook? va rog, urgent! Funda & multumesc!
Cam cat costa un Lg Optimus One?
(este cam aiurita) exista fantome sau adica vii s-a intamplat ceva rau. va rog povestitim. Funda:*.
Salut, am un LG KP502 Cookie si la orice filmulet care il bag cu cablul de date imi zice "Neacceptat, iesire" cum sa bag filmulete pe el? ajutati-ma :D
Sunt noua. Vreau si eu sa stiu daca de exp am rasp la o intrebare bine si acea persoana imi da fundita. La cat timp de la raspuns dat de mine primesc fundita? fundita:X \
Hey! Dati-mi un top cu numele liceelor din Bucuresti [nu toate-majoritatea] de la cele mai bune la cele. mai putin bune :D Promit : funda +/ vot!
stiti voi un program de marit pozele, dar nu cu lupa ca se distruge calitatea si vizibilitatea fotografiei. Un program unde o maresti dar nu se schimba claritatea
Ce fructe nu-s acide?
Ce cadou sa ii iau unui tip :are 12 ani si ee greu ca nu mai e nici de jucarii dar nici de chestii gen cana sau ceva personalizat sau in fine ce dai la un om de 25 de ani. A si sa intre in pretul de 50...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
RainWind întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?