Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Salut cine im, i zice si mie cum descarc videoclipuri de pe youtube dau funda+vot va rog
Imi explica si mie cineva ce e cu defragmentarea?
Am un router zyxel p-600 si vreau sa stiu ce perimetru poate sa acopere reteaua wireless(metri)
[Funda] Am nevoie de un sfat. Pe Farmerama nu am decat doua MD si am ajuns la nivelul 21 si vreau sa construiesc un adapost nou (oricare ar fi), din acelea la care ai acces la nivelul 21. Intrebarea este...? (mai mult)
Asa vrea si eu sa stiu daca xp sp3 este acelasi cu last xp
As dori sa fac comenzi de pe ebay si amazon cu card paypal. Ma puteti ajuta? cum se face un card paypal? si de asemenea am auzit ca trebuie sa iti faci si un cont paypal. parintii mei au carduri mastercard....? (mai mult)
Pot sa imi maresc rami din BIOS? sau macar sa iau de la hard si sa pun la rami sau sa fac overcloking astea sunt informatiile despre PC:http://img840.imageshack.us/img840/373/30774057.png
Cine poate sa imi spuna de unde pot sa cumpar tabla de aluminiu in Timisoara. Multumesc anticipat!
Daca iti faci cont pe Youtube, platesti?
pe mes tot primesc acest site http://turl.ca/photos552 de la prieteni,. am intrat acolo pe site si aimi aparuse un virus. dar l-am sters. iar ei imi spun ca nu il trimit ce se intampla?
sistemul meu daca il dau la normal sau la maxim gajie / de ce?
Stiu ca am m-ai pus intrebarea asta. Dar cei care mi-au raspuns nu m-au lamurit. Spuneti-mi si mie marcile de masini fabricate in spania.
Buna ziua am si eu o intrebare: am primit un e-mail de la campania de premii si mea spus ca am chistigat 20. ooolei este adevarat sau aunt doar mistouri din partea oamenilor care nu au ce face? va rog raspundeti-mi...? (mai mult)
:))))) as vrea si eu sa va intreb ceva in concursul ala de pe disney cu stelele chiar functioneaza? si ce se intampla daca ai 5 stele? funda+vot :-h
Pot sa imi maresc rami din BIOS? sau macar sa iau de la hard sau sa fac overcloking astea sunt informatiile despre PC:http://img840.imageshack.us/img840/373/30774057.png
Voi ce bloguri aveti? Funda pentru cel mai reusit blog :x
Spuneti-mi si mie va rog ce pasi trebuie sa fac la virtualdub ca sa unesc filme daca ar fi si un videotutorial mai bine. mersi.
vreau sa va intreb ceva, am un telefon sony ericsson u10i, cand eram in reteaua vodaf puteam sa ma uit pe youtube, dar acum am cosmote si cand intru imi spune ceva d roaming si nu mai pot...? (mai mult)
Ce sa fac sa nu imi mai fie somn noaptea?
De ce imi da numai 1 termite la desktop games?
AJUTOR! Mi s-a ars blitul de la aparatul foto, am nikon l110 si nu stiu ce sa fac. Se poate schimba? daca da unde?
Cumpar telefon samsung j700, sau display de samsung j700...are cineva?[ nu vreau site`uri sau ceva de genu`. caut doar un telefon care are vreo defectiune si ii merge display`u].
Am un ps3 mode 3.60 240 gb memorie ne demodat adus din Italia.De aseara nu i-mi mai da voe sa joc jocurile online imi apare asta[error has bim occurred 80023121] cine sti de ce va rog ajutati-ma
Dintre cei care au gusturi, credeti ca sunt ok culorile pentru acest site la care lucrez de ceva timp : www.pokeronlineromania.net?
Va rog sa imi spuneti sincer daca va place designul acestui website? www.remionline.org
Buna TPU. de ce oare nu ma lasa pe TPU sa rasp la intrebari? imi spune ca mi-a trm ceva la adresa de email si nu `mi trm nimic.cine ma ajuta si pe mine sa pot raspunde la intrebari funda:X
Ce amperaj trebuie sa aiba incarcatorul original pentru nokia 5800 xpressmusic?
As dori sa intreb unde anume pot sa cumpar/sa dau comanda la foi comestibile pentru tort (imagini ce se pun pe tort), prin Oradea?-fara sa comand intregul tort?
cum pot afla cati mb are cardul meu de graphica? graphic card...
Am windows 7 as dori sal schimb cu un windows vista sp1. Cine stie de unde il pot lua cu tot cu licenta si sa fie original. Daca nu un sait de pe care sal scot :). Dau funda!
Buna! as vrea s-mi schimb look-ol dar nu stiu cum ajutati-ma va rog!
Salutare cum se numeste chestia aia care se pune pe fata ca sa nu mai fie recunoscut cum pun la copii astia de la tv?
Am primit cadou niste cercei. dar nu pot sa-mi dau seama, daca îs din aur alb sau argint. Aurul alb are ceva inscriptionat?
Imi puteti spune va rog frumos cum sa invat beat box, chiar vreau si imi doresc sa invat si am vointa dar e greu pot face beaturi dar nu pot tine un ritm.Multumesc
Ce stiti despre situl http://www.zumzi.ro/? Ati comandat vreodata? E cioaca? Dau si funda :* O seara placuta :)
Cat e un metru de tequila, adica cati ml?:D
Am o problema la facebook nu mai pot sa adaug prieteni dau pe adauga prieten si imi scrie ceva si pot sa dau numai accept dau funtzita si vot
Care sunt trasaturile personajelor in Povestea lui Stan Patitul de Ion Creanga, va rog mult, funda!
De unde se iau artificii in metin2 dinamik?
am pus un bilet la pariloto( pariuri sportive) iar echipa pe care am pariat eu ca bate a fost egalata in minutul 92. am pierdut biletul?
Cum fac coronita impletita de una singura va rog ajutati-ma ca ma duc la o fata
Cum se pune parola la inbox [la telefonul sony ericsson w302]? fundita :>
Va rog ajutor, cum pot face sa gasesc pe kissid.ro un ou ascuns la descrierea unui utilizator, din cele 30. 000 de profile se afla o imagine cu un ou, va rog ajutati-ma sa il caut repede!
Va place TPU? Daca da de ce?
Cei care jucati imvu daca mi-as lua o caracatita mica ce nume sa ii pun.
Hey! Buna! Va rog sa ma ajutati! Cine are cont pe lady popular si nu-l mai vrea sa-mi spuna parola si userul, dar nivelul sa fie mai mare de 7! va rog! urgent! va implor! sunt membra noua si am nevoie...? (mai mult)
Ciao! cum imi schimb parola la mess? ca nu pot sa dau ca mi-am uitat-o ca nu mai stiu rasp. la intrebarea aia de siguranta. si vreau sa o chimb.plsssss.cine imi explica cel mai bine prim. fundita:o3
este adevărat http://www.rador.ro/info.shtml?cat=634&news=119671? dacă da, ar fi super :x voi ce credeţi?
Stie cineva daca pot pe net sa-mi fac un arbore genealogic dar cu mosi stramosii vechi de care eu nu stiu?
Cine imi poate spune websiteuri cu concursuri online
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!