Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
spuneti-mi si mie niste site-uri de unde pot juca Snooker online...cu inregistrare. Funda si Vot!
Ziceti-mi un program de overcloaking si dati si link :D. Dau funda
Vreau sa stiu cum pot face overcloaking la rami? adica sa iau 2 GB sau cat se poate de la hard si sa adaug la rami. Astept raspunsuri. Multumesc si dau funda pentru cel care va functiona din cate am auzit...? (mai mult)
Vreau si eu un link de download pentru driverul audio Realtek ACL888. Am Win 7.
Ce sa fac in seara asta am trebuie sa cant la cor si imi simt gatul uscat parca mi se taie vocea? ce sa fac? ce sa iau? va rog frumos ajutati-ma lumea se bazeaza pe mine
De ceva timp mi-am adica acum o luna jumatate mi-am facut un site pe ucoz.com. Lam editat i-am facut tot dar nu am mai intrat si acum zice ca site-ul nu a fost gasit.Am inteles ca site-ul a fost blocat...? (mai mult)
Cum se numeste melodia in care canta un barbat: stranger, stranger... e putin mai veche dar e faina, dau funda
La HTC Desire, cum aş putea să blochez un număr de telefon? Adică când mă sună să nu poată "răzbate" la mine.
vreau sa-mi iau si eu sims-ul de la cineva. Credeti ca imi afecteaza cu ceva calculatorul? Cine il mai are ce parere are despre el?
Umm...cand incepe scoala? Miercuri sau Marti? Ca mi-a zis o fosta profesoara ca vacanta s-a prelungit cu o zi...
Cum se numesc melodiile de acest gen : http://www.youtube.com/watch?v=0_W7fMSBeJg, adica cele din filmele fantastice, jocurile gen wow, tot ce tine de fantastic, Dau funda!
Imi poate spune cineva pe facebook unde are cineva profilul si unde scrie sa il adaug la prieteni? dau funtzita si vot
Hello TPU, imi spune si mie cineva, daca aveti, cati MP (megapixeli) are camera JVC- modelul GZ-MS90E. Pe camera nu scrie si in cartea cu specificatii nu am prea inteles multe deoarece e in germana:)...? (mai mult)
Este adevarat ca incepem scoala pe 27 aprilie? Am auzit de l cineva ca am incepe pe 27 nu pe 26. Dau funda pentru cel mai sigur si concret raspuns!
Imi puteti da o formula pentru - sinus(x/2) si cosinus(x/2). exista macar? :d
Hey tup daca am descarcat nero, cum descarc muzica pe cd? Cine ma ajuta are fundita+vot.
Imi spuneti cum se foloseste facebookul cum contactez pe cineva? dau funtzita si vot
cum revin de la yahoo/mail/ beta la mail clasic? dau funda
Maine se poate spala sau este sarbatoare?
ieri am pus un juramant, si m-am tot intrebat ce s-ar intampla daca il incalcii? Nu e vorba ca as vrea sa-l incalc dar asa de curiozitate. (Juramantul a fost pus in realitate nu virtual ). Fundita....? (mai mult)
Mi-am făcut blog pe wordpress.com. Știe cineva cum pot adăuga taguri la fiecare pagină? Deci nu sunt postări (unele după altele). sunt pagini. Mulțumesc!
Salut, cum pot face sa nu se mai ridice prostia aia cand intra cineva pe mess sau sa nu mai arate cand schimba statusul?
De unde pot sa-mi comand (de pe net) articole vestimentare cu Justin Bieber?
Cum fac sa castig bani dupa fiecare click si cateva siteuri de incredere va rog
Cum pot ajunge de la Ghencea la Parcul Tineretului? -un mijloc de transport Ratb
Cine stie unde il gasesc pe goo paes in metin2 ro is in regatul rosu pe leonis.
Care e diferenţa între discurile DVD -R şi DVD +R, poate să-mi spună cineva?
Am o problema la mesaje la yahoo am yahoo beta si nu mi se poate trimite mesaje? dau funtzita si vot
Heiiii pana la urma cand se incepe scoalaaaa. funda
Vand Heelys ORIGINALE la 90 lei am dat 230 lei pe ei cine e interesat sa ma contacteze la Y! M cezarus_99
Dupa parerea voasta care windows e mai bun pentru pc ( nu laptop)? Vista sau XP sp3?
Cine stie de ce in calendarul ortodox nu este trecuta Sfanta Mucenita Iulia Fecioara 16 iulie?
Mi-am luat un PlayStation portabil slim acum câteva zile. Încă nu am apucat să îmi cumpăr card de memorie, dar m-am documentat cât de cât. Dar, am o întrebare.Cardul SanDisk Memory Stick Pro...? (mai mult)
Pe ce site-uri pot gasi POEZI DE PASTI?
Din greseala mi-am uitat parola de la telefonul (fisierele mele si mesaje nu pin) Samsung Corby va rog stiti cum pot sa fac ori sa sa sparg sa nu o mai am ori sa o aflu va rooog dau fuuunda mareee
Este adevarat ca se reincep orele scolare de miercuri?
Cei pasionati de snooker...este un site parca, pe care poti sa le pui intrebari comentatorilor. Cum se numeste?
Buna TPU :*. Care telefon credeti ca este mai bun Nokia 6300, Lg kp500 sau Samsung c3300k? Argumentati :*!
Buna :*. Am telefon Samsung c3300k, si am nevoie de niste jocuri Java ( download fara virusi). Fundita :*
Ce pot sa fac de paste in afara de a sarbatorii cu family?
E un buton la tastatura cu o luna pe el (standby). Si ce inseamna stadby? Cum iesi din standby si la ce foloseste aceasta functie? Funda
Salut ziceti-mi si mie niste momeli pentru caracuta in afara de rame, insecte altceva ce pot sa il fac eu cu mana mea acasaa funda
Saalut ce e luna aia de la tastatura am un buton si e ca o luna dar nu stiu ce e dau funda
Neataaa! >:D< Vreau sa stiu ce semnifica mersul pe sub masa la biserica. Pui niste flori pe masa... Iar masa trebuie sa fie plina de flori. Dar ce semnifica?
Am citit o carte mai demult in care era vorba de un copil nascut de o prostituata la un bordel.Copilul acela isi povestea viata in cartea respectiva. Imi aduc aminte numele unei prostituate (Silvia) dar...? (mai mult)
Cu ce pot vedea arhiva de la messenger din C? am incercat si cu word si nu merge.
Daca mi-ai pune o intrebare care ar fi aceea?
Cum fac si eu sa culeg tutun in jocul the west?
Cum imi pot configura telefonul la PC prin bluetooth?
Ce s-a intamplat cu Cupa Spaniei pe care a castigat-o real madrid si a ajuns sub rotile la autocar. Sergio Ramos a spus ca e bine cupa. Astept parerile voastre.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)