Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Cum pot deveni Expert TPU? Care spune bine si corect ii dau
Cum pot trimite un mesaj scriu mesajul si imi apare afisul acela care scrie: Atentie! Pentru a trimite acest mesaj, este nevoie sa confirmi adresa de e-mail. In acest scop, un e-mail a fost trimis...? (mai mult)
de ce atunci cand vreau sa las comentariu imi apare"Pentru a posta acest raspuns, te rugam sa confirmi adresa de e-mail folosita pentru contul TPU.ro Pentru a retrimite e-mailul de...? (mai mult)
4. De unde kpot cumpara ochelari Wayfarer?
Ce credeti despre oamenii care spun ca cititul este pentru tocilari?
Am nevoie de un program care sa-mi faca zoom la video(doar la o portiune) si sa pot dupa accea salva videou` facut cu zoom pe particica accea. Se poate? Exista asa program? Funda serios chiar am nevoie...? (mai mult)
Windows 7 ii da o nota calculatorului. Am inteles ca nota "generala" este de fapt nota cea mai mica de acolo (in cazul meu grafica) - 3, 1. Cum pot sa imbunatasesc astea ca sa primesc o nota mai mare? Mai...? (mai mult)
Unde e Burger King in Timisoara?
Metode de copiat? Stiu ca stii! Impartaseste-ne si ai folositor, de asemenea, dam si fundita! :X ►◄
mi-am adus aminte de un sunet asurzitor. E un tiuit subtire. dar nu il mai gasesc care imi da un link corect arre FUNDA
Nu mai mi a venit menstra din 20 februarie.:| ce pot sa am mentionez virgina...am menstra de la 9 ani iar acum am 16. ce pot avea
Spuneti-mi si mie cati km de autostrada are ucraina?
Mi-am reinstalat windows-ul si as vrea sa stiu daca pot sa fac rost de un fisier cu niste parole salvate in mozilla, semne de carte si multe altele din alte programe. Mentionez ca am Windows 7 si inainte...? (mai mult)
Cum pot sterge un album de poze[gol] pe facebook?
Cine are telefonul LG KS360, cat costa?
Are cineva idee ce firma de paza asigura securitatea spitalului Bagdasar din Berceni?
Am si eu o problema cu pc. Si inainte si dupa ce am reinstalat windows, daca intru pe youtube, trilulilu, 220 sau orice alt site sa vad un videoclip mi se blocheaza si isi da restart.stie cineva care-i...? (mai mult)
Cand a avut loc unirea mica si unirea mare?
Puteti sa ma ajutati? care este cea mai reprezentativa organizatie internationala?
Cum as putea sa vand 2 albume cu timbre vechi de colectie? Funda+Vot
Spuneti-mi si mie programul autobuzului E8 Timisoara.
Salut am windows vista ultimate si la proprietatile calculatorului spune ca windowsul aste valabil 30 zile! ce trebuie sa fac! o sa-mi dispara windowsul dupa 30 zile. urgent!
Am un laptop pe care este instalat windows xp si am incercat sa il conectez la internet. netul e prin cablu nu e modem. la calculator merge perfect dar la laptop nu merge, arata ca s-a facut conexiunea...? (mai mult)
Exista vreun site de unde aflu cu imi merge internetul?
Buna! Ce este diferit intre Linux si Windows? Care este mai bun? Nu prea le stiu, dar ce fac aceste 2, ca am auzit multi si la servere de CS ca unu are Server pe Windows si unu le Linux, cu ce...? (mai mult)
Se poate scrie pe DVD-uri cu AIHAO gel ink pen? dar cu pixu`?
Vreau sa incep scoala de soferi din iunie, fac 18 ani pe 22 iulie, intrebarea este urmatoarea: pot sa dau sala inainte cu o luna de a face 18 sau trebuie atunci? Iar orasul dupa ce devin major sau cum...? (mai mult)
Salut, am si eu adobe photoshop cs 2, iar acum cateva zile am instalat un driver de la monitor. Bun, l-am instalat, toate bune, iar cand sa intru in photoshop, imi zice ceva de monitor ca e defect...? (mai mult)
help nu stiu cum sa imi bag chestii pe telefon(muzica, poze, jocuri)si nu stiu sa descarc poze de pe tel pe calculator prin cablul de date(am samsung corby)
Am de facut un proiect pentru scoala despre un film frumos ( cu mai multe parti ) numai ca eu nu stiu niciun film cu mai multe parti...:( decat Harry Potter dar majoritatea clasei o sa faca despre Harry? (mai mult)
Puteti sa ma ajutati? ce este legea fundamentala a romaniei?
As avea o intrebare. Mi-am instalat team viewer si l-am lasat pe un coleg sa-mi intre in calculator pentru a-mi instala un joc. Daca am dezinstalat team viewer-ul el imi mai poate umbla in calculator?...? (mai mult)
Placa video ati radeon hd 4350 1gb e buna ca performanta deoarece mi-a mers call of duty obs pe 1440x1024 si am 1 gb ram si fifa 2011 la fel si alte jocuri.Am facut o alegere buna sau proasta cand am cumparat-o?...? (mai mult)
Cum pot sa fac sa nu mai primesc emailuri de la o adresa de email ma rog foloesc un keylogger si imi tot trimite email`uri si eu nu mai vreut sa primesc!
Vreau sa stiu si eu cate ceva despre nuantator.Cat dureaza? Pot sa-mi fac suvite sau tot parul, orice culoare? Cateva detalii va rog.
Cum scot un prieten de pe facebook?
mi-am facut un blog pe bloggratis si vreau sa imi pun imagini si un video cum fac asta situ e telenovela.blogz.ro Dau Funda explicati pas cu pas
Cum se obtine efectul acesta la poze?:http://i486.photobucket.com/albums/rr225/stylescrapbook/ StyleScrapbook%203/IMG_6712vintage.jpg ma refer la background. FUNDA
Argintul se amaneteaza (la o casa de amanet obisnuita)?
Vreau sa imi gasesc un loc de munca. chiar daca am doar 15 ani. Puteti sa ma ajutati?
Sall! imi puteti da si mie date despre vestimentatia(moda)in evul mediu. Cum se imbracau nobilii; taranii; oraseni daca se poate cu imagini. Cum se imbracau acestia in Orient; Occident mersi. acord...? (mai mult)
Buna cum ajung la careffour militari din centru? hai ca pana la cora militari stiu sa ajung, cu masina ma duc nu cu ratb.si mai departe de cora militari pe unde o iau? stiu ca tot inainte pe iuliu maniu...? (mai mult)
Care este forma literara actuala a cuvintelor "sentinele" si "seculi"?
Buna, Cine stie cat costa un Samsung S523
Stie cineva daca in altex este un psp auriu cu 599, 90 lei si cu un joc in el? dau funda pentru ceel mai bun raspuns.
Imi explica cineva si mie expresiile: gogosi de matase si sa nu iesi niciodata din vorba mea.
:) Am un laptop dell si ieri l-am conectat la boxe sa ascult muzica, iar astazi cand l-am deschis nu se mai auzea nimic nici la laptop nici la boxe :( Nu stiu ce sa ii mai fac, ma poate ajuta...? (mai mult)
Cum se face sidiuri cu jocuri, poze si altele. stiu ceva dar nu sunt sigur
Cat costa sa reincarc tusul la imprimanta(Hp deskjet 2050)
Nu mai pot sa intru pe contul' de pe youtube pe opera. Ce are? Am intrat pe chrome si merge dar pe opera nicicum. Ce s-a intamplat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba