Joc Runescape de foarte mult timp si am vazut cum a evoluat de la o grafica de rahat la HD. Voi ce parere aveti de Runescape? Cine mai joaca? Eu am lvl 76 si sincer cel mai mult imi place fata de...? (mai mult)
As dori si eu un cod de deblocare pentru lg gt 505.sau programe de deblocat lg
Buna Ziua, As vrea sa va intreb si eu o chestie... Ma am un virus in calculator ca altceva nu poate sa fie si imi dezasambleaza TaskManager si cand vreau sa instalez un antivirus gen Avira, Avg, Avast? (mai mult)
Unde este card-jitsu snow in club penguin?
Unde este dojo-ul de gheata in club penguin?
Salutare! Cine se pricepe la canale de youtube? As vrea sa il fac ceva de genul: http://www.youtube.com/user/mikeANDandre Pe canalul ce l-am spus mai sus daca va uitati in partea din stanga putin mai...? (mai mult)
Am yahoo 8 si cand dau sa dau microfonu imi inchide messu, si trebuie sa ma loghez iar. Daca accept microfonu se inchide messu si trebuie sa ma loghez iar. Ce as putea sa fac ca sa se mai inchida? Precizez...? (mai mult)
Am o problema cu programu de instalat; ; Setup. exe cand dau pe el sa instalez un joc aimi apare o fereastra pe care scrie ca "Ilegal system DLL relocation... THE VENDOR SUPPLYNG THE DLL SHOULD BE COUNTACT? (mai mult)
Buna TPU.Am cumparat un cablu de date pentru telefonul meu.(am telefon LG) Am bagat cabul de date in telefon si calculator si nu merge.Am cautat pe net si scrie ca trebuie un anume CD.Nu stiu ce ar trebui...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie o personalitate (cunoscuta) a secolului 20 ( 1900-1999 :P ) din lume sau din Romania! tnx [funda :p]
Vreau sa invat sa fac parkour dar nu stiu cu ce sa incep?
Bună, Din nou vin cu o întrebare în legătură cu verișoara mea... A participat la concursul Cangurul Matematician și a luat punctajul 137.5 Vă rog să îmi spuneți care este punctajul maxim? (mai mult)
Imi spuneti cum pot sa Imi aflu` parola de la Mess? Pentru ca am uitat`o Dar as vrea un raspuns Concret. Pt cca am incercat sa dau la yahoo__da` nu mai stiu datele care mi le cer:| Va rog Ajutati`maaa:o3` Raspunsu`...? (mai mult)
Salutare Am si eu nevoie de putin ajutor. Care frecventeaza blogurile sau niste siteuri dar as prefera blogurile vreau niste linkuri cu bloguri despre fotografie si design. Mai mult fotografie dar...? (mai mult)
Sunt Bloguri care te fac sa razi, sunt Bloguri cu stiri mondene, sunt Bloguri care "te invata sa faci bani", sunt Bloguri personale, sunt Bloguri de toate felurile... Acest Blog este altfel. Acest Blog? (mai mult)
probleme cu microfonul nu merge(nu se aude, nu ma aude cand vb cu cineva) nu stiu ce sa i mai fac. sunetul in winamp, youtube etc merge doar microfonul nu merge am un amd athlon 2500+ sunet incorporat,...? (mai mult)
cine imi zice si mie cump pot sa instalez un windows xp pe laptop dupa ce am avut win7? nu reusesc deloc... e diferit fata de pc-ul meu...
Ati comandat vreodata ceva de la bonprix? daca da in cate zile v-a venit comanda pentru ca eu am pus-o de 1 saptamana si nu mai stiu nimic de atunci
Cum pun o imagine pe desenul din paint?
Miam schimbat parola la idul de messangers si mi-am uitat-o. Ma poate ajuta cine sau sa imi explice cum pot sa o aflu? plz dau funda la cel/cea care ma ajuta.
Cine imi poate spune cam cat costa un Nokia N97? Dau funda :D
Salut, cine stie cum se creeaza propriul site la urma sa fie. ro, si sa fie gratis, daca stiti aplicatimi va rog un link! Dau funda! : )
Ce se intampla daca scrii No Brain pe Google si dai la Ma Simt Norocos? Nu vreau sa incerc! Am citit niste comentarii pe You Tube si nu sunt favorabile. Nu vreau o imagine, vreau sa imi descrieti...? (mai mult)
Ce pastile imi recomandati pentru raul de masina?
Hei buna, mi-am facut si eu acum un cont pe www.webs.com insa problema mea este ca atunci cand postez ceva, logata fiind imi apare Posted by Aryana on April 14, 2011, daca ma deloghez imi pare Posted...? (mai mult)
Crede-ti ca gasesc aceste carti la biblioteci? va intreb ca vroiam sa ma duc azi sa ma interesez dar ploua :)) http://www.flo-joe.co.uk/adverts/books/cae.htm
Imi ziceti va rog cum pot pe messenger sa imi pot facer un pseudonim ca de exemplu la multi nu scrie id-u lor si numele lor ajustat cu tot felul de: :):* si chesti.Cum pot sa mi`l schimb si eu?...? (mai mult)
Am nevoie de niste informatii si pe internet nu prea gasesc. Este vorba despre crestinii din Africa sau crestinismul in Africa, statistici si tot ce tine de acest subiect. Orice informatie ma ajuta....? (mai mult)
Hey. nu stiti, se pot sterge raspunsurile date de tine? daca da, cum?
Va rog frumos sa ma ajutati nu stiu ce sa ma fac:-ss atunci cand instalez un program pe calculator care ca sa funtioneze are nevoie de net sp ca nu merge sal instalez ca nu sunt conectata la internet dar...? (mai mult)
Ce placa video imi recomandati la un sistem it, dual core 3Ghz, 3Gb ram (ddr2) a?
Ce inseamna a da own la o anumita poza pe sunphoto?
Ce este un IP? Cum se poate afla IP-ul unui calculator?
Twitter-ul este bun? Adica ai ce face pe el? Sau mai bine as alege Facebook?
Cine ma poate ajuta:D, dau funda:X...se poate face o imagine virtuala din mai multe fisiere? dar nu pe un cd. Ca sa ma fac mai inteles. Daca ai o imagine virtuala poti sa o dezarhivezi, dar cum o poti? (mai mult)
Ce se intampla daca pun cerneala de stilou in imprimanta? mi-e frica sa nu o stric dar as incerca...ati incercat careva?
Cand va avea loc relansarea postului TVR INFO?
Sall cine ma poate ajuta mi se restarteaza leptopul din 10 in 10 minute si imi da o eroare blue sceen win32k.sis si parametri aia (Stop:0000x0000...)vreo idee de la ce ar putea fi?
Fundita... ce sa fac ca mi-am uitat intrebarile secrete de la messenger?
Ce sa fac?! Am o probleme cu unu la scoala se tot ia de mine si nu i-am facut nimic rau.De batut nu pot sa-l bat, nici nu pot sa-l intreb de ce se poarta asa cu mine.Colegul meu de banca e vecin...? (mai mult)
Buna ziua am si eu o intrebare!?! Am facut un blog pe blogspot am cumparat domeniu (era in jur de 10 euro/an) si este am meu zic eu.Intrebarea mea este daca pot pune si alfel de reclame decat depe furnizate...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva ce inseamna junk mail? Si unde il pot gasi? Cel mai bun raspuns primeste funda
Unde apelez pentru a nu mai primi apeluri necunoscute, adica sa nu mai poata suna el pe necunoscut, sa ii spuna "casuta vocala" sau ceva de genul celor pe necunoscut.sau unde la setari trebuie sa dau,...? (mai mult)
Vacanta de Paste se ia la sfrsitul saptamanii asteia sau la sfarsitul saptamanii viitoare?
Am un laptop cu web incorporat si nu imi mai merge webul.Imi spune ca webul nu e gasit in sistem. Ce pot sa fac?
Stie careva unde pot gasi in Cluj solutie pentru incarcarea cartuselor pentru tigari electronice? Nu as vrea sa mai fac comanda pe net pentru ca trebuie platit transportul. Daca stie careva vreun magazin,...? (mai mult)
Buna cu as putea sa fac un video cu pozele mele si sa aleg si eu melodia care o vreau pliz ajutor.Multumesc anticipat!
TPU, pe care versiune de modat al PS-ului merge Gran Turismo 4?
E buna de ceva aceasta placa video? http://www.emag.ro/placi_video/placa-video-asus-nvidia-geforce-gt220-1024mb-gddr2-128bit-dvi-hdmi-pci-e--pENGT220DI1GD2(LP)V2 daca nu, dati-mi alte idei, sa fie tot...? (mai mult)
Am si eu o intrebare mai mult pentru baieti.De fapt pentru cine stie cu adevarat.Care marca este mai buna pentru un laptop hp sau acer?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!