Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 20 Decembrie 2025 sunt:
astazi am intrat pe facebook si cand dau sa ma uit la pozele cuiva nu-mi mai apare asa cum imi apareau inainte, as putea sa fac ceva sa se vada ca si inainte? Mai exact inainte se vedeau pozele...? (mai mult)
Ce inseamna daca visezi soricei.(nu incerci sa-i prinzi)? mersi funda
Dati-mi likul pliz unde imi pot face tricolu de la concursul style hannah montana
Stie cineva cumva daca a avut loc extragerea de la tombola iernii de la revista Level? Cine au fost castigatorii?
Caut priteni pe City ville[facebook]...numele meu este Gabytzul Spartacus
Se poate sparge un cont la triburile?
care stiti cateva statusuri frumoasee sa imi dati Si mie va rog frumos. Dau fundita>:D< :-@
Care este cel mai bun translator online? adresa va rog. Funda!
Buna ~ Va rog sa imi dati si mie 2-3 versuri in rime despre nasu mare :) Va rog muuulttttt.:) Multumesc anticipat :) Fundaaa.:x
Se plateste la liceu, sau doar la facultate?
am o nelamurire cu siteul www. SPAM. De cateva zile am cont pe acest site si azi m`am uitat pe niste forumuri in care scriau ca este un spam si ca platile care depasesc 100 $ nu le vei mai primi...? (mai mult)
Buna! Pt telefon samsung GT-E2120! cum deconectez reteaua GPRS?
sunt ramona as dori sa stiu daca voi credeti ca sunt facuta de cineva pentru ca imi merge de un an foarte rau si mie si lui prietenul meu acum sunt si insarcinata dar totul merge pe dos.multumesc? (mai mult)
Hello TPU, Am si eu o problema, mi-am facut windowsul ( xp, Service pack 3), bun am facut si acum incerc sa imi instalez placa video, ( sis 330 mirage ) dar cand sa instalez imi spune : The program...? (mai mult)
Ce este fanbox desktop?:|...am primit mail de la un prieten di lista de messenger cum ca, sa ii il accept ca prieten pe fanbox asta.nu tin minte sa imi fi facut asa ceva dar ma rog.si acum stau si ma? (mai mult)
Funda! imi dati modalitati de aparare la pesti si exemple de pesti care le fol?
Cum pot sa curat monitoareleLCD de cerneala?
Ce sa fac ca sa se pastreze florile vii in vaza cit mai mult? ajutoor: funda!
Cum fac sa-mi pun poza pe TPU?
As vrea si eu ideii...In septembrie o sa am majoratul.si as dori sa fie mai special, adica nu 40/50 invitatii, toti beau ca porcii, si de astea, as vrea sa fie ceva mai deosebit... vreo idee? (fundita? (mai mult)
Cn stie ce trebuie sa fac casa obtin GM pe empiremt2? Funda
Stiti vreun joc gen Cyberfoot sau Brasfoot? Adica jocuri manager mai mici ca marime, sa nu fie online.
La lady popular nivel 7 cum se joaca master mind? explicatia cea mai buna are funda:x
Care are sa imi de`a si mie un link de unde pot downloada un anti-virus full, adica bnu din ala pentru 30 de zile.Sau orice alt anti-virus care stiti ca e bun si isi face treaba.Hai repede am mare nevoie,...? (mai mult)
Pare o intrebare stupida dar...Stiti mi-a aparut ceva in nas ca si o buba sa zic asa si are 2 puncte albe.Nu stiti ce poate fii? Sau cu ce sa dau ceva de la farmacie? Va rog? Frumos? Sa se vindece in max? (mai mult)
Buna TPU am neaparat o intrebare am si eu o problema cu calculatoru cand ma joc sau cand stau fara sa fac nimic imi apare ecranu cu albastru si imi scrie cu alb ceva cu debugging:1...2...3etc ceva de genu? (mai mult)
Pot sa instalez Windows xp pe un Apple G4 10'? Am auzit ca merge doar cu Mac OS
Eu nu am power point si am nevoie de el la scoala, cum il instalez? Va rog ajutati-ma
Am intrat pe power soccer online si cand vreau a joc si dau play imi da erarea:An error occured while updating the game! Unable to parse command: Bad json_cast dau funda
Am sanse sa schimb camera digitala cu una noua daca mi s-a returnat tot defecta din service(razand mi-au spus ca nici nu au "desfacut -o")? cum trebuie sa procedez caci OPC-ul se pare sa nu prea ia masuri?...? (mai mult)
Hei buna TPU:* am un teòefon Samsung S5230. imi puteti spune va rog un sit ceva, cu niste aplicatii faine:) am kutat ff muult:(( dar nu am gasit nimic.:-
Cine a zis "dau regatul meu pentru un cal"?
Cine are cont pe farmerama.va rog sa imi lasati numele voastre...am nevoie de 12 prieteni sa pot cultiva pe pasune ...ms anticipati :-*:)
Spuneti-mi si mie un site de jocuri noi
Cum pot sa iau legatura cu adminii de pe facebook?
Vand combina muzicala sony mhc-rg 270 folosita foarte putin pret negociabil 550 lei, doar cei din arad
As vrea sa imi upgradez PC-ul, ce sfaturi imi puteti da? al meu are 512 mb ram, 2GHZ, o placa video NVIDIA si alte chestii pe acolo :)) va rog dati-mi niste sfaturi...MULTUMESC!
Am virusi in calculator si din greseala am descarcat nu stiu ce program si acum ma atentioneaza mereu ca am virusi troieni. Ce as putea sa fac sa il dezinstalez, pot sa fac asta? Atunci cand...? (mai mult)
Daca habar nu aveti nu va bagati in seama va implor! Sau cu un raspuns din 20 de cuvinte. Sunt in U. K. (Anglia, Marea Britanie) mai exact, si mi-am luat un telefon.si cu cablul USB.il conectez la laptop,...? (mai mult)
Am descoperit in pc programul hypercam.Stie cineva cum pot sa il folosesc sa filmez si sa salvez video? Ofer fundita.
Cum fac sa imi mearga microfonul in windows 7.:D? am laptop:-? si am umblat la setari si nimic:(.
Salut, astazi se implineste o luna de cand am schimbat abonamentul la cosmote, acum am: 1200 minute si 1200 sms-uri in retea cat si 50 minute nationale si internationale. Cand am solicitat sa vad cate...? (mai mult)
Are cineva vreun cont de metin de lvl ceva peste 35 cu cal armat cu iteme bune care nu-l mai foloseste si vrea sa-l dea pe degeaba?
Salut.am net de la upc, in contract scrie ca am vitaza de download 12Mb, iar viteza de upload 2Mb.si eu nu downloadez cu mai mult de 1.3-1.4Mb/s. stiti cumva cum m-ati putea ajuta?
Salut :* mi-ai descarcat teme de pe internet pentru nokia n97 mini si am bagat cablul de date, dar nu stiu in care folder sa o pun :d. dau funda! :x
Vreau si eu idei de desene pentru motto-ul "Sanatatea pe primul loc". De exemplu, o sticla de Coca Cola si o sticla de apa minerala, iar deasupra sticlei de Coca Cola sa scrie ASA NU, si deasupra sticlei...? (mai mult)
Ce acte etc imi trebuie pentru a deschide o fundatie? Dar pentru a deschide o scoala particulara de actorie(gen Pygmalion art-ca sa faca auditii prin toata tara, cei care au trecut auditiile sa faca un...? (mai mult)
Cum pot face un cd cu poze in nero? funda + folositor
Salut mi-am cumparat un fax si imi cere sa completez fax header si your phone number asta l-am completat dar nu stiu ce e fax header
Deci vreau sa stiu si eu cum se face un host local! Am net pe rds ma puteti ajuta va rog frumos ce trbe sa fac sa am un local host pentru serverele de counter-strike
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Solane întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!