Cat credeti ca ar costa un album cu timbre vechi... vreo 120 timbre incepand din 1871 ...astept raspuns de la cei care cunosc cat de cat, timbrele sunt stampilate toate si in stare destul de buna
Mi-am instalat IMVU si am acel tolbar de la acest joc si vreau sa il sterg ca sa nu imi mai apare la mozilla.Cum fac?
URGEEENT! Dau fundita! Votez! orice! Daca imi spuneti cum se poate opri o comanda la Avon plz:o3
Vreau si eu niste idei de nume de hi5. nu prea sofisticate. 8-|. si nu LUNGI! Numele este Chou. Daca aveti idei. va rog. :o3. Eu mi le-am pierdut pe toate.
Daca sunt in romtelecom de pe cosmote, folosesc minutele din retea sau cele nationale? si invers? eu stiam ca pana pe 31.01 sunt valabile :-?
Uitativa la poza si ziceti: http://i1217.photobucket.com/albums/dd382/crcosan19/cats.jpg cum fac sa mearga (asa i-mi apare si la un X-man Wolverine), dar nu mai spuneti-mi sa descarc: Daemon Tools, Java,...? (mai mult)
Cum aflu data la care am adoptat un animalut pe Webkinz? Dau si funda cum sa nu dau dar doar la raspunsurile corecte!
Bună Am un mp4 Well (ăsta: http://buy.mikado.ro/images/thumbs_cache/WELL%20PLAY04-2GB-W-4.jpg ) pe care mi l-am luat acum 2-3 ani şi pe care nu l-am folosit niciodată pentru că nu merge. PC-ul...? (mai mult)
Am un televizor Zander. Mi se tot schimba programele si nu imi mai gasesc programul Disney Channel.Cum sa fac sa readuc toate programele la loc {[(doar daca pot)]}.
Voi cum va puneti pietricele pe telefon le cumparati de la magazin sau le lipiti cate una? Daca le cumparati suneti-mi de unde le-ati luat si cam cat costa.Plase,Funda+Vot!
Am o mare problema friends...Am pierdut cartea noua de matematica. Dar nu asta e faza, nu trebuie sa o dau la profesor la sfarsitul anului.Ma enerveaza faptul ca am dat si 10 lei pe ea, si acum sa imi? (mai mult)
Am nevoie de status de fite. FUNDA
Citez "Mondenii": Si blondele sunt femei?:))
De unde pot sa downloadez jocul "Blade &Soul" pc online.plz ca am am cautat si nu am gasit!
Daca esti nascut pe 11 februarie in ce zodie esti?
Credeti ca Tokio Hotel este pentru cei emo sau punk? Daca da dc?
Royal canin jubior pentru caini pana la cati ani se da?
Stiti ceva statusuri interessante?
Buna vreau sa imi fac un mic tatuaj puteti sa imi ziceti zone unde nu doare asa tare ca de durut tot doare dar sa-mi ziceti unde este mai usor dureros.
Buna am instalat un seven remix xp si un vista inspirat cand am dezinstalat pe amandoua nu stiu ce s-a intamplat sau incurcat sau amestecat nu stiu ce se intapa ce pot sa fac? seven remix xp si vista inspirat...? (mai mult)
Bunaziua, Cum ajung expert TPU?
Nu mai pot scapa de internet explorer 7, folosesc chrome, am dezinstalat explorer si tot mi se deshide pe explorer tot felul de publicitate de la jocuri pagini aiurea, , , , , cum scap help me plzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...? (mai mult)
1. Cand intru in Counter strike si ma duc la Options si dau pe OpenGL imi apare o eroare in care imi scrie: The specified video mode is not supported. The game will now run in software mode. Ce sa fac sa...? (mai mult)
Buna am instalat un seven remix xp si un vista inspirat cand am dezinstalat pe amandoua nu stiu ce s-a intamplat sau incurcat sau amestecat nu stiu ce se intapa ce pot sa fac?
Cine stie cand apare championship manager 2011
De ce mi se face condens in camera? De veo 2-2 luni de cand s-a racit vremea, am observat ca peretele de langa geam. mi s-a murdarit si e tot timpul umed. ce pot sa fac? Mi se distruge tot peretele...;? (mai mult)
mai am o intrebare poate ma poate ajuta cineva i-mi caut nepotul Szőke florin nascut la Bv cred ca are in jur de28 ani va multumesc
Buna TPU am o imprimanta Canon si acum mi-am reincarcat cartusele atat cel color cat si cel negru. Cand le-am pus din nou in imprimanta cel color merge si cel negru nu, mi se precizeaza ca este gol....? (mai mult)
Am luat un Motorola C261 si am bagat cartela de Cosmote in el. Imi cere o "parola auxiliara". Ce e aia si daca stiti cum se rezolva?
Buna exista ceva program de a modifica poze adica sa puna in spatele pozei un fond de exemplu o culoare rosie ca atunci cand isi fac clasele 1-8 poze sau a 12 Funda!
Bunaaa, cate credite imi da crizantema la barn buddy?
Dau FUNDA VA rog ajutati-ma facandu-va cont pe linkul urmator: http://www.fribiz.com/referrer/alexovi1995 Dau FUNDA
Plizzz imi dati un cont de lvl 1 pe hardcore metin2? dau funtzita
De ce nu se pot downloanda softurile gratuite
De ce fratele meu nu poate sa isi atinga picioarele fara sa le indoaie? rasp.
Cum sa schimb limba la photoscape? mersi
Ce cantareste meimult un kg de pene sau unul de aur
De ce cere toata lumea funda? Nu am de mult timp cont pe site-ul acesta si am observat ca aproape la fiecare intrebare lumea cere funda. Ce rol are funda aia? Beneficiezi de ceva daca ai cat mai multe funda?...? (mai mult)
stie cineva cam cat costa battlefield bad company 2 sau medal of honor in carfur sau in altex sau in cora?
Hei. imi poate explica si mie cineva ce inseamna "a da apa la soareci "?
Cine imi da ceva site-uri in care casesc teme pentru LG KP501 COOKIE PINK? plspslpslslps:8 mrs >:D
Cum pot sa pun youtube pe telefonul meu LG GU280 Popcorn?
Unde pot sa-mi fac reclama la o melodie? De exemplu www.rohiphop.ro, Altele mai stiti?
Salut am auuzit un cantec la radio ce spunea asa:wer you gon'a go? wer you gon'a go? wer you gon'a sleep tonighit? era cantaat de o femeie, parca! va rog sa-mi spuneti si mie cum se numeste!
Cum dau flod la un server de metin2? Spuneti-mi am nevoi urgent!
DAU FUNDA! Care e varsta maxima la care se poate face o rata, la Domo sau Altex?
Prin ce difera Dipliner de Eyeliner? Care este mai folositor, mai eficient si mai bun? Multumesc!
BUna TPU, cum imi bag magie la metin...de unde imi puteti zice am auzit ca ori o cumperi ori o iei de la cineva dar nu gasesc de unde. Sunt pe lumea aia albastra lv13. Cum pot oare sa o bag? funda
Tastatura mea a luat-o razna.Cand dau pe y imi apare z cand dau pe: imi pare Ş ce sa fac? Dau funditsă.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului