Cum pun o melodie intr-o filmare, sa zicem ca filmez cu aparatul digital si nu vreau sa se auda sunetul care a inregistrat si vreau sa se auda o melodie preferata din pc, dau funda si vot celui care ma...? (mai mult)
Stiti cumva ce program de editare sa folosit pentru videoul http://www.youtube.com/watch?v=m2gSQJNR8eo? dau funda
Daca ma uit la tv pe http://www.programe-tv.eu imi ia bani? multe raspunsuri
Ce pot sa fac in photofiltre mai misto? fundita... :d
De ce unii se socot mai tari decit alţii? dati-mi un raspuns haios va rog,
Deci am placa video HD si Lcd Full HD si am un cablu care l-am bagat de la placa la lcd care are mufele de HDMI, asa intreabarea mea este cu aceasta mufa de HDMI merg jocurile mai bine se vad mai clar...? (mai mult)
Ce riscuri sunt daca fumezi? cum trebuie sa tragi din tigara? trebuie intru-n anumit fel
Buna!:) As vrea sa stiu in ce ani a domnit Regina Nefertiti! Am tot cautat dar gasesc date diferite!:D
Se poate sa trimit bani pe Lady Popular de pe un cont pe altul? Daca da, cum?:D Multumesc!
Am înţeles că la,, vampir,, se mai zice şi,, blood,, în afară de,, vampire,,. Care formă e mai corectă?
Avem la fizica sa facem un proiect despre telescop in power poin si nu stiu cum sa-l fac?
Cam cat costa o vioara(cu goarna)si... e greu de invatat sa cand adica de greu stiu ca e putin da e dificil rau? iau pana in 700lei o vioara cu goarna
Imi spuneti va rog niste jocuri care se pot juca in doi. adica unude la tastatura, altul de la gamepad. sa fie gen: sport, racing...
vreau sa oragnizez impreuna cu niste prieteni o noapte de Gaming si Jocuri. Imi puteti da niste idei de niste jocuri pentru PC interesante in multiplayer si niste idei de jocuri gen(monopoly, ...? (mai mult)
Salut am facut un forum gen comunitate despre cs -mt2-wow-warcraft3-PhotoShop Adresa este: http://virtualpc21.forums-free.com/ caut Owneri helperi elite member admini etc pentru detalii id micul_devil...? (mai mult)
Deeeci. Vreau sa va rog sa'mi spuneti si mie cum pot sa ajung pe Pucheni. pe la targu ocna, crasnaa pe acolo :D. [ P. S. stau la resita ]. funda :X.
Cum faceti in photoscape sa inserezi o parte sa ti`o arete color si restul alb-negru ca nu gasesc nu inteleg help :D dau funda :D
Hey! am si euj nevoie de un rebus despre carbon... va rooogg imi trebuie. funditaAAA:x:x:x
cum pot decoda un nokia 2330? e pe vdf! dar nu la service, poate cineva sa ma ajute. multumesc
Salut cine se pricepe sa lucreze in platforma MYBB il rog frumos sa ma ajute si pe mine cu ceva daca se poate :). Putem lua legatura la id`ul meu de messenger : bogdan_deejay10@yahoo.com. Multumesc anticipat...? (mai mult)
As vrea sa stiu ce parere aveti despre aceste 3 job-uri pe care le vreau cu medie de 8.64 cls 5. 1)om de afaceri 2) medic veterinar 3) avocat... Daca din aceste trei sunt pentru mine pot ridica? (mai mult)
Funda**** eu joc farmerama pe hi5 dar nu stiu parola cand mi-am facut contul de farmerama pe hi5 mi-a cerut decat numele, imi trebuie parola sa fac rost de un tractor, am incercat si parola de la hi5...? (mai mult)
Care telefoane cu touchscreen vi se par cele mai bune? :D
Vreau urgent un hack miss bimbo! Cine ma poate ajuta sa-mi lase un mesaj! Pupici celor care raspund!:*:X
Cine ma poate ajuta cu niste filme foarte tari de comedie?
Fernando Torres vs Iker Casillas Cine alegeti? Poze Torres : http://sp8.fotolog.com/photo/40/39/7/satzi_oihane/1214828324139_f.jpg Poze Casillas : http://girlslovesoccertoo.files.wordpress.com/2010/02/iker-casillas.jpg...? (mai mult)
Stie cineva cate DLC-uri sunt pentru jocul Smackdown vs Raw 2011?(daca il joaca cineva.)am jocul pentru ps3 am si am auzit de 2, dar oare vor mai aparea?
Ce ma pot juca cu varamea? da nu pe calculator! cele mai bune raspunsuri... FUNDA!
Vreau si eu un server sau mai multe servere de metin2 dar PVM Adica grele chiar foarte grele sa ajungi lvl 65 greu ...Multumesc FUNDITA
cum pot transfera un euro dp abonamentul meu pe cartele unei prietene? suntem amandoua pe vodafone;) dau fundita:X:X
Cine ma poate ajuta sa fac rost de un hack la farmerama, miss bimbo, lady popular... E cel mai tare! Va pup pe toti cei care ma ajutati! Pupici:*:*:X
Hei prieteni am o problema...cand descarc online o carte si vreau sa deschid folderul imi apar tot felul de semne si litere in loc sa apara scrisul normal. ce trebuie sa fac sa imi mearga va rog ajutati-ma? (mai mult)
De unde pot sa descarc IOD STIE TOT? Sau tot acest gen de jocuri!
Buna vreau sam schimb stilul si daca aveti cateva siteuri de haine pentru mine sau frizuri va rog! dau fundita...;)
Heihappy Am sters prgramul de sunet straight face Si trebuie sa instalez iar cd-ul! straight face Si eu nu mai gasesc cd-ul! Megre trimis pe mess prg? Sau sa il iau dupa net? Va rog ajutati`ma! Fundaa!...? (mai mult)
Care stie niste jocuri frumoase pe net (fara download)precum zoo mumba farmville etc. etc? DAU FUNDA PS.sa fie cu ferma animale ceva amuzant;)
Stiti cumva studiouri in Craiova cum e in bucuresti HaHaHa Production? Dau funda xx
Sall funda ce programe gen Nero stiti? urgent, va rog:)
ma puteti ajuta va rog cu cateva raspunsuri pentru un rebus cu miste sinonime pentru:punct arheologic=din 3 litere incepe cu S si se termina cu T; decrete de altadata tot asa A si se termina cu...? (mai mult)
Nu pot intra pe google.com. Cv help?
Ce faceti de craciun? ( ce ati facut)?
Slaut tuturor.Joc metin 2 si ink ma mai intreb daca mi-am luat caracterul cel mai bun. eu sunt Sura,, Care este cel mai bun caracter la metin 2?
Hei! cum pot transfera un euro dupa abonementul meu pe cartela unei prietene? sunt pe vodafone plz :) fundita :X
Hei:) Am sters prgramul de sunet :| Si trebuie sa instalez iar cd-ul! :| Si eu nu mai gasesc cd-ul! Megre trimis pe mess prg? Sau sa il iau dupa net? Va rog ajutati`ma!
Cine imi zice si mie niste retete de dulciuri facute in casa. Dau fundita pentur celmai gustos?
:) Eu sunt in clasa a9a la un liceu din Targoviste cu profil mate info, iar pe semestrul al 2 lea as dori sa ma mut la un alt liceu cu alt profil. Problema e ca nu stiu ce medie ar trebui sa...? (mai mult)
Cum fac cand primesc un mass sa il trimit la toate persoanele? Dau funda
Deci, mama mea s-a suparat pe o prietena de-a mea si a certato. eu m-am impacat cu ea si ea isi face revelionul si ma invitat la ea iar mama a spus ca ma lasa sa imi fac revelionul cu fete dar nu...? (mai mult)
De ci pentru incepat am nevoie de direct x 7.0 pentru a insatala programul de la un joystick ( volan ) acesta merge si neinstalat dar, nu vibreaza, si de ex in jocul gta vc pedalele functioneaza doar...? (mai mult)
Unde imi pot crea propriul forum/site/blog in care sa imi uploadez un fisier de cca 450 MB? :) Multumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
oceanoflove întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?