Vreau si eu parerea unor persoane care joaca la pariuri sportive sau care urmaresc fotbalul englez. Am bagat la pariuri un bilet cu 20 meciuri (din erapa de ieri din Anglia prima liga si a doua....? (mai mult)
Stie cineva de unde pot sa cumpar sims 2 de la ce magazin sa daca pot de pe net sa-mi ziceti un site sau ceva va rog!
Exista vreo posibilitate la mess sa aflu daca cineva a citit ofline-ul pe care i l-am lasat? e urgent va rog. multumesc :*.
Sal TPU. Daca la BranBuddy cand cineva vrea sa imi fure plantele si este prins de caine.bani aia care ai pierde cel care incearca sa fure unde se duc? imi pica mie bani aia? sau? fundita
De ce e eroare la metin2fan?
Care imi zice si mie cum fac sa nu mai am jocurile de la bigfish cu timp. FARA A LE PLATI! funda!;)
Spuneti-mi si mie ce pot sa fac super tare spuneti-mi cel mai misto lucru pe care pot sa-l fac in photofiltre. fundita...si toti pasii daca sunteti draguti! :*
la metin2fun pe care l-am descarcat de pe http://www.metin2fun.ro arata ca merge sa intru si pe metin2tim ro asa e? fundita!
Deci eu am avut antivirusul "ESET NOD 32", dar mi-a expirat.:|:|:((. Cum pot sa-l reinstalez? Dar fara sa iau virusi! Sau alt antivirus sa-mi instalez dar sa fie bun! Si daca s-ar putea sa nu mai...? (mai mult)
Ce-i pot face unui joc la care cand intru in el, nu mi se vede nimic [cred ca e data rezolutia prea mare]. E un joc pe steam, si nu pot intra la setari din alta parte decat daca intru in el... si nu vad? (mai mult)
Buna TPU. Vreau sa ma lamuriti cu ceva. De ce scartaie zapada sub bocanci?
Neata TPU! vreao sa oragnizez impreuna cu niste prieteni o noapte de Gaming si Jocuri. Imi puteti da niste idei de niste jocuri pentru PC interesante in multiplayer si niste idei de jocuri gen(monopoly,...? (mai mult)
Un prieten are 4 la dioptrii poate da de permis?
Am instalat The Battle for Middle-earth (tm) II, un joc de strategie puteti cauta pe net informatii.Am inceput sa joc prima misiune am indeplinit cateva obiective si deodata imi moare armata si...? (mai mult)
Ce nume pentru counter strike faine stiti?; x. cele mai frumoase primesc funda:*
Unde gasesc sepci de papperi in timisoara? nu din U-man :-j
Caut nokia c3;;) cine are si cu cat il da? [timisoara]
vreau sa imi deschid o afacere online, mai exact am gasit un site de pe care cumpara cursuri in limba engleza cu drepturi de revindere si as vrea sa le cumpar si sa le vand departe. Dar pentru asta...? (mai mult)
Imi poate spune cineva daca posta romana se deschide de maine sau doar de marti? Dau funda
vrea sa stiu si eu cum se numesc barcile acelea care au motorul(elicele sunt foarte mari) deasupra apei si stai pe un scaun...stie cineva? si daca se gasesc in romania? multumesc!
Cum castigi ZooRoni pe Zoomumba?:D...si codurile alea bonus cum le pot afla? Dau funda:)!
Am vazut mai demult la tv un site unde as putea sa vad bucureti sau viena sau alte tari...capitale orase localitati etc.Cum se cheama site Fuunda! # Urgetn:O3
ro! Intrebarea mea este. Caut un Nokia 5228 (adica as dori) sa cumpar. Puteti sa imi recomandati un site cu preturi pana in 500-600lei sau chiar mai putin! Skippy(Alex)
Cum dezinstalez skype?
Ce credeti? Counter stryke 1.9 se vede aproape la fel ca cs source?
Cum pot ca la winodws vista sa-mi pun pe ecran in dreapta ceasul calendarul...
Stie cineva cum pot intra cu un LG Kp500/1 in telefonul alcuiva si sa vad melodiile imaginile folosind bluetooth ?
Bunaa! Sunt Diuu. as vrea sa stiu daca pot face cu cineva schimb de postere?! Eu doresc cat mai multe postere posibile cu Justin Bieber! In schimb va pot da postere cu oricine dorinti! Ma puteti contacta...? (mai mult)
vreau sa va intreb: daca aveti id de vedete straine dati-mi si mie pls...am si eu unul miley cyrus da cica camera web e stricata mie mia dato si brusc a zis ca e stricata ciudat destiny.miley33
sa trec direct la Subiect, deci:peste cateva zile este ziua matusii mele...are 30 de ani dar nu stiu ce sa ii cumpar sau ce sa ii fac(manual) ca si cadou, dati-mi niste idei va rog. cel mai? (mai mult)
Ziceti-mi si mie niste programe de comunicat precum yahoo messenger dar pentru yahoo nu pentru aim sau skype sau altele... app in windows xp! dau fundita si voot!
Stie cineva de unde pot sa cumpar acumulatori tip AA care sa tina mult, pentru aparatul foto?
De cate ori pot sa sterg un dvd RW?
Unde as putea invata? In casa este zgomot, lumea se cearta, vorbeste tare, etc (nu este o atmosfera calma) si nu ma pot concentra deloc. Incerc sa invat si dupa cateva randuri pe care le citesc, mi...? (mai mult)
Cand ii pastele in 2011? :)
Am si eu nevoie de emailul cuiva care lucreaza la yahoo. ma poate ajuta cineva?
Dar este greu la proba scrisa sau orala ca si eu am medii de 10 la engleza numia ca am emotii?
Ok deci! ma intrebam daca ar fi sa castig o licitatie ( aici http://eu.bidhere.com/ sau aici http://www.licitatiibomba.ro/ ) cu 2 lei chiar daca produsul costa 1000 lei. Il primesc la pretul cu care am...? (mai mult)
Imi puteti da niste detalii despre fac de zootehnie? multumesc
Sistemul meu de operare are o problema si nu pot sa-mi instalez alt windows decat din bios. Imi poate (arata) spune cineva cum?
Salut all! Eu sunt XcsP de pe Metin2Gx(Owner daca nu stiti). De Craciun dau iteme, gold, lv jucatorilor de metin2 gx.(Sa stiti ca nu va dau tot ce doriti dar va dau...). Toata lumea primeste ceva. Id? (mai mult)
Era un joc ceva de genu ca empire earth sau age of empire numai ca puteai sa te sui pe ziduri sau aveai niste fruntasi care erau cu scarile si in razboi ei punea scara si arcasi ori luptatori se suiau pe...? (mai mult)
Vreau si eu sa-mi copiez pe un CD un joc de pe calculador si nu stiu cum sa fac. Ofer fundite pentru raspunsurile reusite
Daca dau la filologie bilingv engleza pentru clasa 9 trebuie sa dau examen? Si la ce? Este greu?
As vrea sa stiu cum este la filologie bilingv engleza si daca este greu?
Sallz mi-am luat un laptop HP cu SUSE Linux Enterprise Desktop 11 gata instalat, si vreau sa imi instalez Windows7.Problema este ca nu merge nici macar sa deschid setup. exe(nu pot sa deschid nici un program...? (mai mult)
Ce program de editat poze as putea sa folosesc pentru a schimba culoarea unor lucruri din poza sau sa sterg unele lucruri din poza fara sa ramana pete albe sau de orice culoare si care, in acest caz nu...? (mai mult)
Buna TPU nu intelege uitati-va http://iwasawauchiha.sunphoto.ro/01_Sis_and_Bro ce e asta ce desene animate sau ce tot zice eu si nu stiu ce bla bla blaa... nu stiu ce e asta?
Pot vedea ce prieteni are in lista de messenger, o persoana din lista mea?
Imi puteti da adresa magazinului GALACTIC din sectorul 3? multumesc anticipat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului