Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 24 Decembrie 2025 sunt:
Cum sa sterg prieteni de pe facebook?
Cum ar trebui procedat in urmatoarele cazuri stiind ca constitutia garanteaza inviolabilitatea domiciliului? a) fam Georgescu locuieste cu chirie intr-un apartament.Intr-o zi cand nu era nimeni acasa,...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru. Ma ajutati sa raspund la o intrebare din fizica? Se spune ca Maria se misca fata de Luminita, care, la randul sau, se misca fata de Danuta. Intrebare: Poate? (mai mult)
Spuneti-mi si mie va rog un program bun de facut site-uri, de creat mai bine zis. Pls, dau funda :d.
Care este media prostiei in romania:))?
Cum sa conving profesoara puna trei de 10 la o lectie povestesc tema aduc informatii si le povestesc sinca un punct imi trebuie ajutati-ma va rog
Sunt in clasa a VII-a si maine dau teza la matematica si as vreau si ceva explicativ pentru exercitii cu radical(scoaterea, introducerea)Am facut exercitii si am invatat dar nu inteleg cu radacina...? (mai mult)
La wizzair, pe langa bagajul din cala, si cel de mana de 10 kg, pot sa iau cu mine si laptopul in geanta pe umar fara sa mai platesc ceva taxa? sau laptopul il bag in geanta de mana, cea de 10 kg? Va...? (mai mult)
Dintre procesoare, care e mai bun, intel celeron sau intel atom?
SALL, cum fac iconitele cu avatarul persoanelor mai mic (mai de mult le-am facut mari dar nu mai stiu sa le fac mici)... fundaaaaaaa
Ce se intampla cu net-ul meu? Merge greu si paginile nu se incarca intregi(lipsesc unele elemente). Am internet prin modem de la Click Net si beculetele si se aprinde verde intermitent la ACT si intermitent...? (mai mult)
Buna imi ziceti si mie niste poezii de serbare de craciun cam de patru strofe! funda!
De ce nu imi apare de multe ori statusul cand vreau sa il schimb? fundiţă. >:D
Am depus vinei o comanda pe siteul crteadinraft.ro. Acolo scrie ca in2-5 zile lucratoare ar trebui sa primesc comanda dar azi cand am intrat din nou pe site scria "This Account Has Been Suspended". COmanda...? (mai mult)
Mi-a venit randul sa fac playlistul pentru radio-ul scolii, ce ziceti s-ar potrivi melodia aceasta mai ales ca suntem in preajma sarbatorilor? http://www.youtube.com/watch?v=J-8VCL4uSUc
Cum poti scapa de somnul de dimineata? Pur si simplu nu ma pot trezi. Dau FUNDITA.
Dati-mi si mie va rog un antivirus bun.Stiti unul foarte bun?
Cum pot sa ma inregistrez si sa-l dawlandez
Buna ziua all.Imi spuneti si mie de unde pot descarca windows xp service pack 2 sau 3 va rog mult. Danu fundita :)
As vrea sa stiu ce schimbare grafica credeti ca trebuie sa fac pentru site-ul http://www.filme-comice.ro DAU FONDA!
[b]Aseara am visat ca eram intr-o camera alba fara sfarsit si goala.Deodata au aparut niste fiinte inalte, care mi-au spus intr-o limba ciudata si au spus:"Pregatiti-va pamanteni o sa fiti invadati. Spunele...? (mai mult)
Are cineva un link cu emisiunile Happy Hour de vineri si joi?
Cum ajung in mall vitan dl lujerului?:D
Are cineva idee cam care este costul unui sms catre Japonia daca sunt in reteaua Vodafone? Si care este prefixul?
Am o intrebare: dc cand raspund la anumite intrebari nu-mi sunt aratate raspunsurile? adica am raspuns acum 3 zile la o intrebare si nici pana acum nu sunt aratate raspunsurile mele///pls raspuns. fundaaaaa"*...? (mai mult)
Spuneti-mi, va rog, yahoo messenger 8 este si pentru vista?
Am un server privat cu hamachi si as dori sa imi modez un item spre exemplu o bataliei sa ai bag 50 50 pagube 50% demi human 30% critic si 100% penetrations! Cum as putea face stie cineva sa lucreze in...? (mai mult)
As vrea si eu sa dau la liceul economic, profilul servici.Ma puteti sfatui care este materia de baza si ce poti ajunge in viata? care vreti sa ma ajutati dati add la idul color.town54... va astept
Eu as vrea sa dau la liceul economic, profilul servici, ma poate sfatui cineva, care este materia de baza? si ce poti face dupa ce termini liceu? ce poti sa ajungi? Va rog cine vrea sa ma ajute dati...? (mai mult)
Stiu ca pe acest site sunt persoane serioase si experte in calculatoare care pot da sfaturi utile si corecte.Va rog din suflet sa ma ajutati cu aceeasta problema. Acum 2 zile cand am deschis...? (mai mult)
Carti pentru mine plz12 13 ani
Va rog din suflet, stiu ca sunt bleaga... dar spuneti-mi si mie cum pui o melodie pe mp3, cum o pui in pc si ce trebuie sa fac?
La vodafone ce apelez pentru a vedea cate minute/sms mai am in retea si cate minute nationale?
Unde gasesc inregistrarile emisiunilor happy hour cap-coada? Le vreau doar pe cele de luna asta.Pe site-ul oficial happy gour sunt doar secvente si nu prezinta toate momentele emisiunii! Help -> FUNDA!...? (mai mult)
Azi am primit pe mess un mesaj cu un link.Cand am dat click pe acel link, acesta s-a trimis automat tuturor din lista, fara voia mea:(Acum mesajul se trimite din 10 in 10 min tuturor, chiar si...? (mai mult)
Insist cu intrebarea: Cine stie cum se foloseste camera foto la telefonul HTC Wildefire? Mesajul este_No photos or vidhos found Multumesc :
E bine pentru varsta mea? 15 ani 1.81 m 72 kg
Ce face in timpul liber?
HEy! Nu ştiu de ce laptopul meu se încinge. Stă aprins doar 3 ore fară acumulator, dar fiind in priză. Ştie cineva de ce se încinge? Ar trebui să mă duc la cineva să-l cureţe? :) Fundiţă.
Exe has encountered a problem and needs to close. we are sorry for the inconvenience cum sa rezolv problema, asta imi apare la fiecare joc
Daca fac o prezentare in powerpoint 2010 merge deschisa pe alt calculator cu powerpoint 2007 sau 2003
Am sters din greseala niste poze azi. Pot din recovery sa-mi salvez cumva pozele? Daca da, cum?
Ce ziceti, Goga sau Lazar?
Exista jocuri cu hambal? si daca exista atunci spune-timi unu mai recent, nou...
Vreau iduri de mess a lui:cleo, rikky, bella, emma daca mai exista... vreau si a lui:hillarrryyyyy dufff, maite perroni si justin biberr. fundite pe raspunsuri bune
E legal sa ai radio online? dau fundita! Daca nu e legal va rog sa imi spuneti de ce!
un joc. ala care trebuia sa repar masini:D era mai greu si trebuia sa repar masini multe (fundita) Thanks
Salut vreau sa fac un site gen cocalari.com. Cum pot downloada poze de pe hi5?
Am nevoie de multe link-uri de magazine cu multe piercinguri pentru buza. In afara de getwild si pierce-yourself. Unde pot sa gasesc?
Ce a fost prima oara oul sau gaina:))...sa va vad acum.:D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!