Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 8 Iulie 2025 sunt:
Daca vreau sa ma apuc de un program acasa pentru muschii abdominali (cu abdomene) si pentru brate/pectorali (flotari), cum e mai bine: -sa fac in fiecare zi pentru ambele grupe de muschi, sau sa fac...? (mai mult)
Cine are sa imi dea si mie insigna apa sfintita, oglinda si carte de vraji la vanatoarea de vampiri? Merci mult :D
Cum te poti lasa de fumat fara nici un tratament?
Salutare! Cine ma poate ajuta sa fac un server metin2 pvm no-hamachi cu site... primeste gm, oameni care sa joace pe el am destui, am pc care sta aprins non-sop... Contact yo_romeo94
Care vi se pare cea mai buna firma de laptopuri?
Am o problema.Am intrat in Opera 10 ca de obicei fara nicio problema. N-am apucat sa intru pe vreun site ca mi-a aparut un program Smart Engine care imi zice ca am troieni in cele 2 discuri si in...? (mai mult)
Cum e mai bine/sigur, sa cumparam : online, sau direct de la magazin? Ce parere aveti de taxele De transport?>
Ma intrebam cum as putea si eu sa instalez asta? http://mrgrim01.deviantart.com/gallery/26188403#/d2alhuy De fiecare data cand incerc imi apare o intrebare care imi cere sa aleg un program cu...? (mai mult)
.. as vrea si eu un model de reclamatie impotriva primariei daca se poate. am sa va dau si subiectul in speranta ca o sa o redacteze cineva exact asa cum trebuie:) problema sta in felul urmator:? (mai mult)
Ce cadou as putea sa i iau unui prieten, o sa împlineasca 25 de ani. Rog idei de cadouri. bune( nu prostii gen parfum, bratari etc.) Cv de genul o sedinta la..., sau un sistem de., Voi ce cadouri? (mai mult)
Vreau sa va intreb daca un director de scoala are voie sa vina in clasa in timpul unei ore si sa asculte pe cineva si sa ii puna nota in catalog la ora respectiva?
Stie cineva cum pot face sa setez alarma la laptop sa sune la o ora stabilita? ca la telefon...ca neh, se tot termina bateria la telefon si mai uit sa o incarc, si nu ma trezesc dimineata cateodata din? (mai mult)
URGENT. Daca am depășit cantitatea de bani pe care pot sa o scot după un card într-o zi, pot sa plătesc în aceiași zi cu cardul sa zicem niște cumpărături? Ma înțelegeți ce vreau sa zic? Adică...? (mai mult)
TPU! am si eu o curiozitate!:D din cate incate zile dati cu aspiratorul?
Am o problema. In Local disk D si C, imi apar niste iconite :-? numite : De ex. : mbxi, abtsrr, aaum, abyhw, etc. Ce sunt? Virushi? :-? Nu`mi mai instalez windowsul pentru ca abia l`am...? (mai mult)
Salut, cine stie cum pot sa fac gp pe Tales Runner? Ma refer fara sa cumpar! Din cate am inteles sunt siteuri cu promotii... Daca mi le puteti da si sa-mi explicati cum le fac. P. S. stiu ca se poate? (mai mult)
Buna `! Imi puteti da si mie comparatia intre ochiul uman si aparatul fotografic[eseu]. Imi trebuie neaparat`! [fund`a]:x
Ce opere literare contin personificari? Va rog ajutati-ma
As vrea si eu niste site-uri de downloadat jocuri, in afara de "Gamehouse","Iwin" sau "Big fish games".
HEI TPU >:D...? (mai mult)
Folosesc mozilla firefox, dar mai am inca si internet explorer...si intrebara:CUM FAC SA SCAP DE RECLAMELE DE LA EXPLORER fara sa-mi afecteze IP-ul?
Sal am si eu o prb la messenger... nu im i merge statusul deloc... scriu acolo sus si jos la id meu( ma id meu in lista) nu apare nimic si i-am intrebare si pe altii si tot la fel nu le apare nimic la statusul? (mai mult)
Pai incepe cam asa...nu-mi merge scrisul la messenger, deci m-am documentat, am gasit "antidotul"dar problema e ca"in cazul in care aveti un antivirus sa il opriti mai ales daca aveti un antivirus sau? (mai mult)
Este un program cu care poti vedea de cate ori ai vizionat un site. De ex youtube. Stiti cumva numele programului?
Pentru unele aplicatii de pe Android Market, trebuie sa am internet pe telefon? de exemplu pentru Gps sau altele. vreau sa-mi iau un telefon care are sistem de operare android si vreau sa ma conving daca...? (mai mult)
Samsung s5230 Star sau Nokia 5250 (e un fel de 5230 dar fara 3g si ecranul putin mai mic 2.8 inch), ce ati alege si dc? puteam sa mai aleg dintre corby si lg cookie fresh gs290 dar in urma unei alte intrebari...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei care au Facebook! Exista un sit de pe care pui imagini cu personaje si prieteni isi aleg un personaj si scriu ceva, Puteti sa imi spuneti si mie lick-ul. Plizzzz!
Ce antivirus folosesti? Ce parere ai despre el?
Sall! de unde pot descarca gta 4 gratis? dar sa mearga!
Viata fara curent elecric. Cum ar fi?
Cum se fac acele monede hi5?
Nu stie careva in cat timp explodeaza o grenada offensive si defensive si daca o ti in mana mai explodeaza?
Dati'mi si mie idei de fisiere. cele mai multe primesc funda. multumesc respectuos
Se poate bloca id?
Cum se joaca jocul de pe facebook sim social?
Help me pls, cum se cheama melodia de la petrecerea lui chad http://www.youtube.com/watch?v=YYohM4KEtNY la inceput cand spune visator, scuzama dar trebuie sa vorbescu cu jonas bonusul, ajutati-ma pls....? (mai mult)
Ce documente ar trebui sa prezint cand ma duc sa dau examenul auto (sala)?
As dori si au daca se poate un side de downloadat gratis harti europa estica tomtom
Am counter strike source si cand vreau sa intru pe un server imi scrie scope_arc. vtf si ies afara ce inseamna? dau funda
Am chef sa dau o funda prin urmatoarea intrebare: În ce an şi-a declarat Albania independenţa faţă de Imperiul Otoman? Cel mai rapid si corec raspuns va primi o funda de la mine...mult succes;? (mai mult)
Fund! In Counter Strike 1.6 am jucat odata intr-o mapa unde este foarte mica, acolo se joaca cu awp(sniper) si este o despartitura peste care nu poti trece, sunt si pereti la care sa te aperi, peretii...? (mai mult)
Ce ati alege dintre Samsung Corby sau Lg cookie fresh GS290 sau Nokia 5250, argumentati.
Cum transform un film pentru DVD cu nero? L-am tras dar este foarte complicat. Ofer funda!
Cum fac cu wirellesul la htc wildfire? :X funda.:*:*
Cum fac rost de bani si diamante pe Lady Popular "fundita"
Spuneti-mi si mie cum se spune in germana la ora de exemplu : 12:30 2:55 si 3:20
Cum pot sa imi creez propriu site cu jocuri si chat? cine imi da detalii multe si utile dau fundita :X
Unde pot vedea steaua-cfr?
cum se activeaza o cartela cosmotE? funda pentru cel mai explicit raspuns;) :*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GamingSoloInRetea întreabă:
janandronache întreabă:
Wordofthat999999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Directia 5
Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.