Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Pentru unele aplicatii de pe Android Market, trebuie sa am internet pe telefon? de exemplu pentru Gps sau altele. vreau sa-mi iau un telefon care are sistem de operare android si vreau sa ma conving daca...? (mai mult)
Samsung s5230 Star sau Nokia 5250 (e un fel de 5230 dar fara 3g si ecranul putin mai mic 2.8 inch), ce ati alege si dc? puteam sa mai aleg dintre corby si lg cookie fresh gs290 dar in urma unei alte intrebari...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei care au Facebook! Exista un sit de pe care pui imagini cu personaje si prieteni isi aleg un personaj si scriu ceva, Puteti sa imi spuneti si mie lick-ul. Plizzzz!
Ce antivirus folosesti? Ce parere ai despre el?
Sall! de unde pot descarca gta 4 gratis? dar sa mearga!
Viata fara curent elecric. Cum ar fi?
Cum se fac acele monede hi5?
Nu stie careva in cat timp explodeaza o grenada offensive si defensive si daca o ti in mana mai explodeaza?
Dati'mi si mie idei de fisiere. cele mai multe primesc funda. multumesc respectuos
Se poate bloca id?
Cum se joaca jocul de pe facebook sim social?
Help me pls, cum se cheama melodia de la petrecerea lui chad http://www.youtube.com/watch?v=YYohM4KEtNY la inceput cand spune visator, scuzama dar trebuie sa vorbescu cu jonas bonusul, ajutati-ma pls....? (mai mult)
Ce documente ar trebui sa prezint cand ma duc sa dau examenul auto (sala)?
As dori si au daca se poate un side de downloadat gratis harti europa estica tomtom
Am counter strike source si cand vreau sa intru pe un server imi scrie scope_arc. vtf si ies afara ce inseamna? dau funda
Am chef sa dau o funda prin urmatoarea intrebare: În ce an şi-a declarat Albania independenţa faţă de Imperiul Otoman? Cel mai rapid si corec raspuns va primi o funda de la mine...mult succes;? (mai mult)
Fund! In Counter Strike 1.6 am jucat odata intr-o mapa unde este foarte mica, acolo se joaca cu awp(sniper) si este o despartitura peste care nu poti trece, sunt si pereti la care sa te aperi, peretii...? (mai mult)
Ce ati alege dintre Samsung Corby sau Lg cookie fresh GS290 sau Nokia 5250, argumentati.
Cum transform un film pentru DVD cu nero? L-am tras dar este foarte complicat. Ofer funda!
Cum fac cu wirellesul la htc wildfire? :X funda.:*:*
Cum fac rost de bani si diamante pe Lady Popular "fundita"
Spuneti-mi si mie cum se spune in germana la ora de exemplu : 12:30 2:55 si 3:20
Cum pot sa imi creez propriu site cu jocuri si chat? cine imi da detalii multe si utile dau fundita :X
Unde pot vedea steaua-cfr?
cum se activeaza o cartela cosmotE? funda pentru cel mai explicit raspuns;) :*
eu sut noua pe aici si cine va amabil daca ar putea sa imi explice cum stau lucrurile pe aici ...care este treaba cu funditzele si alte chestii daca invat cum sa dau fundita dau... dau
Stiti cand apare volumul 6 din "Jurnalele vampirilor"?
Am un internet cu modem de la Orange. De curand am aflat ca e o cartela inauntru, asa ca m-am gandit ca poate merge sa o bag in telefon si sa intru de pe telefon pe internet. Precizez ca stau in Austria....? (mai mult)
Deci nu ma pot decide, innebunesc :P. chiar nu stiu ce sa aleg dintre urmatoarele telefoane: Lg cookie fresh gs290, Samsung Corby, Nokia 5250, ma intereseaza sa mearga bine touchu, si sa nu fie lent....? (mai mult)
Am o intebare...sunt nou venit pe aici si nu stiu cum sa raspund la intrebari de ex scriu raspunsul si dau click pe raspunde si cand intru in profilul meu scrie ca nu am rasp la nici o intrebare
Cum pot sa scriu la hi5 in curcubeu?
TPU.; x care stiti pe cat se ia vacanta de iarna? mersi. :]
Cum pot sa-mi schimb ip-ul? Urgent!
Este cineva care da cont de 4story EG? sau stie vreo metoda de a face onoare rapid?
De ce imi scade rankul? Sunt destul de noua si nu prea inteleg ce se intampla;))
Ce telefon e mai bun LG cookie fresh sau Samsung corby?
Este adevarat ca toate abonamentele recente de la vodafone(ca s-au actualizat de ieri) nu iti mai da mesaje incluse? de ex la complet 800, ai 800 min in retea, 80 nationale, sms 0, pe site la ei nu...? (mai mult)
Fundita si voturi pentru raspunuri rapide. Stiti vreun site de unde pot downloada free melodia UNKLE - With you in my head (feat. The Black Angels) fara sa-mi fac cont (sau ceva de genu)?
sunt in Cipru de ceva vreme si la anul v-a trebuii sa incep scoala[ anul asta stau acasa] aici se vorbeste greaca si nu stiu cum sa o invat mai repede:( este foarte grea, please ajutati-ma, dau...? (mai mult)
Am auzit des de jocul " The Sims 2". L-am descarcat si eu acum sa vad cum este, ma intrebam daca imi spuneti voi cei care aveti experinta cu jocul cum sta treaba. Mai de mult am fost la un prieten...? (mai mult)
am si eu o tema la franceza;) ne-a dat profesoara sa traducem cateva propozitii si nu gasesc vb " a traversa" Plz ajutati-ma fundita:x la primul care raspunde;) :D
Funda! Era un program care putea sa ninga in desktop, adica apsam pe el si incepea sa ninga, cum se numea?
Cum ajung la Wild West in Focsani? Multumesc!
maine ma duc cu clasa sa ma spovedesc iar doamna profesoara ne-a zis sa mancam azi de post. eu am uitat si am mankat carne si dulciuri. credeti ca are ceva daca ma spovedesc maine si azi n-am...? (mai mult)
HEy mi-am cumparat un dvd cu ceva chestie cu tarbossaurus si cand bag dvd in unitate si sa va spun este dvd-rom dar nu imi merge inainte sa-mi reinstalez windowsu am avut ceva program care mergea si am...? (mai mult)
Sall. vreau si eu sa imi fac cont pe piczo. da nu pot. nu merge nu stiu de ce. cine ma poate ajuta?
Pt. cei ce se pricep... Ce parere aveti de playstation 1? merita sa dau banii pe el? Imi merg jocurile gen:God of War? Astept raspuns! Dauuuu funda:X
Daca nu am 2 GB memoria ram nu pot instala Windows 7 ca vreau sa mi-l fac.
Ce trebuie scris cand te inregistrezi pe fifa online 2 la Identification Number / Private Identifier ?
Ce inseamna cand ti se zbate ochiul stang? Dar ochiul drept?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!