Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Cand credeti ca va ninge in orasele care nu se afla in munti?(nu cred ca am pus categoria potrivita )
Cum modific poza de profil la samsung s5230?
Credeti in parfumurile cu feromonii?
Stiti cam cat cere cantaretul Boban Rajovic (nu cred ca toti ati auzit de el, e cantater sarbesc din serbia) la un majorat, sa cante vreo 5, 6 ore?
Hey! Stiti cumva daca sunt prin Bucuresti centre de colectare pentru copiii nevoiasi sau daca exista campanii in acest scop? Mama are foarte multe hainute de la fratele meu (aproape 3 ani) si nu ar vrea...? (mai mult)
Cum caut useri pe TPU? (adica stiu numele unui user si vreau sa ii vad profilu, dar nu il gasesc).
Am o imprimanta HP Officejet Pro L7680, la care de 2, 3 luni folosesc cartuse reincarcabile. Acum imi da eroare la printhead, cel negru/galben. Se mai poate repara? Din pacate cartusele compatibile fata...? (mai mult)
M-am uitat 3 minute la EMA pe mtv. Am vazut niste cantareti precum Rihanna, Bon jovi, dar pe Inna nu am vazut-o. Ce s-a intamplat cu ea?
Buna! Am si eu o rugaminte la voi.Imi puteti lasa un siite in care sa fie protectia muncii dar despre...atunci cand iti moare cineva din familie. cea mai buna... fundita:*
Cum imi schimb numele sau poza pe TPU?
Buna vreau si eu nr licentei de la microsoft office 2007 ca nu pot sal instalez deoarece imi cere parola licentei au ceva de genu.va rogg ca am nevoie de el urgent.
Ce fac cu punctele pe care le strang?
Cum pot sa imi fac volumul la calculator cand intru in control panel si da pe volume imi apar ca si cum ar fi sterse si nu pot sa dau pe ele!
Am 16 ani si 1.78 si merg la sala de forta de aproape 1 luna, am inceput sa iau suplimente nutritive (gigant pro mass), cum sa fac sa aflu daca face efect gigant pro mass asa la mine?
Am auzit ca Bravo face 13 ani. dar nu stiu ce data. am vazut parca un numar de 2 cifre care incepea cu 1. Fundita :P
Nu am prea fost inzestrata cu o voce frumoasa dar imi place mult sa cant stie cineva cum imi pot face vocea sa sune mai bine?
vreau sa pun butonul shift de la tastatura la joystick adica sa existe un control unde sa il pun... ca am vazut la unii ca fac scheme de pe joystick si asta inseamna ca au butonul shift, app eu? (mai mult)
M-au ametit de tot toti acesti asa zisi artisti ai Iluminismului, si deci am inceput sa cred ca-mi pierd mintile. Stie cineva daca Ienachita, Ion si Iancu Vacarescu sunt una si aceeasi persoana? Am gasit...? (mai mult)
Cum miscorez marimea unei poza (kg, mb)?
Unde pot gasi gaz lampant(petrol) in Suceava? Am nevoie pentru un tratament la par, deoarece am mai folosit cu ceva timp in urma tot contra caderii parului si intr-o luna rezultatele au fost vizibile,...? (mai mult)
Vreau si eu sa instalez un soft cu gps pe un nokia e63 si as vrea sa stiu care ar fi mai bun garmin sau igo si as dori si un forum cu pasii instalarii.
care ma ajuti, imi explici cum pot sa fac, sa adaug niste jocuri pe telefon, ( iphone )
Cine imi poate da romanul"Singur in fata dragostei"? Imi trebuie fr mult dar nu il gasesc. Ajutati-ma va rog mult. Dau funda
De unde pot lua microsoft word, o varianta full free?
Cum pot da un anunt gratuit pe hi5? Sau macar un mesaj tuturor prietenilor? Nu am vazut nici o optiune in acest sens. Va multumesc pentru amabilitate si astept raspuns. Isabela
Sall as vrea sa stiu si eu daca la fifa se poate crea un trainer de driblinguri de ex sa apesi pe un button si face un dribling apesi pe altu si face alt dribling si tot asa eu am fifa 09, 10, si 11...? (mai mult)
am o problema cu site-ul acasatv. ro nu merge, nu se incarca deloc si imaginea imi apare asa :http://imgur.com/90jdF.png. ce sa fac sa-mi mearga site-ul?
Daca aveti zum webkinz nefolosit va dau la schimb conturi intre care unul cu bani.contactatima gabyponei
am si eu o intrebare... cum pot sa fac sa mearga jocurile mai bine si cu ce programe, daca exista. dau fundita mersi mult :*
Daca aveti coduri webkinz nefolosite contactati-ma pe adresa de mess :gabyponei legat
Stiti careva cat cere Florin Salam pentru un majorat,,(toata noaptea sa stea)?
Hi TPU.Am si eu o rugaminte care aveti sa-mi dati un program de facut un videoclip trailer ca exemplu sa pun muzica si sa se schimbe pozele pe rand in stiluri ...si asa mai depate dau funda la cea mai buna,? (mai mult)
In calculator cand intru inainte sa booteze imi apare boot.ini not detected sau asa ceva.Cum as putea sa fac unul nou?
Aseara am primit o sticla de Whiskey - Jim Beam. Are si 2 pahare gradate asa (de jos in sus) : 2 cl/ra si mai sus putin 4 cl/ra Lamuresti-ma ce inseamna in ml?
Cum pot sterge un cont de sunphoto? Dar nu al meu, ci al unei dusmane...
imi puteti spune care a fost scorul de aseara la meciu ala cu poli cred. tata nu a apucat sa se uite :D
Cand instalez placa de sunte se reseteaza pc -u cum asi putea rezolva aceasta problema?
Nu mi-e instalata placa de sunet si nu am sonor :(. Care ma poate ajuta? Ziceti-mi unde sa caut in calculator numele placii mele de sunet pentru ca nu am cd de instalare. Daca am numele placii pot instala...? (mai mult)
Me.ar sta bine pe placA? adica skateboard? chiar daca sunt fata :D
Mi-am facut cont twitter dar nu stiu cum sa las comentarii si sa scriu mesaje private.Ma ajutati va rog?
Pe farmerama poti trimite gologani de pe un cont pe altul?
Buna ...Stiti site-uri de jocuri de ingrijit animale cum ar fi sa le plimb, sa le fac baie ceva in genu la cainevirtual.ro?
cei care aveti procesoare Intel Pentium D im puteti spune ce temperaturi aveti voi va rog din tot sufletul!
Va rog frumos recomandati-mi si mie niste filme gen: comedie (la care sa razi foarte mult)... Dau fundita.
E adevarat ca daca iti cumperi bilet de tren din timp ai o reducere? plss.
Imi zice sh mie cineva cum pot sa fur pe barn buddy daca are caine si are de mancare?
Site-uri precum okazii.ro? Multumesc!
Am un catel pichinez de 2 zile mananca, doarme dar plange foarte rau.schelacaie in`truna. Daca nu se opreste il duce mama. Ce sa-i fac sa se opreask?=((
De unde pot downloada borland pascal sau Free pascal?
Are cineva webkinz cod zum nefolosit? sau aveti conturi cu zum? va fac bani promit. daca vedeti ca v-au disparut va promit ca vi-l dau pe al meu. nume : lavi07 parola:GBCd9Zbx
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!