Cum sterg un prieten de pe facebook?
De ce mi se blocheaza calculatoru cand incerc sa copiez ceva dintr-un folder in altul, sau de pe o partitie pe alta. Un raspun cat mai repede va rog.mersi
Ce titluri ati putea da unui tablou ce reprezinta o frunza verde?
FUNDITA! Vreau toate persoanele din Lb. Franceza :persoana 1silgular, plural etc...si acestea sa provina din "avoir, etre, aller, fair"...Cine ma ajuta? FUNDITA!
Vreau si eu un site unde pot traduce un text da sa fie corect nu ca la google translate.repede.cel mai bun primeste fundita
Cum pot sterge o intrebare de pe TPU? :D
Sall de cateva nopti am numai cosmari in sensul ca visez moartea unor persoane dragi mie, imi puteti spune ce inseana. unii colegi mi-au spus ca la acei oameni pe care eu i-am visat le-a murit mortea...? (mai mult)
Salut! Ieri am mai pus o intrebare despre cum as putea sa fac un cd bootabil. Am inteles ca sunt 2 modalitati: -deci am imaginea. iso si ii dau la nero, back-up burn image to disc. -Cineva mi-a mai...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie o idee de id ma numesc ionela colegi imi spun nela sau nelly! multumesc!:*:*:*
Stie cineva unde pot vedea la TV concursuri de karate? Am vazut ca este pe eurosport WKF da nu stiu cand.
Cum resoftez un N97 acasa?
De unde imi cumpar inel de exp la metin2? dau funda
In cat timp se trimite o cerere de pritenie pe hi5? Am trimis una aseara si inca nu a primit-o celalalt. va rog. dau funda:)
Salut, utilzatori TPU. Am nevoie de o aplicație de desktop care poate face un sunet (sau o fereastră de avertizare) la fiecare 10 minute. Ceva în genul unui alarm clock dar cu interval de repetare mic....? (mai mult)
De unde pot lua gta bucuresti sau gta mamaia.
Stii vreo sala de fitness din drumul taberei? dar in afara de plaza ca este prea scump acolo. vreau sa fie avanatjoasa si din punct de vedere financiar.mersi.
Cand vreau sa pun ceva pe un DVD cu nero imi spune sa insereaz un WRITABLE disc. Ce trebuie sa fac?
Cum se formeaza indicativul prezent in franceza... Nu ma injurati pentru ca nu gasesti pe google... Funditaaa (nici nu stiu ce e aia.)
Am un DVD si daca convertesc un film format avi in vob va functiona pe DVD?
Am adaugat si eu moduri la faming simulator 2009 si nu merg cand intru in joc dau P si tot aceleasi le are ce pot sa ii fac ca sa mearga?:D pls
Cat costa un psp? as vrea sa cumpar dar nj cum sa fac bani decat daca merg vreo 2 ani la colindat :(( ma rog cat ar costa?
Dati-mi si mie license key-ul de la Guitar hero 3 pentru PC.
NeeD FoR SpeeD WorlD! http://world.needforspeed.com/ Pentru cei care joaca imi puteti da "add" la prieteni in joc!(CRZ666) Ce pareri aveti despre joc?
Buna TPU`:). careva din Benjamin Franklin?:)`daca da add allecsya09.pls:)
Cum as putea cu photoshop sau alt ceva sa-mi fac o poza sa para desenata? Multumesc?:D
Cum pot face un site ca acesta? http://www.just-miley.co.cc/ este fara BlogSpot!
Exista vreo modalitate prin care pot afla daca cineva mi-a bagat e-mailul la spam?:) Sa fiu mai explicita... daca inca mai primeste e-mailurile de la mine, asta vreau sa aflu. multumesc.
Cine imi poate spune numerele de la Click de azi? [ cel mai rapid raspuns primeste funda ]
As vrea si eu o caracterizae a personajului principal din Robinson Crusoe de Daniel Defoe.(caracterizarea lui Robinson Crusoe) Imi tebuie neaparat. Multumesc
Buna de unde sa iau melodia nou cu Costi ionita si ionut cercel?
Vreau sa imi mai modelez tonul vocii.Stie cineva niste site-uri cu exercitii si asa mai departe pe care sa la pot face? :D
Mi-am uitat parola la id.imi zice cineva cum as putea sa o aflu? concret dau fundita:)
Cum as putea sa schimb rezolutia unui joc pe telefon(samsung corby gt s3650)(din 240x400 la 240x360). Cum fac asta?
as vrea si eu sa dau probe la o echipa de fotbal, am o inaltime de 1.70 (aprx) si joc pe postu de portar, imi place foarte mult postu asta si am mai fost si cu prieteni si cu necunoscuti la...? (mai mult)
DA exemplu daca am admin pe un server cu mod amx cum se poate da destroy?
Unde gasesc dictionar de sinonime neologice?
Unde pot vedea ppv-urile din wrestling(cu traducere, daca nu si fara)?
Poate cineva sa afle ce fel de net folosesc? Tipul e un amic, se ocupa cu netu. si cu smecherii si ma tot bate la cap sa-mi schimb netul. Sau se poate afla dupa IP?
Care imi da si mie un cont pe imvu care nu il mai folosesti? please funda
Vreau sa imi fac un playlist pentru hi5. Imi explica cineva cum pot sa il fac? :-?
Am scos de pe net un windows Xp sp 3, si e imagine. iso. Intrebarea e cum il scriu pe cd cu ajutorul Nero7 dar sa fie bootabil. Explicati babeste pls. :D
Buna :) Stie Cineva unde pot gasi melodia de la "Haunting" de pe Discovery? Vreau sa gasesc melodia de la sfarsit cand parca cineva canta la pian. Imi puteti spune cum se numeste sau un linck cu ea? Ms...? (mai mult)
Buna :) La Metin 2 Am intrat din greseala intr-o breasla.Cum as putea parasi breasla? Ms Anticipat :-*
Am un samsung corby si as vrea sa vad tv live din romania pe el. Puteti sa imi recomandati un astfel de program(dar nu vreau sa foloseasca internetul)poate doar cu antena.Multumesc
Buna cum fac sa dispara din bara de start "Windows Security Alerts"? thx.
Nu stice cam ce salarii primesc soferii dupa tiruri
Imi poate spune cineva ce este shader model 2 si pentru ce este necesar? Am cumparat un joc pentru PC si nu functioneaza.
Cum as putea sa recuperez Go din pc? Am avut multe programe in pc, le-am sters si cu toate astea Go sunt la fel, acum nu am decat cateva programe insa memoria pc-ului este la fel de incarcata...help pls!? (mai mult)
Dupa ce instalez windowsul Explicati-mi pas cu pas cum fac conexiunea la internet. Am net prin cablu (PPoe)
1.Sunt de calitate produsele/cosmeticele de la Farmec? 2. Pot sa-mi curaţ cizmele si botinele din piele intoarsa cu apa fierbinte si detergent? Sau le strica aspectul mai tare? Eu stiu ca sunt o gramada...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.