La ce ora e maine Camp Rock 2?
In Metin 2 hack-urile sunt interzise? Dati-mi si mie un site de unde pot sa am hack va rog! Dau funda :*
Sunt moarta dupa The sims 3, imi dati va rog un site de unde il pot lua? Dau fundita;)
Nu imi merge cablul de date de la telefon (nokia 5800d-1). Adica il conectez la calculator si imi spune ca trebuie sa instalez ceva hardware, dar dupa aia imi spune ca nu s-a putut instala din cauza unor...? (mai mult)
Luni dau test initial la romana vreau foarte mult sa iau 10 cum fac ca sa invat mai repede... o da sunt in clasa a 6 a... FUNDA!;)
Am o intrebare referitoare la contul Facebook. Cineva, daca vrea, poate afla parola contului? Eu mi-am pus o parola greu de ghicit, dar stiu ca sunt hack-uri, sunt cei care se ocupa de spargerea parolelor....? (mai mult)
Am problema la messenger cu scrisul si nu am in bara de start nici o patratica cu ro sau en stiu cum arata dar nu e asta ca problema este doar pe messenger alte idei ps funda si nu merge cu alt shift ...deci? (mai mult)
Buna TPU funda pentru un raspuns repede va rog, am apasat pe ceva la messenger si in loc de doua puncte imi apare "sh" in loc de underline + cine stie cum pot sa o rezol va rog?
Nu stiti jocuri pentru download nu online cu poker? gen guvernatorul pokerului da nu online sau pokerstars sau alte chestii pentru download sa fac cariera, etc. Funda daca stiti ceva!
Ma joc Barn Buddy de ceva vreme si nu inteleg un lucru, sunt ferme la care scrie ca so furat plante iar pe mine ma musca cainele.De ce?(Am caine)Dau Fundita.
stie cineva vreun program special care sa ma ajute sa fac niste carti de vizita?
Caut un program cu effecte pentru webcam si sa poti pune clipuri :D dau funda pentru cel mai bun raspuns
Buna tuturor! Cei care cunosc Bucurestiul:cum ajung din calea Plevnei, 242A(autogara vizavi de carrefour) pe Bvd.Decebal,19 si in cat timp?
Ce liceu sa aleg din constanta cu profil de stinte sociale?(9.00)
Buna, Poti ridica un colet de la posta cu pasaportul? Dau fundita. Merci anticipat!
Salut.As vrea sa iau si eu jocuri gen FiFA 2010, dar cu versiune completa de pe net.Imi puteti spune un site de unde le pot lua? Multumesc anticipat.
Cat au platit cei de la Catania pentru N. Dica?
Va rog da-ti mi si mie un nume de program care sa modifice sunetul melodiilor(mai tare)si niste instructiuni daca se poate [-
CE ACTE imi trebuiesc pentru a beneficia de programul "Bani de liceu"? Deci sa repetam: "CE ACTE"
Ajutor:(am o problema.si sper sa ma ajutati cat de curand.Deci am vrut sa instalez windowsul si unitatea mea are de acum 6 ani de functionare.bun.s-a intamplat exact cand mai avea acele 39 minute si se...? (mai mult)
Cine are de dat un cont ikaream? Daca renunta rog sa ma anunte.
Ce culori sunt in voga?
Orice limbă e oglinda sufletului naţiunii care o creează. Imi trebuie explicatie la acest citat!
Ce ne tot agitam sa raportam aberatii, sa propunem infiintari de categorii (mi-am amintit: 88 de raspunsuri la propunerea mea de infiintare a categoriei SCOALA/ELEVI!), sa ii hartuim aiurea pe copiii...? (mai mult)
Ce fac cand imi da eroare la downloadare?
Unde pot gasi informatie despre istoria si evolutia unei meserii, oricarei...va rog ajutati-ma.
Descrierea e mod de expunere? dau funda
Hi* noroc! As dori si eu un program cu care sa maresc volumul unei melodii. Ca auntic cand o bag pe tel sa se auda mai tare. Si daca se poate si niste instructiuni de folosire(funda***)
E o melodie la cartoonnework adica a fost, de la tabara lu lazlo, este reclama cartoonnetwork, cand canta lazlo si cu aia intr-un autobuz ceva amuzant gen : i du da de didi du di da du da du da :)))))...? (mai mult)
Am nevoie de help imi place de o fata si ei de mine amandoi stim de celelat ce sa fac mai departe (avem both 11 ani)
Hey, TPU! Am o problema cu telecomanda de la TV(de la dolce o am), anume ca nu mai pot schimba canalele, nu mai pot schimba volumul, ori inchide decodorul:|. Ca si cum nu are baterii, dar i le-am schimbat.De...? (mai mult)
Ce profil sa aleg intre stiinte sociale, stiintele naturii si filologia? Tinand cont ca:ma pricep cat de cat la engleza, matematica asa si asa, putin chimia si deloc fizic.
La paine alba se zice " paine blanc" in franceza?
Hei! Ma oate ajuta cineva cu programele la disciplinele de bacalaureat 2011? Multumesc
Salutare tuturo. Cum pot să sterg o adresă de mail făcută pe gmail.com?
As dori sa stiu ce acte necesare imi trebuiesc pentru a beneficia de programul "Bani de liceu"?
Ce sa fac daca mi sa sters Task Managerul (dispecerul sarcinilor)? Din cauza unui virus si cum sal restabilesc? Caci am nevoie de el!
Dati si voi un site in care iti arata pas cu pas cum faci diferite chesti din hartie dar sa fie multe modele. FUNDA.
Am o problema la b. buddy nu ma mai lasa sa fur de la vecini si zice ca nu mai pot fura alte bucati desi eu nu am mai furat de la ei. ce s-a intamplat si de ce nu ma lasa?
Am telefon de asta http://www.mobiletoday.co.uk/uploadedImages/mobiletodaycouk/News/Manufacters/Alcatel-TouchMini-OT708-400px.jpg si habar n-am cum sa ii iau jos vibratia.Ma enerveaza ca vibreaza,...? (mai mult)
Va rogg enorm sunt ff disperata prietenul meu si-a uitat parola si nu o mai putem recupera va rog daca aveti vre un program va rog mulr de tot sa ma ajutati. id-ul meu,, alina.alina68,,
Dati-mi cateva poezi (5) pentru tema la romana.Va rog. Cele mai bune primesc
Imi poate spune cineva un Link de unde sa downloadez un program de facut clipuri sau videoclipuri ma rog... din poze sa le fac si sa pun si muzica da, care cand le salvez sa mearga vazute ca am intalnit? (mai mult)
Joc si eu imvu`; )) pff. si imi zisese una` dk vreau sa fiu vip alea alea`.:-" bine eu am ps botu` si i-am dat parola. si nu stiu km sa fac sa o aflu` ca nici adrsa nu o mai stiu` si ia cica Vip-u' se incarca...? (mai mult)
Care este diferenta dintre limbajele de programare 'Pascal' si 'Turbo Pascal'? Multumesc!
Ce cod are romania?
As vrea sa stiu cum pun parola la calculator; folosesc Windows Vista. Imi puteti explica unde trebuie sa intru ca sa stabilesc o parola? Multumesc!
Se poate anula un id de mess?:-s
Cum pot copia un videoclip de pe youtube ca sa sa il pun in contul meu?
Spuneti-mi niste site-uri cu frizuri noi pentru baieti
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.