Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Intrebarile care le postez apar si prietenilor mei?
Se poate face acasa cosmetice(luciu de buze, fard, rimel...)? Imi puteti spune poate niste retete cas fi curioasa sa stiu daca se poate face acasa.
Hei tpu1 am si eu o intrebare. cum este inainte de ciclu? ce senzatii ai, si ce ti se intampla? urgent, va rog! multumesc de raspuns
TPU! Vreau sa stiu daca pot pune pe un blog [hostul fiind blogger], ca fundal, o imagine din calculatorul meu [in afara de cele care sunt acolo]? Daca da, cum? Multumesc.
Ce inseamna SHH? este legat de iphone multumesc
Buna! ziceti-imi tot ce stiti despre ciclu? funda? :X
Cu ce se inmoaie chitul de geamuri? ( cu apa sau ulei?):x
Salut all. Am Si eu O nepoata De 14 ani Si are internet si ea sta toata ziua pe messenger, Tatal sau doreste sa-i arate in fiecare zi ce a facut pe el. eu am nevoie de niste idei care sa o ajute p ea.adica...? (mai mult)
Ajutati-ma va rog imi trebuie legenda despre aparitia limbii va rog ajutati-ma
Ce stiti despre biserica universala? Ati fost? Cum pot sa trimit si eu un acatist?
Cine ma ajuta sa gasesc stirile de la antena 1 de la ora 19 din data de 31 august 2010? s-a filmat la piscina hotelului laguna si as vrea sa vadacea secventa.cine ma ajuta?
Am o problema, mi-am facut un chat si l-am pus pe un site personal.Cand dau sign in pe chat mere, iar apoi cand dau si pe pc ma scoate dupa laptop si la fel mi se intampla si invers.Inainte mergea dar...? (mai mult)
De unde pot lua un antivirus gratuit gen avira, nod 32, avast care sa dureze mai mult de una sau 2 luni?
am o intrebare. sper ca ma puteti ajuta. peste o luna impliinesc 12 ani si sanii mei mi se sclantanesc ba in sus ba in jos cand alerg.si nu sunt asa de mult dezvoltati. de abia acum incep ce imi? (mai mult)
in ce oras poti sa te ascunzi? fundita
Cum sa fac la "Windows Media Player" sa mearga aceeasi melodie de mai multe ori, fara eu sa apas butonul "play" :) adica sa mearga la inceput pina la sfirsit si apoi ioarasi la inceput pin la sfirsit si...? (mai mult)
Cate stati sunt de unde te lasa masina 644( adica pana la carrefour) pana la sala palatului?
Care dintre categoriile astea din stanga paginii e una asumata pe de-a intregul? Ca observ un amalgam de intrebari din toate zonele postate la categorii cu care n-au nimic in comun.
Cum se numesc jocurile de acest gen? http://www.y8.com/games/Hayden_Paniettiere http://www.y8.com/games/Dress_Up_Selena_Gomez http://www.y8.com/games/blakelivelydressup FUNDITA! ...? (mai mult)
Mi-am blocat telefonul conex si as vrea sa aflu codul puk cum pot face?
Pentru romani plecati in Anglia, mai exact Londra sau pentru cei in cunostinta de cauza. E nevoie de pasaport ca sa poti pleca in Londra sau poti trece doar cu buletinul? Multumesc si am nevoie de un...? (mai mult)
Buna cum pot ajunge din giulesti la sala palatului?
Este cineva care se joaca Barn Buddy pe hi5 si poate sa imi dee si mie cativa coins sau sa ma lase sa fur cate ceva va dau ce vreti in schimb ca am nevoie de un caine va rog mult! Multumesc mult!
Imi puteti recomanda o firma/un particular care sa se ocupe de mutat, carat & transportat mobila si altele intre doua orase? Date de contact +/- preturi, daca aveti. Multumesc mult de tot!
Cine imi da si mie urgent un cont vechi de lady popular dar sa depaseasca 5 nivele va rog...:) happy fundita portocalie pentru primul care imi ofera. Multumesc. Trimiteti datele prin mesaj va rog.:)
Ce telefon imi pot lua la varsta de 11 ani? (cu touch screen sau pe sina doar nokia, lg sau samsung)
FUNDA FUNDA FUNDA cum pot scrie la Barn Buddy hi5 cand cineva imi fura sa-mi apara un mesaj personal de genu >>nu fura!
Buna eu sunt din iasi ceai care sunt din iasi sa raspunda cum e la scoala nr 15 stefan barsanesc ma mut acol in tra 5 si vreau sa stiu mai multe cel mai bun raspuns il declar castigator
Pentru cei ce au jucat "Farmerama"...cum se termina jocul?:d dau fundita!:)
Ce parere aveti de Brenda Song?:D...
Hi!:) ce parere aveti despre filmul Avatar? merita vazut?:D
Daca am sters din greseala de la firefox bara de navigare, si casutele acelea cu help, edite, unelts..., ce pot face ca sa le recuperez? in plus am sters de la controls firefox si l-am downladat dn? (mai mult)
Svs! As vrea si eu un nume pentru hi5 si nu stiu ce sa imi pun si vcred ca le-am avut pe toate pana acum...va rog mult fara nume de pitipoance gen frumusika, bombonica, dulceata... mersi!
Sall.Cum pot face un joc pe 2cd?
Cine imi da si mie urgent un cont vechi de lady popular dar sa depaseasca 5 nivele va rog...:) fundita portocalie pentru primul care imi ofera. Multumesc.
Am observat ca pe capacele borcanelor cu castraveti scrie ceva de genu': "Daca apasati pe mijlocul capacului si face clic-clac, atunci cumparati alt borcan". Toate capacele fac asa. Ce e, de fapt, cu...? (mai mult)
cum pot la Burn Buddy sa plantez mai departe? Ca sunt pietre si nu pot... Ajutati-ma ...Mersi.
Buna tuturor, stie cineva cum se pune o imprimanta la posta? Am o imprimanta si vreau so trimit prin posta, ce serviciu folosessc stie cineva, va rog dati-mi un raspuns.Multumesc.
ajutati-ma va rog...Am luat ban pe MTA san andreas si nu mi-au dat ban pe IP la pc :( ca am bagat windowsul din nou si tot ban am pe acel sv...stiti vreun program care schimba/ascunde ip la internet?? (mai mult)
Ma puteti ajuta va rog? Prietenii mei folosesc mereu niste "semne" pe mess si imi este rusine sa ii intreb ce inseamna. Imi puteti spune ce inseamna va rog? :) Acestea sunt: ``
Salut.deci sa inceput scoala.si chiar anul acesta vreau sa ma apuk sa invat mai bine... ce metode de memorare de invatare mai eficiente stiti? cel mai bun raspuns funda cu siguranta!
Cum adaug mai multe foto la facebook?
Care stie cum pot pune ceata in poze cu programul photoscape? Dau funda.Ms.
Mă adresez blogg-erilor care ştiu calumea blogspot-ul. Am un blog cu ff multe postări, şi nu reuşesc să le aduc pe toate pe aceeaşi pagină. http://chestiutze-colorate.blogspot.com/ ăsta...? (mai mult)
Cat costa un card visa sau mastercard?
La Diverta din bucuresti are world of warcraft+the burning crusade+wrath of the lich king toate 3 collectors edition?
Cineva cu probleme de personalitate tot schimba parola id-ului de messenger a prietenului meu si nu stiu ce pot sa fac pentru ca acea persoana sa nu mai poata atenta la account-ul lui. Pana acum am tot...? (mai mult)
Al carui judet este urmatorul prefix: 0374?
Un politist poate reveni civil pe o perioada nedeterminata fara sa se foloseasca de pretextul concediului fara plata?
Ca sa iti faci cont pe paypall iti trebuie neaparat un card?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
AndreiAdrian004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?