Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Cum fac sa sterg site-urile pe care am intrat? Cel mai bun raspuns ia funda!
SALz cARE stIe cum sa-mi pun o melodie pe pagina principala al contului meo de hi5? dau funda
Cateva intrebari Filmele sunt inspirate din realitate? Tu in care film te-ai regasi? E adevarat ca dupa fiecare suferinta care o traiesti sau plangi, vine un moment cand vei fi foarte fericit? Ti s-a...? (mai mult)
as avea o intrebare... oare de ce imi apar in loc de imaginile corespunzatoare cum ar fi la mozilla sa imi apara un cerc albastru.cu o flacara portocalie dar mie imi apare o lista alba cu internet? (mai mult)
Cum fac sa-mi boteze din nou automat in windows xp, acum dupa ce am instalat si windows 7? (n-am facut upgrade:P, ci instalare separata) Mentionez ca nu mai vreau nici sa pastrez windows 7, deci daca...? (mai mult)
Cine vrea invitatiii LOCKERZ?
Este vreo modalitate prin care pot sterge cele doua intrebari pe care le-am pus? Care? Multumesc anticipat.
As avea o intrebare mica de tot, stie cineva aproximativ cat m-ar costa un bilet de avion Romania-Londra? am auzit ca nu imi trebuie pasaport pentru a calatori spre Londra ci se poate doar cu buletinul....? (mai mult)
Există vreo agenţie americană de au pair care are reprezentant şi în România?
Ca sa ies din tara (eu nu am buletin) pana in ungaria, balaton, insotita de ambii parinti ce acte imi trebuie? Neaparat pasaport sa nu trebuie decat certificatul de nastere? Vreau sa ma duc cu parinti...? (mai mult)
Am nevoie de oameni cu care sa ma combin la cartela ca sa pot activa extraoptiunea... e la Vodafone...cine se baga?
Unde este strada ion campineanu? si un punct de reper sau un mijloc de transport dau fundita:)mersi
Buna Am o problema de matematica: Un dreptunghi are lungimea de 3 ori mai mare decat latimea.Sa se afle dimensiunile lui daca aria este 108 metri patrati. Va rog sa ma ajutati si sa imi explicati. Multumesc...? (mai mult)
Dupa ce viespei ii cade acul ii creste inapoi? Daca da, cat dureaza?
Hello, cine stie o pagina web in care sa fac teste pentru a obtine teoricul de camion clasa C?
as dori un site cu probleme si exercitii pentru clasa a V-a de matematica.imi dati va rog si mie un site de asta? fundita;):) multumesc anticipat!
Va rog sa imi spuneti un furnizor de internet de incredere din orasul braila. multumesc anticipat( si va rog fara rds)
Numele pe care imi vine alocatia de stat este pe numele tatalui. Parintii mei sunt despartitii si ca sa nu mai fie nevoit tata sa faca drum pentru a-mi ridica alocatia lunar vreau sa o trec pe numele mamei....? (mai mult)
1Va mai fi si in 2010 "fi un disney chanel star"? 2 Credeti ca in 2012 va veni sfarsitu lumi?(eu nu)
Cum se formeaza un numar de telefon din romania in londra
Cine îmi poate spune care este codul de înmatriculare în Ucraina; mai precis ce semnifică primele două litere, cifrele şi ultimele două litere? Mulţumesc!
Peste 2 saptamani o sa plec in Tunisia. Si. am citit multe despre hotelul la care ma voi duce [ prima life skanes 4* monastir] si sincer, unii spun ca ii dezastros iar alti spui ca ii superb.Nu stiu ce...? (mai mult)
Voi pune o intrebare tampita, dar asta e: Este acea oferta de rechizite la Carrefour, si cica incepe de pe 25.08. Daca merg pe 24, nu gasesc ofertele sau ce?
Cati megapixeli are Samsung GT-S5320 EDGE Quad Band?
Ce programe imi puteti recomanda pentru a creea diverse jocuri video sau animatie.Ma intereseaza f mult, am cautat si pe net dar nu am gasit asa ca am apelat la TPU.Va rog, multa seriozitate, dau fundita....? (mai mult)
Spuneti va rog vreun site de unde as pute sa vad ce skutere se vind in moldova? plisss
Va rog frumos imi puteti spune care sunt cele mai bune produse pentru cosuri(nu vreau neaparat rezlultate imediat dar sa fie bune pentru ten normal/sensibil):*
Blogurile pot tine loc si de jurnale? aveti vreun jurnal pe un blog? sau, aveti un blog personal? cat timp pe zi va petreceti pe el?
Stiu ca se poate sa faci poza si sa o copiezi (ctrl +print PRITScor)dar se poate sa si filmezi dau funda celui care imi spune cu sa fac asta
Ai incredere in sistemul medical din Romania? 82% nu! 18% da!
Cui ma adresez pentru a sterge o postare, mai exact un articol de pe un site, scris de mine, in care apare numele meu?
Imi poate spune si mie cineva un program bun pentru a modifica poze?
Mi'am cumparat un adaptor bluetooth manager dar nu merge programul de pe cd...ma poate ajuta cineva cu alte programe pentru transfer files care SA FUNCTIONEZE? plz. Cel mai util primeste funda :X
Ce programa imi puteti propune pentru scurtarea/taierea cintecelor, vreau sa fac unele fragmente sau sa las doar refrenul si nu stiu cum as putea face acest lucru... si as vrea sa-mi ziceti si de unde? (mai mult)
Imi puteti sugera niste site-uri care platesc pentru afisari? Nu pentru click. Si nu Adsense de la google. Va rog :)
Dragii mei, ajutati-ma, ce programe stiti pentru mobil, ca exemplu pentru a citi documente, a privi citeva videoclipe...plizzz,,,macar spuneti-mi denumirile
am avut odata un antivirus! nod32 cred! cand aprindeam pcul imi vorbea un robot! as dori va roog sa mi spuneti ce versiune era! am inteles ca este Eset nod 32 3.0.695.0! stie cineva cum pot face...? (mai mult)
Hey>:D< .La Lg gd510 pot sa pun parola la mesaje si galerie?:d Si daca da .cum?;;)
Cum pot face rost de heliu sau de sulfura hexaflorida?(am vazut heliu ce efect are si cealalalt gaz are efect invers) Heliu face vocea subtire am vazut odata cand erau campaniile si la PSD parca era baloane...? (mai mult)
Dupa cate zile imi vine acasa citatia sa depun permisul de conducere?, daca am pierdut procesu (plangere contraventionala), multumesc!
Cum descarc spellforce 2 si cd-key va rog mult.
Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri, doresc sa stiu site-uri unde pot incarca fisiere de 1 gb { filebox, dump, netdrive, urcaok } pe astea le stiu daca ma puteti ajuta cu altele am sa va multumesc...? (mai mult)
vreau si eu sa stiu de ce bamboo este deschis doar in serile cu evenimente si inrest este inchis, mai ales in perioada verii.
Care va pricepeti la termopane? suneti-mi si mie cu mrepar unu ca nu se mai poate deschide? e inchis si in coltul de la balamaua de sus este intre deschis si manerul cu care il deschizi ii locat nu se misca...? (mai mult)
Cum sa pun ceva pe dvd cu nero 9 am nevoie de raspuns repede
Cum se deosebesc brostele testoase cu tamplele rosii mascul de femela? Spuneti-mi va rog!
Salut, am o intrebare, cum sa-mi pun cod la Nokia 6500.nu pin sau altceva, dar chiar cod(atunci cind se blocheaza... etc)
Bai deci am o intrebare, nu pun intrebari de genul "cum ma leg la siret" sau "cum ma sinucid" sau "cand sa ma duc in mall" sau "sunt smecher sau nu". pun o intrebare normala la care sper sa primesc raspunsul...? (mai mult)
Trebuie sa plec in Republica Moldova cu masina, la un botez. Este ceva ce trebuie sa fac (sausa nu fac!), referitor la acte, drum sau traditii?
Cum sterg o intrebare
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!