Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Cum se numeste acest joc:E cu vapoare trebuie sa la asezi, si apoi trebuie sa ataci pe celalalt jucator(calculatorul)si nu ii vezi vapoarele dai click pe o patratica si ba lovesti apa ba un vapor, e un...? (mai mult)
Hello :-* Mai este un pic si o sa am examen de admitere pentru clasa a 9 a la Limba Engleza si profesorul meu de engleza nu cred ca ne-a predat tot ce ar putea sa ne dea ...Sub ce forma e examenul? Sunt? (mai mult)
Curand o sa plec la constanta pentru cateva zile. stie cineva cam cat ar fi camera cu pat dublu pentru doua persoane la o pensiune? nu la hotel ca e scump... vreau la o pensiune. cam cat ar fi? as? (mai mult)
Stie cineva daca cei de la lockerz trimit si in romania? I rog sa raspunda doar cei care sunt membri, cei care au comandat ceva sa-mi spuna daca au primit sau nu
As dori sa stiu de ce este asa de cald afara...
Spuneti-mi ceva site-uri care este de cumparat si de vindut cu ar fi www.999.md? dau fundita
Care se pricepe la Photoshop sa imi de si mie tutoriale(in romana) si pensule(de decorat)?:X Dau funditaaa:*
Cine stie cum se poate raporta un hi5 ca sa fie sters? Cineva si-a facut un hi5, mi-a furat pozele si acum se da drept mine! Multumesc mult
Unde este skateparkul din galati...toti imi zic la bac dar mai exact unde?
Cine e din Timisoara, stie careva programul autobuzului Giroc-Timisoara? Va multumesc anticipat
Cunoasteti un program de modificat videoclipuri?
Cunoasteti jocuri mari de construit case, masini?
Salut care vi se pare a fi cel mai reusit joc de tip fps(first person shooter)?
Cum pot sa fac un document pdf cu imagini? adica un fel de portofoliu. Am vazut ca are si photoshop optiunea dar cand o salveaza salveaza decat o imagine. eu as vrea sa fac un pdf cu vreo 10 imagini....? (mai mult)
Vreau si eu un link cu formele fetei. dau fundita :D
In tabara Vanatoru' (dambovita) este piscina?
Viitori soferi, s-a dat cumva legea sa nu se mai dea din nou sala, daca o iei si pici la traseu?
Va rog sa imi dati coduri pentru sims 3 de exemplu CTRL+SHIFT+c si scriem motherlode dati-mi si alte coduri din astea va rog...
Vreau subtitrarea de la VIVA CUBA! Va rog... funda:D
Salut care imi poate zice si mie cum imi pot schimba parola la contul de garena?
FUNDA! As vrea sa-mi iau PES 2010 sau 2009! Ce cerinte imi tr? adica RAM. placa video, etc! plssss spuneti-mi. aaa si ce programe tr sa am in afara de daemon tools mai trebuie ceva? PLSS HELP!
Unde sunt studio-uri de dublare (sincronizare) in tara? Stiu ca exista in Oradea una Zone Studio altele exista? * (Intreb ca as dori sa devin actor de dublare)
Ziceti-mi si mie cum se parola pentru gems la jocul ourworld pliz!
Ce este cu fundita asta fratilor ca sunt nou si nu inteleg nimic!
Urgent! Cine ma ajuta si pe mine cu un link unde pot vedea world cup live?
Ce programe nu ar trebui sa lipseasca dintr`un calculator?
Ce se intampla daca ti se lipeste guma de mestecat orbit in gat?
Am si eu un telefon nokia n70 si cand vreau sa sun imi apare semnu intrebari si nu imi da voie sa sun
Cum pot sa resetez calculatorul la renault megan II din 2007 diesel, 1.5, trebuia sa-i fac revizia la 40 000, am schimbat ulei si filtre, singur, dar nu stiu sa resetez calculatorul (imi apare SERVICE...? (mai mult)
Ce site-uri ca desenatori.ro stiti?
Am dat pe pantalonii mei preferati o picatura [mai mare] de superglue si as vrea sa stiu daca o pot sterge si daca da, cum?:-?
Ce aplicatii folosesc dealerii vodafone, Orange si Cosmote? In afara de Excel?
Ce program imi trebuie pentru a pune o melodie la un videoclip?
Cum pot pune un film pe PSP? Help mee!
Spuneti-mi si mie va rog daca cunoasteti in zona Bucurestii Noi din Bucuresti moteluri sau pensiuni mai putin piperate la pret?
Pot sa donez sange daca am sub 18 ani :S
Sal, pe ce post se difuzeaza la tv Cupa Mondiala?
cine poate sa-mi zica ceva coduri la nfs most wanted. Din cate stiu eu este ceva trainer, l-am downloadat da nu stiu cum sa-l activez sa am bani nelimitati, :(( ( la PS2 l-am terminat deja dar...? (mai mult)
Care a reusit sa deblocheze toate caracterele la Naruto Shippuden Ultimate Ninja Heroes 3 PSP?
Pe ce program sunt meciurile de la cupa mondiala? mersi
cine imi zice si mie ceva coduri pentru Need For Speed-Most Wanted!? Din cate stiu este ceva trainer, eu l-am downloadat dar nu stiu cum sa-l activez, imi puteti da un link unde sa-l descarc?...? (mai mult)
Ma numesc Lavinia si as vrea sa stiu si eu id`urile celor de la comanda la mine:X.Nu conteaza ca sunt fete sau baieti. Oricine:D Cine ma poate ajuta?:D Va multumesc:D
SaLut.AM un MP3 Sansa Shaker http://static.pcinpact.com/images/bd/news/42062-sandisk-sansa-shaker.jpg din octombrie.Nu prea am Avut probleme cu el, are si cAblu de date si card. Un timp nu l-am folosit...? (mai mult)
Cum as putea inregistra ceva ce urmaresc pe un site? De exemplu un meci!? Fundita pentru solutia care va functiona :D
Majoritatea telefoanelor suporta optiunea de a inregistra in timp real convorbirea telefonica pe o durata nelimitata (sau limitata, in functie de mediu de stocare valabil) ------ Ma intereseaza UNDE...? (mai mult)
Cine ea cupa mondiala?
Am vazut un film la televizor si nu stiu cum ii zice. Dau funda! Era unu ce era gras in liceu si ii placea de o tipa si erau prieteni(amici) si el o fost facut de rusine la terminarea liceului de catre...? (mai mult)
sunt pe blogspot si vrau sa imi pun postarile in diferite categorii, ca aici : http: //uniq-style.blogspot.com/. dati in jos si pe stanga vedeti ca scrie Categorii, si negru (18) sau etc. cum fac...? (mai mult)
Am 2 hard-uri de 80 gb si nu imi mai citeste unu.si zice "" is not accessible the file of directory is corrupted and unreadable" stie cineva din ce cauza e? si ce sa fac? daca se poate un raspuns mai repede...? (mai mult)
Am o imensa problema! Fara a vrea il jignesc pe Dumnezeu in gand! :((:((:((:((:(( Ce trebuie sa fac ca sa nu mai fac asta? Raspuns URGENT va roooog! Deci eu stau, imi vad de-ale mele si in mintea mea il...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!