Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 4 Ianuarie 2026 sunt:
Imnul TPU http://www.trilulilu.ro/shukr/2f22d6c50617fc!
Cum fac un grafic in Exel al unei functii y=f(x). Selectez tot si il face automat dar ia in considerare cele 2 siruri de valori si mi le reprezinta pe fiecare in functie de ceva, nu una fata de cealalta....? (mai mult)
Ati aflat de site-ul www.nod-32.ucoz.org?
Cat timp va exista TPU?
Ce stiluri de dans vor fi editia urmatoare la "Dansez pentru tine"? PS:Am adormit si n'am apucat sa vad:D
Sall are cineva cont aici? Www.webs.com stiti cumva daca e gratis sa te inregistrezi si sa faci cont? eu stiam ca daca e ceva cu bani cere nr de card adresa etc. ce ziceti?
Cum pot sa apar si eu la conturile care apar deasupra paginii la mijloc unde scrie TPU.(Sper ca ati inteles ce am vrut sa spun.)
Dragii mei, am si eu o intrebare; o fi ea mai cidata dar tot am sa intreb...nu vreau sa isi dea lumea aiurea cu parerea, doar cei care cunosc si sunt in masura sa raspunda. "Este permisa casatoria? (mai mult)
am un aparat foto Hp Photosmart 547 si azi am vrut sa fac poze cu el si nu am reusit numai una, cand am vrut sa fac alta nu mi-a mai aparut chestia aia unde se vede ce fotografiezi, imi apare in...? (mai mult)
Dc nu pot sa vad ultima conversatie la messenger? mi se salveaza arhiva, numai ca ultima nu o vad...cand dau acolo la nume imi arata rhiva dar nu toata.cand intru in privacy options si dau la archive.nu? (mai mult)
Cum as putea sa inregistrez emisiuni, filme, etc.care se dau la televizor pe calculator? Imi trebuie vreun cablu sau ceva? Daca stiti explicati-mi va rog. Merci:*:*
Care stit un sait pentru MASS 10. idle fake;;) dau funtitza. plz:*
Spuneti-mi va rog de ce nu pot sa vad filmele sau clipurile chiar daca toate driverurile sunt instalate sh am vrreo trei programe ca sa ma uit la filme si la toate doar vocea se aude... Pls ajutorr...
imi puteti spune niste statusuri ca sa pun sub poze de la hi5? Dau fundita cei care imi dau multe! mersi:-*
Ce folosesc cei de la banca cand fac carduri, care e aparatul si care e tehnica? Vreau sa ii dovedesc mamei mele care lucreaza la banca ca nu e asa de greu (am pus un pariu, ea zicea ca e greu sa...? (mai mult)
unde sunt postate intrebarile trimise anonim.doar de curiozitate?
Care stiti sait pentru un program cu idle fals;;) va rog dati-mi. dau funtitZa!
Vreau un sait unde pot s aiau un program ca sa pot sa-mi pun idle;;) [falS] care stiti da-timi va rogg;;)... dau funtitzZa :*
Ce inseamna "neinteligibil sau spam"? Nu mi-a fost aprobata o intrebare datorita acestui motiv, desi a primit 6 raspunsuri.Cum pot sa le vad? Voua vi s-a intamplat sa va fie refuzate intrebarile?
Intrebarea mea suna c-am asa:Cum pot afla un nr. ascuns pe telefonul Samsung u600 retea cosmote fara sa ma duc la firma cosmote sau sa depun plangere la politie?
Am niste jucarii electronice numite TAMAGOCHI si nu stiu de unde se da pe pauza. Daca pa poate ajuta cineva, multumesc anticipat.
Salut, am un domeniu inregistrat la mydomain.myx.net pe care nu l-am mai platit de pe data de 09.02.2009. Credeti ca daca il platesc acum mi-l activeaza pe luna asta sau pe luna 09.03.2009? [ Astept...? (mai mult)
Va rog sa-mi explicati si mie ce este cu site-ul Twitter? N-am inteles niciodata cum se foloseste, pentru ce.etc.Am citit multe pe net despre el dar n-am inteles mare lucru. Puteti sa-mi explicati si mie? ...? (mai mult)
Sunt din suceava si ma trebuie sa merg la dentist desi imi este foarte frica. Iimi puteti recumanda pe cineva calm si cu multa rabdare?
Cum pot sa fac un site popular?
Care credeti ca ar fi ceea mai buna intrebare (fara raspuns)? Si care credeti ca ar fi intrebarea cu cele mai multe raspunsuri?
Exista parole pentru Volfied?
Imi merge gta 4 cu procesor amd 1.81 ghz, ram 1.62 GB ddr2, os: windows xp sp3, si hdd 500 gb? Multumesc!
Imi puteti spune cum pot schimba numele de pe hi5? am incercat sa-l salvez pe cel nou dar nu se salveaza.
Http://www.youtube.com/watch?v=6-DEkALjjKs&feature=player_embedded va place, eu am facut.Lasa-ti comentarii.
De unde pot downloada pianu asta http://www.youtube.com/watch?v=pHjR_xF7SNg&feature=related?
Ce sunt: 1)Wattii 2)Voltii 3)Amperii Vreau ca o definitie si ce se masoara cu acestea.
Un prieten a capatat febra musculara si i-am spus ca, inainte si dupa efortul fizic sustinut, trebuia sa inghita cate o aspirina. El credea ca aspirina se ia impotriva cresterii temperaturii corpului,...? (mai mult)
De cand exista TPU?
Cine stie care este cea mai la moda melodie? Să fie genul: pop, rock. Ceva de genu
De unde pot downloada o orga virtuala si sa cant la ea prin tastatura, sau online nu conteza
Ce este un dalit?
Aveti o filmare cu golul lui Seedorf, cand a dat cu calcaiul ->"calcaiul lui Seedorf"
Cine imi da si mie un cod pentru OurWorld pentru a trece mai usor nivele.Ma ajuta cineva?
Salut stie cineva cum bag un video pe blogspot, dau langa iamgine bag video ii bag titlu si apoi se incarca tot si imi da o EROARE! A survenit o eroare la încărcarea materialului video. Vă rugăm contactaţi...? (mai mult)
Vreau sa imi fac un blog dar nu stiu ce nume, blogul va fi divers. Vreau sa il fac un blog bun si ma gandeam ori la un nume haios ori la unul impunator Exemple: cremsnit, zoso, deceblog, blogareala Dau...? (mai mult)
Buna Am virusi in calculator si vreau sa scap cat mai repede de ei :D Am un antivirus numit NoD32, si am auzit ca este bun dar eu inca mai am virusi in calculator :)) lamuriti-ma putin in legatura...? (mai mult)
Unde se mananca bine in #slatina? vreo idee? vreun local mai simpatic? cu specific local?
Care era site-ul unde gaseai picturi superbe facute aici pe net de pictori talentati?
Stie cineva vreun plafar in zona Chibrit?
Ce firme de incaltaminte de dama preferati(aveti incredere)?
Care companii lowcost opereaza pe aeroportul Aurel Vlaicu? (Baneasa)
Cum se calculeaza punctele? cate primesti pentru un raspuns?
as vrea sa stiu daca se poate schimba parola de la messenger dar id.sa ramana acelasi, si daca da cum se face asta ce trebuie sa fac? mersi.
Dati mi mi multe situri de socializre. nu vreua sentimente. netlog. hi5. okay...alyceva nou. merci
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Popa_Marcel_1974_nrk5 întreabă:
Mat3i234 întreabă:
Lucia570 întreabă:
6Zorga6Vox6 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!