Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 11 Ianuarie 2026 sunt:
Numerele din cancan de azi 25.03.2010 le are cineva?
CE prajituri faceti de PASITI? sau cumparati? eu mereu fac in casa consider ca sunt cele mai reusite. dAca doreste cineva o reteta bine cu placere. dati-mi mes priuvat si vi le ofer Retela cu mac\ ret cu...? (mai mult)
Ce inseamna " castig de cauza"?
Cate puncte are un gram de aur?
Cum pot adauga orice fel de imagini, poze si altele pe pagina de hi5? Adica am comentarii cu cateva poze dar nu sunt pe placul meu si mi-as dori sa pot pune niste imagini cu sclipici. ceva de genul.multumesc!...? (mai mult)
Cum revin la google.ro in Firefox? In dreapta sus, in casuta, daca tastez ceva si dau enter, ma duce pe google.com. Vreau sa ma duca pe google.ro. Am tot umblat in setari, dar n-am gasit nimic. Cum...? (mai mult)
Cum devin inginer? Ce invatamant trebuie sa fac? Sa stiu ce:Mate, fizica? Si inginer de ce adica in ce domeniu?
Cum comentati oribila crima comisa de fata de 22 de ani psiholog si studenta la 2 facultati daca are probleme [adica in cla 9 a a fost depistata cu epilepsie ] cum a terminat acea facultate de psihologie...? (mai mult)
Am si eu o intrebare daca puteti va rog sa ma ajutati...eu am cartela prepay de la orange si vreau sa stiu daca se poate sa merg la ei sa cer o hartie care sa imi arate ultimele apeluri primite din decembrie? (mai mult)
Cand primesc un msg pe telefon, nu imi arata exact ora, imi arata mai devreme cu cateva ore si alta data. ce sa fac?
Caut un proiect de casa de vacanta. Si eventual un studiu sau sfaturi gen cost/eficienta pentru a ma putea hotara daca merita sa construiesc cu o firma sau in regie proprie.
Ziceti`mi si mie urgent daca la scolile din sectoru 6 e greva maine pls pls pls mersi:*:*:*
Stie cineva daca pretbomba se tine de cuvant? http://pretbomba.ro/P2ZFD
Ce e mai rau, sa esuezi sau nu sa nu incerci?
Stie careva numerele din cancan de azi 24.03.2010? mersy mult...ps" nu am mai gasit ziarul de aia nu l-am cumparat!
Am un abonament de internet pe mobil vodafone pe o durata de doi ani, daca a trecut un an il pot rezilia, fara sa platesc despagubiri? Pe site-ul lor se vorbeste de o perioada minima de un an dar nu...? (mai mult)
Cum se cheama melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=MOXmv5SZshM&feature=fvw#movie_player
Ce sunt subscrierile ( pe youtube )?
De ce nu merge sa ma loghez? sunt probleme pe site?
Cine imi poate spune unde o pot contacta pe dakota fanning si kristen stewart, pote aveti skypeul, emailul lor, poate pe my space sau twitter etc. HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP! DAU FUNDITA!
Daca imi instalez yahoo messenger 10 o sa am virusi la calculator?
Cum poti sa scrii colorat pe hi5?
Ajutor! Nu imi apar barele de la messenger. ( x, sa'l bagi in bara si ala ca sa'l faci mic ) ce trebuie sa fac ca sa'mi apara?
Buna dragii mei. Se apropie aniversarea varului meu face un anisor si matusa m-a rugat pe mine sa am grija de invitaii. Acum trebuie sa am gasesc un text potrivit. Eu m-am gandit asa " draga (...) te invit? (mai mult)
Daca stiu parola unui id cum pot sa-i citesc convorbirile care le-a avut cu putin timp in urma? exista vreo posibilitate? multumesc
E adevarat ca maine nu se fac ore?
Am vazut pe net ca la n97 camera isi poate regla singura zoom`ul dupa chipul fetei. Stiti cum sa o setez?
Stiati ca pe adminul saitului in cheama Raluca Moianu? http://www.tpu.ro/utilizator/bbkf nu Diaconu cum spun alti!
Imi puteti da un link cu unu care face playback la web
Care imi spune si mie jocuri tari pentru pc? mersi mult!
Ce este o catana?
Ceai care se pricep la siteu! help pls again:D...cat la % trebuie sa modific la un script pentru a avea drepturi de autor asupra lui sa cel putin sa stau linistit pentru ca nu pot fi dat in judecata de? (mai mult)
Am cumparet recent un calculator de pe e-mag.are si tv tuner dar nu stiu cum sa il instalez nu are niciun driver nimic. In plus acel inflarosu pentru telecomanda are o mufa mai subtire si nu merge bagata...? (mai mult)
Salut am si eu o problema cu acneea ce mi'ati recomanda eu folosesc (Herbagen masca anti acnee filmogena)este buna pentru a ma indruma si pe mine ma contactati la id yng3ras_mycutz2009 plz am nevoie de...? (mai mult)
Daca am un lg cookie si cand sal scoat din banca mi s-a lovit putin deasupra camerei in bara aceea de sus iar acu imi arata cum ar fi ecranul spart, misa sricat displayul sau touchscreenul?
Daca am un lg cookie si cand sal scoat din banca mi s-a lovit putin deasupra camerei si acu imi arata cum ar fi ecranul spart, misa sricat displayul sau touchscreenul?
Orice intrebare pe care o pun pe TPU imi este refuzata. Adica imi sta pe site putin, si apoi imi este refuzata. Cine imi poate raspunde va rog prin mesaj, deoarece tot din aceasta problema...? (mai mult)
Unde este mai frumos sa locuiesti? la casa sau la bloc? la tara sau la oras?
Sunt prevazute amenzi din partea Primariilor, pentru lipsa de curatenie si igiena din spatiile apartinand blocurilor? sau nu?
Im-i puteti traduce propozitia aceasta: hola linda amiga gracias x agregarme te cuidas mucho e espero cu seamos lindos amigos cuidate...si daca stiti in ce limba este?
Pentru adminii site-ului. Cand pot raspunde si eu la o intrebare? Cum raspund, cum se sterge intrebarea. Ce inseamna asta? Macar puneti un anunt la fiecare intrebare la care se poate raspunde si la...? (mai mult)
Sper ca ma poate ajuta cineva.De ceva timp ma suna un numar Romtelecom, sustinand ca e de la o banca, amenintandu-ma.Pe pagini albe am vazut ca poti cauta doar numarul de telefon stiind adresa, eu as...? (mai mult)
Ce parere aveti http://www.incont.ro/auto/ferrari-f-430-spider-tunat-de-underground-racing-video.html var sta bine intr-una din asta?
an patru bulbi de zambile si vreau sa le replantez in curtea blocului pentru a le privi si la anul.cum procedez? multumesc Teodora
Avem cumva in Bucuresti un Liceu de Informatica, sau Colegiu? Daca da, va rog sa-mi dati un nume. Multumesc
Am si eu o problema. Cine ma poate invata cu sa fac un cd cu muzica track? Am incercat foarte mult. Id meu georgi.ana97 ...Multumesc mult! Pa!
Va rog help repede daca se poate :D Pt cei care se pricep la siteuri... vreau sa fac un site pentru firma lu taicamiu (firma de parbrize auro) ceva in genul "http://www.parbrize.ro" si nu stiu daca? (mai mult)
Ajutati-ma va rog mult :(( Cum pot intr-un document (text) care l-am scanat, ca sa fac modificari in el in word. Am incercat Abbyy Fine Reader dar acela nu este gratis.Cunoasteti alta modalitate, va rog...? (mai mult)
Imi zice si mie cineva cum se schimba parola la hi5? Va multumesc!
Cum pot face o foaie A4 sa arate ca un ambalaj? Mai bine zis, cum pot sa fac sa pare plastifiata fara sa ma duc sa o plastifiez? Exista vreo solutie cu care sa ii dau sau altceva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
mateia821 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?