| lovem3 a întrebat:

Am o mare porblema cu VODAFONE. luna trecuta am trecut de la un abonament la altul pentru ca nu ma avantaja ce aveam. bun am trecut la un abonamet de 8 euro cu 800 de min j sms etc. pentru a face schimbarea a trebuit sa prelungesc contractul pe 2 ani. (vad ca la ei tot ce faci faci pe 2 ani). de cateva zile incoace am mereu probele cu semnalu uneori dureaza si o zi intreaga pana sa am semnal. nu este de la telefon este strict de la ei ca cu alte cartele merge si am incercat sa bag cartela de la vodafone in alte telefoane si la fel nu avea semnal. intrebarea mea este urmatoarea. pot sa reziliez contractul? chiar daca luna trecuta am facut acea mutare de abonament pe 2 ani?

3 răspunsuri:
| tiberiupi a răspuns:

Te sfatuiesc sa depui o cerere in acest sens (adica spune le ca nu ai semnal si ca tu platesti un abonament si vrei sa ai semnal)... si cere-le un numar de inregistrare. asteapta 2 saptamani si daca nu iti raspund cere-le ce iti doresti si spune-le ca daca nu iti rezolva doleanta ii vei da in judecata. sper sa se rezolve problema. multa bafta si daca poti sa ma tii la curent cu aceasta problema si daca pot te ajut cu sfaturi. sarbatori fericite.

| lovem3 explică:

Multumesc pentru sfaturi :* si-a revenit a doua zi singur...astept sa vad daca mai face probleme de acest gen si ma voi duce la cei de la vodafone.sunt din ce in ce mai dezamagita de ei.

| Sirjohnatan a răspuns:

Salutare referitor la semnal azi 21.12. 2011 incepand cu ora 00.14 minute am pierdut semnalul la Vodafone. trimitand sms-uri, prima data credeam ca este de la telefon din cauza ca picase apa de la ploaie pe el. l-am bagqat in masina, am dat drumu la dezaburitor si l-am lasat pe bord dar nimic. am ajuns acasa am bagat cartela in alt telefon. la fel, abonamentul lu maicamea la fel si nici telefonul lu sora mea sau a lu taicamiu nu mergea. in fine pe drum ajunsesem prin zona titan in Bucuresti si a venit semnalul dar nu puteam efectua nimic pe el nici *123# nici apel sau sms. dar in schimb avand busola activata imi afisa POPESTI LORDENI straight face am ajuns la Piata delfinului si imi aparea pe busola TITAN straight face acum este ora 03.53 si nu merge. referitor la problema ta inainte sa reziliezi contractul mergi la un centru Vodafone sa iti schimbe cartela sim si posibil sa se rezolve problema. am inteles ca s-a schimbat nu stiu ce sistem de date si din acest motiv e posibil sa apara probleme. daca nici de data asta nu se poate urmeaza sfatul lui tiberiupi.