| Gorgeous1999 a întrebat:

urmeaza sa ma mut in Bucuresti. Ati putea sa imi da-ti cateva sfaturi? La ce sa ma astept sau de ce sa feresc?
As aprecia mult.

Răspuns Câştigător
| GHoST013 a răspuns:

Bucurestiul este un oras ca oricare altul. Are si bune si rele.
Te sfatuiesc sa nu stai inchisa in casa, sa cunosti oameni noi, locuri noi. De asemenea iti recomand sa te obisnuiesti cu metroul/ RATB-ul. Mai ales metroul. Crede-ma ca si cu masina aici traficul este infernal, loc de parcare gasesti greu si de multe ori o sa vrei sa o lasi in parcare si sa pleci cu metroul.

De asemenea te sfatuiesc pentru inceput sa-ti alegi o zona mai linistita, cum a spus si colega mea mai sus diferenta intre cartiere este foarte mare. Eu unul stau in DR Taberei, este un cartier frumos si linistit dar nu are metrou. Este la 10-15 minute sau varianta de rezerva daca ai timp il poti astepta ca este in constructii.

Oamenii o sa observi ca aici sunt mult mai rai, nu prea stau sa te ajute, fiecare persoana este grabita, etc. Google maps este mereu prietenul tau.

Dar o sa ai si multe facilitati si avantaje. Multe cluburi, localuri, mall-uri. In medie Mega Image e prietenul tau, eu la 5 minute am 5 mega de bloc. Te poti imprieteni repede si cu superbet dar sper sa nu fie cazul.

6 răspunsuri:
| octav005 a răspuns:

Te poti muta la mine daca doresti.

| Gorgeous1999 explică (pentru octav005):

Nu mersi, totusi apreciez gestul

| octav005 a răspuns (pentru Gorgeous1999):

Cu mare placere

| Danielachan a răspuns:

Menţine legătura cu familia şi cu cei dragi. Depinde de zona în care vei locuii ( eu stau lângă parcul Herăstrău, iar diferenţa e uriaşă între cartiere). Locuri de parcare nu prea sunt, traficul e infernal, majoritatea oamenilor ignoranţi. Faţă de oraşul natal, Bucureştiul este mult mai ieftin. Prioritar este să înveţi oraşul.

| Adry05 a răspuns (pentru Danielachan):

De ce spui ca e diferenta intre cartiere? Detaliaza putin, te rog.

| Danielachan a răspuns (pentru Adry05):

O poţi oberva singură. Alege doua sectoare diferite şi încearcă să observi diferenţele dintre cartiere.