|

Cum sa iau initiativa sa dau de permis categoria b? Parca mi-e frica sa ma inscriu ca nu stiu ce trebuie sa fac.

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai de asta te inscrii sa te invete ei

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu cand am dat de permis,m-am aruncat cu capu inainte nu m-am interesat cum e si cum nu e,am inceput sa invat legislatia sa vad daca o pot invata, apoi hop, o sa fie greu la inceput daca nu ai pe unu din parinti sau frate/sora cu masina sa te mai invete si sa te puna la volan, dar nimic iesit din comun, vei invata in timp, dupa un an de zile o sa razi cand o sa iti amintesti ca nu nimereai vitezele laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai amana cativa ani, pana capeti incredere in tine, sa nu omori pe cineva din lipsa asta de incredere si incapacitatea sa poti lua decizii vitale in cateva secunde, cand esti la volan.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Acum ești tânăr și înveți ușor deprinderi noi. Cu cât știi mai multe, cu atât ai șanse mai mari în viață. Te înscrii, înveți și îl iei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu îți recomand să te înscrii după ce mai mergi cu mașina, să te obișnuiești cât de cât cu ea. Eu m-am înscris fără să am habar să conduc și am picat traseul de 3 ori. Poate a fost de vină și instructorul care nu prea și-a dat interesul dar în mare parte eu. Nu vreau să te trag înapoi sau să fiu vreun negativist dar dacă nu ești cât de cât sigur pe mașină riști să faci vreo prostie. Îți urez mult succes, sper să faci cea mai bună alegere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ioneasca1001):

Increderea in sine o construiesti in timp.Eu era sa fac accident mortal sa intru in un microbuss cand am mers prima data singur.Parinti nu au avut masina, neamuri cu masina sa ma ajute, deh...nu s-au bagat, deci a cazut TOTU sa invat singur! Doar acele persoane care nu au pus mana pe volan vreo data in viata lor, si au inceput totu de la 0 la scoala de soferi, pot intelege prin ce frustrari si prin ce temeri am trecut eu.Si sofer bun devi cu cati km faci mai multi.Se spune ca devi un sofer normal dupa ce ti-ai facut primi 10 000 de km fara incidente.Un sofer profesionist dupa 100.000 de km,dar ce mai conteaza? important e sa conduci, eu dupa ce am luat permisu, am condus imediat, ca le-am spus alor mei, ca ma baga ei cu mana lor in sicriu daca ma mint cu masina, Si ...ne-am luat masina happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează